Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mr.clayman

    Zas**nej rasistickej dobytek. Dopadl ještě hodně dobře, ze vyvázl jen s pokutou. Co si dneska, v době Internetu, lidi někdy dovolí, je až k neuvěření.

    • Mas pravdu ale proc uvadel ze je afroamerican? Dovedes si predtavit ze by si napsal: sikovny bily evropan a co by to vzbudilo za reakce?

      • mr.clayman

        Asi nevím, co ti na to odpovědět. Samozřejmě by to nemělo hrát jakoukoli roli, ale jemu asi přišlo záhodno to vyzdvihnout. Nejspíš za tím stojí současné americké sociopolitické klima, kdy se celkově dost hledí na to, aby členové rasových menšin měli dostatek prostoru k sebevyjádření. Nám to tu možná přijde zbytečné nebo přehnané, ale pro Američany je to prostě v současnosti důležité.

        • Souhlasim. Bohuzel to vypada ze oni sami nevi jak se k tomu postavit. A jelikoz jde samozrejme jen o politiku tak na jednestrane jsou “bili” volici proti ostatnim rasam kterych je v usa pozehnane. Uz problem s latino ukazal ze nedokazi jednoznacne zvolit smer kudy se vydat. Mam jen obavu ze tohle nemuze dobre dopadnout jelikoz z toho jedna skupina vyjde jako porazena protoze dnesni pojeti sveta je cernobile a je jedno ceho se to tyka.

        • tak aby jim to nepřerostlo přes hlavu

          • mr.clayman

            Vzhledem k některým názorům tamější extrémní levice si troufám tvrdit, že už se stalo. 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit