Přejít na výpis diskuzí
Čekání na Project Cars skončí už v pátek, ale před tím ještě malé opáčko
4.5.2015 | Honza Konfršt
33 příspěvků
-
pCARS fandím, ale mrzí mě, že za ty roky zůstaly některé tratě pořád tak špatné. Mluvím hlavně o Brnu a mém oblíbeném Bathurstu, který bych v této hře ani nepoznal - ne, že by měli vyloženě blbě cestu, ale to okolí je fakt mega humus. iRacing a AC nastavili se svými laserově scanovanými tratěmi laťku dost vysoko a v tomto směru jsou tratě v pCARS vedle nich fakt zoufale špatné. Těch pár anglických, které mají nascanované jsou samozřejmě úplně jiná liga.
-
těšim se těšim, musim oprášit fanateca :)
-
Táta ma novou BMW rady 7 a občas men pustí na tom jezdit. Když dokončím školu mi slíbil Z4. Nechci byt off topic ale tak si ty pixely užijte. ja se jdu projet v reálu *5* *6*
-
-
Vidím, že je něco pravdy na tom, že v BMW jezdí především dmnti
-
Jsi strašnej borec, moc ti závidim *14*
-
Jé, táta... A za co ti ho koupí? Za to jak ti nakládá do řiťky, nebo za to, že se fifty fifty dělíte o ségru? Chceš aby ti někdo záviděl? To bys nesměl být takový vyjebanec, abys psal "Táta mi koupí...".
-
-
Moc sa teším. Skoro rok mám predobjednanú Limitku, ale musím uznať že trailery vie robiť podľa môjho názoru Polyphony Digital s ich GT najlepšie zo všetkých racingoviek.
-
Přemýšlím o koupi volantu (cca 7tis kč) k této hře, jak to funguje? Jsou tam předvolená nastavení na konkrétní typy? Nebo co se tak nejvíc na volantech nastavuje, co je tam nejdůležitější? Dík.
-
-
Defaultni nastaveni pro podporovane volanty samozrejme hra ma ... ale ruzni lide, ruzne chute ... nejlepsi rada je, po vydani se obratit na oficialni fora, kde je/bude spousta konkretnich informaci, o detailnim nastaveni FFB a vseho. Okolo 7K mas asi jedinou moznost - G27.
Pro poradek seznam podporovanych zarizeni: http://www.projectcarsgame.com/beyond-reality.html
-
-
Ja tu tu jen tak polozim a hateri necht si vylizou polevu :-)
https://www.youtube.com/watch?v=peLJgwD28_4 -
Veľmi som zvažoval či do toho ísť, ale nakoniec som sa rozhodol, že asi nie, kedže kariéru to má aj tak odfláknutú a autori ju pridalo len tak na silu aby uspokojili niekoľkých zákazníkov a potom to tak v hre aj dopadne
-
-
Troll alert...
-
-
Srazil se Maťo a český blb. Potěš.
-
-
Človeče teba ten Maťo musel psychicky fakt zdeptať, keď na neho stále myslíš a máš každé ráno mokrú postielku z toho.
-
-
Víš Maťo, kromě toho, že jsi ulhaný lhář a podvodník, tak dál předstírej, že jsi LUNK/LINK či cokoliv jiného. Moc ti to nepomůže a to, že si svou sr*čku proklikáš až do nebe, tím tuplem. A jediný člověk, co používal Vesničkoslav či podobné pseudobláboly byl právě Maťo. Ale jo, člověk, co si založil účet a pak to vydával za jeho původní účet, protože si myslel, že mu na to někdo skočí, tak nemá smysl s tebou cokoliv řešit. Jsi jenom ulhaný podvodník, nic víc.
-
-
-
-
a na to jsi prisel jak ???????
-
-
Ehm https://www.youtube.com/watch?v=Tby49yV4pOk Veď z toho úplne cítiť, že to je robené nasilu. A keď si to porovnáš trebárs s DTM race driver alebo Toca 3 tak to je úplne o niečom inom.
-
-
Koukam, ze mas problem s chapanim (nejak v tom videu neni nic co by naznacovalo, ze je to na silu .. kariera se resila od zacatku a to, ze je jina, nez jsi zvykly, je schvalne ... a vetsina lidi, kteri meli moznosti si to vyzkouset si to chvali) ... no ale mas narok na svuj nazor, at je jakkoli vzdaleny skutecnosti.
-
-
Netáraj, project cars mala byť pôvodne online závodná hra, offline kariéra sa začala riešiť až minulý rok. Hral som rôzne verzie project cars vrátane rôznych early access buildov a môžem ti povedať, že tá hra stojí za prt nielen z hľadiska osekanej a nasilu spravenej kariéry ale celkovo to pôsobí ako o trošičku krajší bratček shiftu 1 a 2.
-
-
Kariéra je ve hře až od r. 2011, taky nechápu proč to tam narvali až na poslední chvíli.
-
Tak jo .. vis to lip, nez lidi z SMS ... uz mlcim *1*
-
-
-
-
-
-
Na grafickej karte za 700 eur to bezi rovnako ako na PS4...
-
-
ty si tak troška alebo v podstate riadne padnutý na hlavičku že?
Na karte za 700 ojro, čo je povedzme 980ka ti to pôjde na ultra v 1080p na 120 a viac fps s možnosťou hrať až na 12K rozlíšeníu
Kdežto na hriankovači psquad ti to pôjde na medium-high detaily a 1080p v sotva 60 fps s poklesmi až ku 30 fps.
Ale čo ti to tu vôbec vysvetlujem aj tak si na hlavičku padnutý, čiže tu s tebou len strácam čas. -
Premyslel jsem 5 minut, a stale nemohu prijit na to, jakym zpusobem to ma byt relevantni. =D
-
-
To je hnisavec, slovenské jelito "konzolistů".
-
-
Veskoslave, za to ty, známý protekční spratek redakce co nikdy nedostane ban tu může tak něco kecat, zatím co ostatní by ho za to co občas napíšeš dostali už 20x Tak že raději pomlč.
-
-
-
-
Pri tej príležitosti by redakcia mohla vysvetliť, prečo tomuto simulátoru venuje desiatky článkov a robí mu tu ohromnú reklamu, zatiaľčo simultánne vznikajúcemu projektu !prinajmenšom! rovnakej kvality nechala úplné minimum priestoru, jeden by si skoro nevšimol, že existuje.
Menovať nebudem, všetci vieme, o ktorej hre je reč. -
-
Tak jmenuj. Já třeba netuším o jaký hře mluvíš a celkem by mě to zajímalo.
-
-
Asseto Corsa nič?
-
-
Radši tohle kde je pěkná destrukce než jen simulátor... který je podle mne docela nuda. ( rád si zsajezdím ale ještě radši zabourám) *4*
-
Mozna prave proto ze simulatory jsou mireny na pomerne malou cilovou skupinu, prakticky zadny hype nepotrebuji. Informace o nich se na hernich webech objevuji zridka. Coz ma svoji logiku.
Mne spise zarazi ze Cars nazyvas simulatorem. Je to vizualne velice zdarila zavodni hra, mozna bude zdarila i po strance hratelnosti a jizdni model mozna poskytne dobry zazitek i pri pouziti volantu. Ale simulatorem bych to fakt nenazyval. Coz vubec nemyslim spatne. Muze to byt sakra dobra hra. *3* -
-
Uz zase? Project CARS je simulator .. i kdyby ses zblaznil *3*
-
-
u tohohle bych to odpustil... bude to super faračka *1*
-