Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • me ten remake prijde nedotazenej :/ me v puvodni verzi fascinovalo treba to, že do sněhu ses fakt zaboril a zustala tam 3d stopa, tady v remaku neni ani 2d stopa, nic. Taky nejde nastavit hlasitost hudby a zvuku, coz v originale slo. Me to vadi hodne tyhle veci. Jo, chybi mi pohled z 1 osoby... proc tam ty veci nejsou?

    Jasny, vypada to lip, ale proste tohle tezko zkousnu... tak snad patch
  • Před 18 lety dohráno, královsky jsem se tehdy bavil a byl jsem z příběhu příjemně překvapen. Pravda, hledat ve "voxelové" grafice něco upadlého na zemi v pozdní fázi hry byl trochu oříšek :-). Dnešní "ramake" má grafiku akurátní. Pár věcí je změněno v zobrazení oproti minulosti, třeba inventář, notepad, ale to jsou opravdu jen drobnosti. Na mapě se zobrazují identifikované osoby. Od hratelnosti nečekejte změnu. Je to naprosto identické i po 18 letech. vyčištěné zvukové samply atd. Dokonce zůstala i ta dementní animace naskakování na překážky :-). Doporučení? Pro veterány a milovníky téhle "staré" vykopávky určitě z nostalgie koupit a hlavně zahrát. Pro mladší generaci? Občas příjemná střílečka proti vojákům z pohledu třetí osoby. Pohled první osoby není implementován na rozdíl od hry před 18 lety. Zajímavé lokace. Trochu více dialogů, ale nic co by se nedalo přelouskat.Zvláštní až osobitá atmosféra planety Adelpha a jejich obyvatel. Komu se líbí nová grafika a chtěl by si vyzkoušet 1000x omleté klišé v úkolech typu - něco mám a dám ti to, když mi přineseš tam z tohoto místa toto atd. Zahrát si pěkný příběh s drobným překvapivým zjištěním na konci, tak samozřejmě kupte a zahrajte.Tento remake nevynáším do nebe, tak inovativní to není. Ale já jsem osoba infikovaná touto 18 let starou hrou, takže radši každý ať se rozhodne sám. *1*
    • Diky za skvele postrehy, mam v planu dnes z nostalgie koupit.
  • zaty
    Celkem se na to těším, tak jsem zvědav. Původní Outcast jsem pořádně nehrál, protože mi to tehdy neutahl stroj a pak sešel z mysli.
    • Jack1947
      Já spíše obávám že to bude přesně jako tehdy jenže dneska už to bude vypadat a hlavně hrát obstarožně, myslím herní mechanismy a hratelnost.
      • maros.goc
        tak s tym predsa len treba aj ratat no nie? :)
    • Tak to je škoda, žes jsi to minul. Neumím si představit, že by moje počítačové vzpomínky byly kompletní :) Pamatuji si, jak jsem byl fascinován celým tím světem, dokonalou grafikou a monumentálním hudbou. Možná koupit na GOG a připomenout si originál? Jinak na toto jsem docela zvědav taky.
      • Her Logan, tak na to prosím mrkněte a potvrďte nám tady, jestli je to skutečně remake (příběh, postavy atd.) nebo zase nějaký "pod rouškou remaku si klohníme vlastní hru, o kterou nikdo nestojí" jako v přípaě Systrm Shocku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit