Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na 3d bednu se teprve chystam a jsem zvedav co pak to vlatne bude, a ete dotaz kdyz jsem byl v imaxu pokazde me boleli oci , jak pak na tom je ta tv hm ? a neumim si predtavil coop v 3d popripade onlineMP v 3d to musi bejt maso, pokdu to COD BO podporuje, nebo to je jen v singlu ? fakt netusim jak to 3d na bedne vypada,pripadne naka dobra tv 3d za prijatelnou cenu? pokud nekdo tusi a bude mit naladu mi poradit tak mi napiste na daluner@centrum.cz nebo sem , dik
  • no kdybyste byli chytry tak si stahnete IZ3D kterej vam vytvori 3D a nepotrebujete k tomu grafiku od nvidie zadnej 120hz monitor pouze 3D bryle a navic je to zadarmo takze nemusite utracet tisice za grafiku a monitor *3*
  • 3D technologie jsou jedny z njzbytečnějších. Pamatujete si ten boom super 3D helem..zbytečné.

    3D navíc většinou ten zážitek spíš zkazí.
  • Cože?? že 3D tu bude nejdřív za 5 let? co to je za blbost? :D já mam doma 3D TV i Nvidii a brejle k PC. A nemužu si to vynachválit!! Já osobně 3D žeru a podtrhuje mi to veškerý zážitky z filmů a hraní
  • Dost her ma podporu 3D - gamelist na googlu- a ty ani nepocitam. Kdyz ale vezmem treba zas ten Crysis 2 s ohlasenou plnou podporou (a ted novej BlackOps), to uz je za dveřma, co bude za dva roky..:-) Jsem optimista.

    to koki: to je poprve co slyším, že 3D zkazilo zažitek z Avatara.Jo-nemas podle vkus.
    • neni sam ... 3d v avatarovi nebylo spatne ale ze by to bylo az tak moc supr cupr zazitek jak pises ty a tvoji pratele.. to fakt ne.. ve 2d pohoda.. a jediny co mi tam obcas prislo fakt 3d byli ty poletujici blbosti co tam byly :D
      • Nj, je to každýho věc, jestli se mu to líbí nebo ne. Nebylo mým úmyslem někomu vnucovat 3D, takze sry, pokud to tak vyznělo..:-/ Ale obecně platí, že s novou technologií/produktem se veze vždy několik brblalů, co ohrnujou nos a pak si to stejně pořídí. VHS->DVD, CRT-> LCD, 2D->3D, .... Vsadím boty, ze az se komerčně rozjede používání holografie , tak to bude stejny. Avatar je první vlivnej průkopník 3D (pokusy s helmou a papírový brejle z 90. let nepocitam), za pár let se bude "3D ready" placka lepit všude, kde to pujde. 3D rozměr FTW!
  • No,v Avatar 3D nebylo prakticky nic 3D kromě granátu do xichtu.Jestli je to takhle i u her tak mě to nijak neláká.
  • A hned se rapidně zvýší počet poblitých koberců :).
  • 3D se uchytí jenom tehdy až začnou točit 3D porno, stejně jako VHS
    • To se uz davno toci :)
  • Uz me leze krkem jak se porad omyla zobrazeni 3D. Samy 3D 3D 3D a jeste jednou 3D...
    Skoro kazdej film musi byt promitan ve 3D, musi to mit idealne rovnou v nazvu. Proste porad a vsude. Pritom poradne rozsirene tv s podporou jejich slavne 3D budou nejdrive za 5-7 let, ne-li vic. Tak at si daji jeste majzla s jejich debilnim 3D zobrazenim...
    • Já si počkám až na 3D nebudu potřebovat brejle *1* *1*
      • na Nintendo 3DS :)
        • Na to si počkáme eště tak 6 let než budou velké obrazovky za slušnou cenu.Už se nemužu dočkat *2*
    • Přesně tak to 3D je blbost jediný film co jsem viděl byl Avatar a stačilo mi to nic extra jsem na tom neviděl a spíš mi to ještě vadilo. Většině filmům to navíc dost škodí protože s tím většina neumí a natočit to stojí dost peněz které se pak odrazí na ostatních stránkách filmu. A ve hrách mě to už vůbec nezajímá této nové technologii se rád vyhnu a počkám si na něco jinýho.
      • hm avatara sem sledoval ve 3d taky a byl to zatim nejlepsi film ve 3d ktery sem videl.Ono taky zalezi na kine protoze spousta kin stoji za pekne kulove tudis celkovi dojem z filmu je pak na prdlacku .. vetsina kin ma problem s poradnym ozvucenim a o projekci jako takove ani nemluve.Byl sem dokonce parkrat i ve specialnich kinech jenom na 3d a to byl uz super mazec takze nevim co se ti nezda na 3d musel jsi navstivit nejake spatne kino ale velice spatne :)
        • Byl jsem na tom v IMAX to si myslim že je to nejlepší kino ale prostě nebylo to nic z čeho bych si sednul na zadek. Prostě se mi to nelíbí a spíš to na mě působí i rušivě. Většina filmů to 3D taky používá hlavně na to aby ti něco lítalo do ksichtu a to se mi už vůbec nelíbí. Nechápu proč se tu hned vyrojila banda lidí a snaží se mi vnutit že je to to nejlepší. Je to pouze moje věc že se mi to nelíbí a nikde neni nařízeno že to musí být jinak.
      • Na tohle musím reagovat:-) Řek bych, ze je tady nekdo akorat tak nas..nej, že nema nvidii ale ati a tak je samozřejmě 3D "blbost". Avatar - někoho možná nudil příběh,ale jinak jsem slyšel jen pozitivni reakce na 3D efekty, který byly prostě dokonalý, nic rozmazanýho, žádná bolest hlavy,-nářez. Ale dobře-věc vkusu (kterej stejně nemáš lol )

        " natočit to stojí dost peněz " co to blábolíš , už se dělaj konverze starších filmů do 3D,nejdřív si něco přečti a pak mluv. Ale to hlavní :HRY VE 3D- omg tohle byl snad sen každého pařana, dostat se co nejblíž virtualní realitě, ponořit se do děje a vychutnat si to naplno, ne?? A ted , kdyz ta doba přichází, tak je to zas nuda? Wtf..Nevím na co jinýho asi tak chceš čekat- helmu, promítání obrazu na sítnici, matrix? Ok, počkejte si "na něco jinýho" frajeři, já osobně si prostě vydržím 1-2 roky a vychutnám si Crysis 2 ve full HD 3D ( jen pro příklad, žádnej flame..) a budu chrochtat blahem.
        • HAHAHA to jsou zase keci proč bych měl být nas..nej? nvidii mam ale i přesto mě 3D nezajímá. Avatar se mi jako film líbil asi jako každýmu ale 3D ne jen mi kazilo zážitek z filmu. A podle tebe jen kvůli tomu nemam vkus???? to je blbost. Všichni nemůžou mít stejný názor jako ty uvědom si to laskavě.

          A ano natočit film ve 3D stojí mnohem víc než kdyby to natáčely v normálním formátu. Takže spíš ty by jsi si měl něco přečíst než zase budeš plácat blbosti. Si myslíš že 3D je poslední technologie a žádná jiná už nikdy nebude no to snad ne to by jsi musel být fakt mimo aby sis tohle myslel. Ukázal jsi se tu jako úplný omezenec který si myslí že když se někomu něco nelíbí tak je to hned špatně. Zamysli se nad sebou než zase budeš někomu něco vnucovat.
        • nechci ti kazit iluze, ale momentalne porad nemas hry graficky komplet ve 3D, natoz aby sis vychutnaval plne zobrazeni ve 3D za rok / dva, jak pises *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit