Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj,

chtěl jsem se zeptat jestli někdo máte problém se stažením tohohle updatu. GTA hlasí, že si ho mám stáhnout, ale v Xbox Storu jsou na výběr jen ty 3 předchozí (Beach Bum, Capture a Valentine).

Molnysh
  • Tak když už tu bude ten Bussines update , zprovozní konečně burzu i v online módu ? Doufám že s hazardem a právními limitacemi její setrvalá nefunkčnost nesouvisí :/
    U GTA online trpím :( .... Rozdíl v přítomnosti obsahu vůči offline hře je propastný .Online je nesmyslně omezené a připravené mise se točí jen kolem deathmatche , závodů a několika dobívacích a survival misí za jejichž splnění vaše postava leveluje a postupně si odmyká zbraně , nové odstíny skel u vozidel a další nepříjemně omezený upgrade .
    Co jsem na GTA Online nepochopil jsou hry jako šipky a tenis ... v offline sám hrát můžete a v online po vás bude hra striktně vyžadovat druhého hráče ? WTF . A proč ani v Online nemohu naladit normální streamovaná rádia , když v Eurotrucku 2 je to normální součást hry ?
    A co proboha má znamenat stále jeden a tentýž film v kinech ? ...
    No já jsem z GTA Online rozčarován - negativně . Už proto , že poměrně rozsáhlé město s trochou okolí neumí Rockstar zaplnit smysluplným obsahem.
    No ale když se dívám na nejprodávanější položky PlayStore a vidím na druhé a třetí pozici kupony k zakoupení herní měny , dává to všechno protahování a jednoduchost Online obsahu smysl :( .
  • Neee fakt ne. Konzole jsou v ronine dve, ale tohle si proste gamepadem kazit nebudu.

PC verze nebo nic *5*
  • GTA online je stejně dost nuda proti singlu, mnohem lepší by byl coop single kde by každý hráč ovládal jednu ze 3 postav
  • Kdo nemá konzoli a skuhrá, že nemůže hrát hry, je debzon a socka. V dnešní, konzumní době si nabušenej počítač, pořádnou tv a dvě konzole může dovolit snad i houmles. Navíc na konzolích jsou hry v podstatě zdarma (PSN Plus atd.). Tak už, polodemnetní pcčkáři, držte držky a běžte pro PS3/4. Jo a gamepad k PC taky, vy hovdaa, ať furt neremcáte, že se vám bojovky na klávesnici a myši blbě hrajou a že vývojáři zmršili ovládání...
    • Pojdme toho tro(t)la nekrmit *3*
    • Tohle může napsat buď adoptovaný díťe nebo totalní coward. Být tebou bych si šel zjistit jestli si fakt tvejch rodičů. Ču malej *11*
    • Gamepad na PC mám, díky. Ale nič než závodné hry s tým hrať nebudem *11*
    • "Navíc na konzolích jsou hry v podstatě zdarma".. díky za pobavení hned takhle po ránu *1* *1* *1*
    • nie som homeless tak hold si musim našetrit, PS+ je spoplatnene na PS4 gta neviem prečo nevydali (zatial) a ovladač k PC mám ale okrem PES a WRC na nom nič nehram hlavne bojovky sa hraju ako s gumovym dildom
      Ale pc či ps je to jedno ps4 nahradí upgrade pc a uvidim co bude vykurovať byt a co zapadat prachom.
    • U nás pod mostem má každý houmles kompletní edici PS konzolí, plasmovou TV a spacák, přesně tak.
  • Dokud nevýjde slušně optimalizovaná PC verze, je pro mě a spoustu dalších jakákoliv diskuze na téma GTA V bezpředmětná.
    • GTA V už jsou venku? :D Jelikož mám jen PC tak jsem to ani nezaregistroval. *13*
  • Pcckari by meli prestat brecet a zacit kupovat videohernimu prumyslu vladnouci stroje a to konzole. :-D
    • pokud konzolema myslis nintendo tak jedine a to taky moc neplati....
      nebo jak to myslis? nejprodavanejsi hry historie ma nintendo...nejhezci(nejdetailnejsi) a nejrozsahlejsi hry ma PC...nejvic jich ma PC...jo a nejvic vydelavaj hry na PC takovej WoT neni spatnej priklad...a turnaje o nejvetsi castky jsou v PC hrach...takze kde jsou ty tvoje vladnouci stroje?
  • Hory85
    LoL, no co tady pořád říkám, věnujou se tomu kde je budoucnost i peníze, konzole. Smiřte se stím, PC verze je jen vedlejšák, který sice něco přinese, ale bude to oproti konzolím chrchlíček v rybníce.

PS: toho onlinu na PS3 bych se nebál stačí mít spojeno PSN ID se social clubem přidáš se do české crew kterých je po kokkot připojíš a hraješ. Lidí je požehnaně a tý zábavy.... *1* *1* *1*
    • Tak si na té tvé konzoličce zahraj pořádnou strategii :D třeba W3
    • Mně jako hráči je úplně jedno, jestli je PC verze primární nebo vedlejšák. Prostě buď tu je a nebo ne a je mi celkem jedno kdy. Nesledoval jsem žádné gameplay videa, takže i kdyby mělo GTAV vyjít za rok, tak si ho užiji úplně stejně jakoby to byla novinka.
    • Ja se nebojim. Jenom me ovladac na hrani GTA nebavi. Ne ze by to vubec neslo... ono to jde (teda alespon dokud po me nekdo nechce tim mirit nebo dokonce strilet z auta za jizdy) ale nebavi me to na tom.
      • Jack1947
        Me delalo problem mireni nebo respkt udrzeni se na zivu. Gamepad ma sve prednosti, pri jizde autem ... je zbytecne ze je psat je to o zvyku, kazdy to ma jinak.

Chce tomu dat cas, treba pak uz nebudes chtit nic jineho ( to je prehnane kdyz klavesnice a mys je podstatna) ale vis jakto myslim. Szit se s ovladanim.
  • Kez by GTA 5 nakonec udelali i pro PC. Pak bych si to rad koupil znova a zacal hrat online.
    • Kez by Sam Houser nebol sfetovany currak - aj ked by tiez nemal take dobre napady :)
      life is hard
  • Jsem rád, že neustále přidávaj nový obsah, i přesto, že jde o "drobnosti". Aspoň jsou zadarmo, ne jak u jiných společností, kde máte 5 skinů pro postavu, 2 skiny pro zbraň a novou zbraň za 10€. *6* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit