-
Jo, na redesig 3ds se tesim, doufam ze na nej pridaji druhy analog a prodlouzi vydrz na baterku. Pak si ho koupim.
-
Proč ta věc furt musí vypadat jako kapesní konzole z roku 1997.?
-
-
Ve skutečnosti z roku 1980. V roce 1997 vypadaly kapesní konzole jinak.
-
-
No, já třeba pamatuju, jak jsme tu u nás tehdy měli jen ten handheld tetris od čonga. Táta mně pak vzal do němec a tam bylo na stojanu v obchoďáku tohle: http://www.videogamegazette.com/gameboy/gameboy.html
Nohy mi málem tehdy upadly. Vlastně si uvědomuju, že jsem od Nintenda nikdy nic neměl. Ty vole a že se teď stydím *10* *16* Vím, že to musím dříve či později napravit, uvidíme co nové Wii, ale určitě bych chtěl k tomu i něco staršího. Co by jste doporučili? (Od toho Gameboye až po Wii, je jedno jestli by to byla konzole, nebo handheld)
Jinak ruského vlka, jak sbíral ty vajíčka ze čtyř kurníků považuji dodnes za nepřekonaný. Tehdy se to půjčovalo z ruky do ruky a překonávaly rekordy a to mělo své kouzlo ;o) -
-
Osobně bych volil 3DS, nestojí o moc více, než samotné DS a některé ty kousky co na něj jsou za to stojej - legendární Ocarina of Time, Resident Evil: Revelations, Ghost Recon: Shadow Wars nebo všechny "máriovky". Přijde mi to jako jednodušší řešení, než poté dokupovat 3DS navíc - 3DS zvládá DS i DSi software.
Druhou možností může být koupe DS Lite, kvůli GBA slotu, ale Lite verze nezvládá DSi software, takže to se také moc nevyplatí. Osobně jsem volil bazarový GBA (osobně jsem kupoval černou verzi za cca 1000 Kč) a Ocarina of Time Edici 3DS a jsem spokojen, protože mám spolu s PSP stovky hodin zábavy na cesty (když k tomu připočtu všechny knihy, co tu mám, tak se ještě dlouho nudit nebudu). -
Na DS (klidně bez 3D) je tuna vynikajících her. WiiU má potenciál, ale daleko do něj (asi) a teprve tahle E3 ukáže, co vlastně a kdy (snad) bude schopné dělat.
Ale jako majitel DSka jej můžu jen doporučit, u něj to byly opravdu stovky hodin s vynikajícími hrami. -
-
Díky moc za tip. No vlastně i jako Nintendo neznalce mně napadlo to ne3D DSko taky jako první, takže je to asi jasný :) Tvůj názor v téhle oblasti má pro mne váhu zlata. Na doporučení her bych taky dal, ale záleží, jestli je tu na to místo, no...
Jinak všem samozřejmě taky díky moc za tipy. Nějaký ten emulátor určitě pokuchtím. Spíše jsem chtěl ale něco fyzicky. Ony vlastně všechny všelijaké hry pro mne měly vždy největší kouzlo na svém původním zařízení.
PS: Fakt jsem zvědavý, s čím se letos Nintendo vytasí na tom E3. Sypte to na sajtu všechno, jako sviním ovsa ;o) -
-
Dobrych her na DS je kopa. Ja osobne miluji serii Profesor Layton, Puzzle Quest 1, Picross 3D, Plants vs Zombies, do multaku je nejlepsi Mario Karts. No a pak je silena hromada kvalitnich RPG (Dragon Questy, Solatorobo, Final Fantasy) a plosinovek (Mario, Giana Sisters ...). Taky je dost remaku adventur, co se dobre na dsku hrajou. Plus moc a moc dalsich her, zalezi na vkusu, tech her je opravdu mrte a je z ceho vybirat... Ja jsem prevazne PC hrac a konzole, hendheldy me nikdy nebraly, spise odrazovali ale DSko jsem si zamiloval...Na hajzl ke sr.ani, do postele k nemoci, do vlaku na cestu, kdekoli kdykoli slusna parba zarucena ;D No a legendarni jsou multiplayery v hospode s kamosema...
-
Tak je fakt, že z konzolových her máš nejlepší pocit, když máš nějakou konzoli.
Proto mám PSP s CFW a NES, GB, GBC, GBA a SNES hry na něm emuluju. Je to lepší pocit než u PC.
-
-
http://www.nintendo.com/nintendo_direct
Nezapomeňte sledovat za 115 minut. *3* -
-
Ty jo ale tak škoda že nejde dát aspoň tři pluska *3* oh wait... +1 +1 +1
-
-
-
Emulovat všechny dosavadní Nintendo konzole na svém PC.
Podle zájmu si koupit WiiU. -
-
Emulovat lze Gamecube i Wii ale je s tím děsné práce, stačilo mi nastaování Resident Evil Remake, Zero tak aby to šlo bez vad. Doporučuji 3DS a jinak Game Boy je nepřekonatelný herní kamarád :-)
-
-
Není. Pouze první kroky se zdají těžké. Pak už je to jednoduché, když víš kde hledat informace. Jo a Remake jede dobře snad na všem a nastavíš ho podle Wiki za pár vteřin.
-
-
-
-
Přeci jen vytvořit kvalitní 3D hru už není tak snadné jako tomu bylo u 2D her. Jinak čeká se potvrzení Resident Evil Downfall s Claire Redfield.
-
Když to vezmu kolek a kolem, tak mám stejně pocit že na 3DS jsou tak tři hry, který stojej za koupi. Předchozí generace DS na tom byla po stránce her mnohem lépe.
-
-
Zatim mam jen Super Mario Land, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Ghost Recon Shadow Wars 3D. Uvazuju jeste o Super Mario Cart. Ale zatim tech her, ktery bych chtel mit doma fakt moc neni.
-
-
Přidám Kid Icarus a ten Mario Kart 7, plus zmíněné Revelations, z downloadable her Rolling Western a po menší slevě (kvůli délce) určitě i StarFoxe.
-
Resident Evil: Revelations
-
-
-
Kdyby ted ohlasili nove 3DS, tak by tim prakticky priznali, ze stavajici 3DS byl nedodelek, ktery se ted musi vylepsit. Coz podle me neudelaji.
-
-
Nemas pravdu, nintendo bezne dela po roce az dvou redesign: http://spokojeny.blogspot.cz/2012/03/nintendo-handheldy.html
-
Myslim, ze uz to parkrat v minulosti udelali ( DS>DS Lite>DSi>DSi XL ) a hlavu si s tim moc nelamou. V Japonsku maji prodeje jisty - samo Japonsko je pro ne dostacujici trh a i v Evrope se neco urcite proda. Tipnul bych si, ze pridaji druhou analogovou packu aby si hraci nemuseli na 3DS pridavat ten silenej circle pad.
-