Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsem betu a bylo to fajn. No vidím, že jsem udělal dobře, že jsem po cca měsící přestal. Hra sotva vylezla a už se tu jedou fortnite-passy. xD

    • Season pass s kosmetickymi blbostmi je to posledni, co by mi na f2p hrach vadilo. Jo content pass (rozumej male DLC, ktere dokazou chrlit co par mesicu) u hry jako Destiny, ktery akorat rozdeluje komunitu, ma negativ mnohem vic. Nastesti se to u par her jako the Divsion 2 a BF V zmenilo k lepsimu.

      • Netvrdím, že to je to nejhorší co kdy nějakou hru potkalo, ale připadá mi postavené na hlavu platit za to, že si hraním ve hře mohu něco odemknout. Mají dat ty věci za jednorázový poplatek jako tomu bylo vždycky a nebo se ty věci mají dát hraním sehnat pro všechny. 

        Tohle prostě zaplatíš abys u té hry smrděl nonstop, aby ty vložené peníze byly plně využity protože sezona je samozřejmě časově omezená a nebo si klasicky zaplatíš další prachy na bodíky do passu. Prostě další rakovina se kterou dolezl Fortnite...

        Mě to může být jedno, hry které tohle mají jsem dávno přestal hrát (Fortnite, Apex a tohle) z jiných důvodů, ale furt mě udivuje jak to mají krásně vymyšlené a lidi se na to chytají jak rybky na návnadu. Většinou se to dá vysvětlit, že něco na první pohled vypadá lákavě a ve výsledku není, prostě klasické praktiky. Tohle je ale už od prvního pohledu s prominutím sr*čka. :) Samozřejmě každého věc do čeho vráží prachy že. :)

        • Kedaro

          Jsem si nevšiml, že by tam bylo v tom Passu něco co by člověk nutně potřeboval ke hraní, akorát vzhledové věci. Nějaké ty elixíry si člověk může vyrobit. A Fortnite je taky jen čistě o skinech v Battle Passu, tak nevím čemu to vadí, kdo chce nějaký obsah navíc, má co dělat. Obzvlášť když si v mnohých BP můžeš během sezóny vydělat na ten další hraním.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit