Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pCARS fandím, ale mrzí mě, že za ty roky zůstaly některé tratě pořád tak špatné. Mluvím hlavně o Brnu a mém oblíbeném Bathurstu, který bych v této hře ani nepoznal - ne, že by měli vyloženě blbě cestu, ale to okolí je fakt mega humus. iRacing a AC nastavili se svými laserově scanovanými tratěmi laťku dost vysoko a v tomto směru jsou tratě v pCARS vedle nich fakt zoufale špatné. Těch pár anglických, které mají nascanované jsou samozřejmě úplně jiná liga.
  • těšim se těšim, musim oprášit fanateca :)
  • Táta ma novou BMW rady 7 a občas men pustí na tom jezdit. Když dokončím školu mi slíbil Z4. Nechci byt off topic ale tak si ty pixely užijte. ja se jdu projet v reálu *5* *6*
    • Vidím, že je něco pravdy na tom, že v BMW jezdí především dmnti
    • Jsi strašnej borec, moc ti závidim *14*
    • Jé, táta... A za co ti ho koupí? Za to jak ti nakládá do řiťky, nebo za to, že se fifty fifty dělíte o ségru? Chceš aby ti někdo záviděl? To bys nesměl být takový vyjebanec, abys psal "Táta mi koupí...".
  • Kingo1983
    Moc sa teším. Skoro rok mám predobjednanú Limitku, ale musím uznať že trailery vie robiť podľa môjho názoru Polyphony Digital s ich GT najlepšie zo všetkých racingoviek.
  • Přemýšlím o koupi volantu (cca 7tis kč) k této hře, jak to funguje? Jsou tam předvolená nastavení na konkrétní typy? Nebo co se tak nejvíc na volantech nastavuje, co je tam nejdůležitější? Dík.
    • Defaultni nastaveni pro podporovane volanty samozrejme hra ma ... ale ruzni lide, ruzne chute ... nejlepsi rada je, po vydani se obratit na oficialni fora, kde je/bude spousta konkretnich informaci, o detailnim nastaveni FFB a vseho. Okolo 7K mas asi jedinou moznost - G27.

Pro poradek seznam podporovanych zarizeni: http://www.projectcarsgame.com/beyond-reality.html
  • Ja tu tu jen tak polozim a hateri necht si vylizou polevu :-)
    https://www.youtube.com/watch?v=peLJgwD28_4
  • Veľmi som zvažoval či do toho ísť, ale nakoniec som sa rozhodol, že asi nie, kedže kariéru to má aj tak odfláknutú a autori ju pridalo len tak na silu aby uspokojili niekoľkých zákazníkov a potom to tak v hre aj dopadne
    • XXDarthVaderXX
      Troll alert...
      • Veskoslav
        Srazil se Maťo a český blb. Potěš.
        • Človeče teba ten Maťo musel psychicky fakt zdeptať, keď na neho stále myslíš a máš každé ráno mokrú postielku z toho.
          • Veskoslav
            Víš Maťo, kromě toho, že jsi ulhaný lhář a podvodník, tak dál předstírej, že jsi LUNK/LINK či cokoliv jiného. Moc ti to nepomůže a to, že si svou sr*čku proklikáš až do nebe, tím tuplem. A jediný člověk, co používal Vesničkoslav či podobné pseudobláboly byl právě Maťo. Ale jo, člověk, co si založil účet a pak to vydával za jeho původní účet, protože si myslel, že mu na to někdo skočí, tak nemá smysl s tebou cokoliv řešit. Jsi jenom ulhaný podvodník, nic víc.
    • a na to jsi prisel jak ???????
      • Ehm https://www.youtube.com/watch?v=Tby49yV4pOk Veď z toho úplne cítiť, že to je robené nasilu. A keď si to porovnáš trebárs s DTM race driver alebo Toca 3 tak to je úplne o niečom inom.
        • Koukam, ze mas problem s chapanim (nejak v tom videu neni nic co by naznacovalo, ze je to na silu .. kariera se resila od zacatku a to, ze je jina, nez jsi zvykly, je schvalne ... a vetsina lidi, kteri meli moznosti si to vyzkouset si to chvali) ... no ale mas narok na svuj nazor, at je jakkoli vzdaleny skutecnosti.
          • Netáraj, project cars mala byť pôvodne online závodná hra, offline kariéra sa začala riešiť až minulý rok. Hral som rôzne verzie project cars vrátane rôznych early access buildov a môžem ti povedať, že tá hra stojí za prt nielen z hľadiska osekanej a nasilu spravenej kariéry ale celkovo to pôsobí ako o trošičku krajší bratček shiftu 1 a 2.
            • Kariéra je ve hře až od r. 2011, taky nechápu proč to tam narvali až na poslední chvíli.
            • Tak jo .. vis to lip, nez lidi z SMS ... uz mlcim *1*
  • Na grafickej karte za 700 eur to bezi rovnako ako na PS4...
    • ty si tak troška alebo v podstate riadne padnutý na hlavičku že?
      Na karte za 700 ojro, čo je povedzme 980ka ti to pôjde na ultra v 1080p na 120 a viac fps s možnosťou hrať až na 12K rozlíšeníu
      Kdežto na hriankovači psquad ti to pôjde na medium-high detaily a 1080p v sotva 60 fps s poklesmi až ku 30 fps.
      Ale čo ti to tu vôbec vysvetlujem aj tak si na hlavičku padnutý, čiže tu s tebou len strácam čas.
    • Premyslel jsem 5 minut, a stale nemohu prijit na to, jakym zpusobem to ma byt relevantni. =D
      • Veskoslav
        To je hnisavec, slovenské jelito "konzolistů".
        • XXDarthVaderXX
          Veskoslave, za to ty, známý protekční spratek redakce co nikdy nedostane ban tu může tak něco kecat, zatím co ostatní by ho za to co občas napíšeš dostali už 20x Tak že raději pomlč.
  • Pri tej príležitosti by redakcia mohla vysvetliť, prečo tomuto simulátoru venuje desiatky článkov a robí mu tu ohromnú reklamu, zatiaľčo simultánne vznikajúcemu projektu !prinajmenšom! rovnakej kvality nechala úplné minimum priestoru, jeden by si skoro nevšimol, že existuje.

Menovať nebudem, všetci vieme, o ktorej hre je reč.
    • Tak jmenuj. Já třeba netuším o jaký hře mluvíš a celkem by mě to zajímalo.
      • Asseto Corsa nič?
    • Jack1947
      Radši tohle kde je pěkná destrukce než jen simulátor... který je podle mne docela nuda. ( rád si zsajezdím ale ještě radši zabourám) *4*
    • Mozna prave proto ze simulatory jsou mireny na pomerne malou cilovou skupinu, prakticky zadny hype nepotrebuji. Informace o nich se na hernich webech objevuji zridka. Coz ma svoji logiku.
      Mne spise zarazi ze Cars nazyvas simulatorem. Je to vizualne velice zdarila zavodni hra, mozna bude zdarila i po strance hratelnosti a jizdni model mozna poskytne dobry zazitek i pri pouziti volantu. Ale simulatorem bych to fakt nenazyval. Coz vubec nemyslim spatne. Muze to byt sakra dobra hra. *3*
      • Uz zase? Project CARS je simulator .. i kdyby ses zblaznil *3*
    • u tohohle bych to odpustil... bude to super faračka *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit