Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zlatej Mortal Kombat X, lepší grafika, od začátku celkem stabilní a naplněný obsahem, hráči spokojeni a všechno. Pak příjde tahle shitózní nedodělaná hra s grafikou jak z PS 2.5..hanba jim
  • Já si počkám na Super Ultra Radical Extatic Amazing Legendary edici
    • Čtyřku mi na steamu zadarmo upgradeovali a od tý doby mi nejde, takže si pětku můžou strčit za klobouk.
  • Technický problémy se dají ještě odpustit a opravit po prvním měsíci, ale je naprosto zjevný, že tahle hra je uspěchaná jak hovado, aby ještě stihli Evo.
  • neviem či to sledujete, ale Vee, vloger na youtube, spravil rant asi dva či tri týždne dozadu, keď hral betu, o tom, že prečo hra neobsahuje možnosť nastaviť si klávesnicu. Vtedy ho na fóre zdrbali všetci fanatici s vetou - IT´s a BETA ! Mám dokonca pocit, že naňho zavolali moderátora fóra.
    Po tom čo si kúpil tu hru, spravil rant o problémoch, pričom ho fanatici opäť odohnali s hláškou, áno neuhádnete - It´s A RELEASE DAY ONE !!! :D a teraz ako inak fanatici na fórach pindajú o hlúpostiach ako o príliš sexualizovaných ženách, namiesto skutočných problémov ako porty a zlá konektivita.
  • Spitihnev
    Tu hru snáď vydali len aby stihli termíny Capcom Pro Tour 2016. Veď tam skoro nič nie je, skoro nulový SP obsah, málo postáv, problémy, veci, ktoré by mali byť v hotovej hre samozrejmosťou budú pridané neskôr...no na nový diel po 8 rokoch celkom bieda. Kto to kúpi teraz hneď sa bude neskôr, po vydaní kompletnej verzie, cítiť pekne ojetrtkabátený...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit