Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

4/10

• XXDarthVaderXX

Libí se mi,  jak si to některé ehm socky stěžují a přitom je hra k dohrání v B.P. za nějakých 300 Kč, to je opravdu hrozná cena. Chápu ty dva litry, to je přestřel, ale kampaň se dá v klidu dohrát a pak se to může smazat. Pro některé zde by byla hra drahá i kdyby byla za pěti kilo. Víte, kdy hry stály cca litra? V roce 2005 XD.  Existuje nabídka a poptávka, pokud něco nechci, tak si to nekoupím a nebudu u toho brečet jak malá holka. Nikdo mě třeba nenutil investovat do Total War série tisíce korun, byla a je to pouze má volba, stejně jako u jiných věcí. Pokud něco nechci, tak si to nekoupím a nebudu brečet. Sdílení na Steamu? Jasně, už vidím jak bude chtít vydavatel a to jakýkoliv, aby se jeho hra sdílela na Steamu XD Ty ses asi hodně majzl do šišky XD

• Veskoslav

V roce 2005 rozhodně hry nestály litr...Kde si to vzal? V době vydání W3 stála hra 1649 Kč:)

• Vzdyt na Steamu se da sdilet prakticky kazda hra, krom MP zamerenych. Delame to bezne.

• dworkin

Nezmínit Enhanced Heaphone Mode, aneb Příplaťte si 20 dolarů ročně, jinak nebudete mít správně fungující prostorový zvuk, je obrovský fail této recenze. 

Opět a znova se ukazuje, že proti stále se stupňujícímu se tlaku vydavatelů, aby hráči dostali méně za více peněz, nehodlají herní novináři dělat vůbec nic.

Až tady bude norma, že zadarmo bude hra pípat z PC speakeru a normální zvuk bude za příplatek, tak se nikdo nedivte.

• XXDarthVaderXX

1 Buď si neumíš zjistit informace nebo...

2 Lžeš, aby sis mohl postěžovat...

Hádám, že odpověď  1 je správně, protože jinak bys věděl, že to není povinnost a kdyby se o tom nepsalo, tak o tom ani nevím. Standardní nastavení zvuku tam je a pokud jde o tohle rozšíření, které, jak zde píše kolega má na starost třetí strana... By měla být licence na nějakých 5 let, takže ano, bude to ještě fungovat na Black Ops 7(další očekávám někdy za tři léta). Chápu, že je třeba si postěžovat a stěžoval bych si všeobecně na cenu her, ale pokud to není nutnost, tak bych to prostě přešel.

• dworkin

Nikde jsem nepsal, že je to povinnost. A rozdíl mezi funkčním a nefunkčním HRTF v 3D FPS shooteru je naprosto zásadní. Pokud teda víš, co to vůbec je.

• Derp_1337

"rozdíl mezi funkčním a nefunkčním HRTF"

Nevím, jestli jsem to tak trochu nepochopil a nebo jsi to špatně napsal.

Pokud vím, tak to HRTF by mělo být v CoD v základní konfiguraci (Universal Profile). Ta základní konfigurace by měla správně fungovat pro "většinu" hráčů.

Jen lidi, co mají trochu "nadstandartní" hlavu či uši budou potřebovat ten (placený) personalizovaný profil pro HRTF. Hráči by si měli nejdřív vyzkoušet, jestli jim stačí Základní profil a nebo potřebujou ten personalizovaný. Jestli hráč neslyší rozdíl mezi základním a personalizovaným profilem, tak je v pohodě.

Jinak souhlasím. Je to pěkné svinstvo od některých lidí chtít prachy za lepší prostorový zvuk v kompetitivní multiplayerové střílečce.

PS: a ještě k tomu ten HRTF museli ve hře deaktivovat, protože to bylo zabugované. 😂 Bude to znovu dostupné, až to spraví.

• Morraw

Co jsem četl, tak je to third party firma, co ti udělá audio na míru tvému setupu, ale jinak prostorový zvuk ve hře normálně funguje. Nebo je to jinak ?😉 

• dworkin

On tam je, ale je to 5.1 z Wishe. Teprve ten placenej upgrade z toho dělá plnohodnotné HRTF.

Dřív vydavatel zaplatil dodavateli licenci a ve hře to měl každý uživatel už v základu.

Teď si to máme kupovat za 20 dolarů ročně (!!!).

• Morraw

Je fakt, že 99% hráčů se sluchátky z Wishe by ten super prostorový zvuk ocenilo už v základu.

• XXDarthVaderXX

A nechceš kapesník? 

• dworkin

Poslušná ovečka se nechává oškubávat a ještě ten systém brání. Seš vlhkej sen každýho vydavatele. Ano, správnej chlap si nestěžuje, ale snáší každej ojeb s klidnou důstojností!

Víš co? Přeju ti to.

• Evidentně zkoušejí, co všechno by se dalo monetizovat. Příště můžou zkusit hudbu: Generickou AI zdarma nebo od kvalitního skladatele zahranou prvotřídním orchestrem za příplatek? Pokračovat můžou grafikou: placeholdery v nízkém rozlišení nebo placené plnohodnotné modely za další prachy?

• dworkin
            Jak říkáš. Z toho, co bylo standardní, se udělá prémiové, a budeme platit jako mourovatý za něco, co jsme mívali úplně automaticky v základní ceně hry.

Ten příklad s AI hudbou je úplně přesnej.

• Ty a tvoje zvuková deviace a obsese jakýmsi vybájeným Tomášem 😂 Už sis vzal léky ? Už ti KONEČNĚ někdo nařídil ty elektrošoky ? 

• Derp_1337

Zase zbytečně moc nehejtuj. Dworkin má pravdu. 

"Trochu lepší prostorový zvuk" za příplatek je dost hnusná věc u kompetitivní multiplayerové střílečky. Slyšet o trochu lépe, kde se pohybuje nepřítel, ti dá obrovskou výhodu.

Tohle je něco jiného než kopání do recenzenta, že víc nepopsal zvukovou stránku.

• Tak zrovna tady má pravdu. To že se jen ždímají hráči, ale vlastně už nedostávají tu přidanou hodnotu je taky vidět. A že to ta recenze minimálně z části opomíjí je taky pravda.

Osobně přemýšlím kdy mě naposled nějaké FPS v singlu bavilo. Také přemýšlím kdy mě naposled překvapil OpFor svou inteligencí a ne přesností, houževnatostí a počtem.

• MP CoD mi vždycky byl a bude u pr ... ale těšil jsem se na single. Bohužel, hra nejde na Steamu sdílet (jako většina MP věcí), takže si to nezahraju, možná až to bude za 10eček v akci. Ale 70e za tohle se pos*ali.

• honcka

Zaplať si na měsíc gamepass, za pár hodin to dohraješ a pak můžeš ještě projet další hry

• To ani nevím, že Steam má nějaký gamepass, kde se to kupuje, kolik to stojí ?

• honcka

Nemá to steam, má to microsoft, stojí to 300 měsíčně
          https://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-game-pass/pc-game-pass

• Inquisitor

Je v game pass

• Corvus

Volání dutých u konkurence 6/10. To bych ještě považoval za adekvátní, ale osmička...? Solidní přestřel u takového odpadu. Ale samozřejmě některým lidem stačí ohledně her opravdu hodně, hodně málo. Takovej ekvivalent EA sportů, kdy se každoročně změní soupisky a přesto se najdou myriády lidí, co to koupí. Tolik k tomu volání po originalitě ve hrách... Pardon, vlastně tohle dutovolání # 869 má ryzí novinku v podobě omni movementu 😀 a také parádní novinku v podobě upravení zvuku na míru za krásných dvacet dolarů navíc 😂 Naprosto neuvěřitelný. Už jen za tohle bych té kejdě srazil pět bodů. 

• ALHAZRED

Krásna profilovka Corvus, to si ty, Krakonoš? Je zaujímavé, ako ludia vnímajú samých seba. Podla toho, to na tejto planéte aj tak vyzerá... 😛

• vacsieho pokrytca ako ty by clovek len velmi tazko hladal...ten sony fanatizmus uz ti nacisto vyplachol mozog...zrovna ty si ten posledny kto moze tvrdit ako niekomu staci malo...sony ti zacinka platenym upgradom a ty striekas ako panic pred prvym zasunom...tak si hraj tie neskutovne originalne ubisoft kopirky od sony a nekomentuj ostatne...tam su inovacie na kazdom kroku predsa

fakt je ze ludia ako ty su dovod preco ide gaming dole vodou, nie hraci codka ;)

• sylens

Tak to nehraj, ne? 

• Korpusi, tobě už na té samotě u lesa hráblo dočista, viď? Ty optiko vlka samotáře. Jdi obhajovat 9/10 u God of Dragon Age a neztrapňuj se, prosím. Jsi nejvíc toxický pacient. Neumíš nic jiného než plakat, že ti za ty tvé žvásty dává někdo nesouhlasná hodnocení a pak je nazýváš hatery. Sám jsi ale tak hnusně toxeckej, že nechápu jak se při tak pokrytecké povaze můžeš vůbec podívat do zrcadla. A co Day Before? Už hraješ?

A než začneš blekotat něco o tom, že si mi sáhnul na bebíčka…. CoD nehraji. Věnuji se posledních 6 let hlavně japonské tvorbě. Aktuálně Metaphoru. Prostě tě jen nemám rád a vadíš mi jako člověk. Jsi totiž naprosté dno lidstva a doufám, že na tebe v Jizerkach nenarazím. 

• Tak ! Naprosto přesně. A ještě by si s sebou měl vzít toho zvukového pacienta. Zlatý časy kdy měl od Pecháčka co týden ban a mohl se oddávat svojí audio úchylce aniž vy tu prudil. 

• A proto je dobře, že ty recenze nepíšeš :-)

• sylens

Za mě skvělá hra, neskutečně rychlá.

• Co jest Call of Dury ? 🤣

• Sr_Lobo

Nešťastný překlep, samozřejmě mělo být správně Call of Durin: Balrog Ops.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit