Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Necíte někdo nějké info ohledně PC verze? Proč je v kartě napsáno, že hra má vyjít pro PC? Nikde jinde jsem o tom zmínku nenašel, dík.
  • Phate27
    Nevypada to ani z pulky tak dobre jako shattered memories *7*
    • ti šibe?? :-D
  • Ja teda z toho tiež necítim atmosféru SH, skôr mi to príde trochu umele štylom F.E.A.R. ale inak to nemusí znamenat že to bude zlá hra. Každopádne škoda že to nebude na pc, určite by som to skusil.
  • já z toho traileru vůbec necítil tu atmosféru z původních silent hill
  • A já si bláhově myslel že to bude i na PC :-( ,Neudělal jste Aleši chybu? Jinak spoilerů tam je požehnaně.
  • jeee a ja cekal kdy tam zazni legendarni sirena a ono nic *9*
  • USER47
    Pěkná hra. Na poměry Silent Hillu to ovšem působí hrozně "západně", i ten trailer má takový klasický schéma, který se k tématu imho moc nehodí.

Nějak mi v tom traileru schází taková ta japonská groteskní šílenost. Chtělo by to spíš trailer (a hru) v tomhle stylu:
    http://www.youtube.com/watch?v=cIZlIQKquNk
    • Naprosto souhlasím!
  • Dufal som ze aspon Silent hill ostane pri klasike a bude mat typ pohladu viac z hora podobne ako tie prve cast... Moze to byt dobra hra ale ta kamera aka je teraz (tak isto ako aj v RE 5) mi jednoducho nesadne nikdy.
    • Vatra nekde v nejakem rozhovoru zminovala, ze kamery se budou stridat podle situace... Tesim se na to, vytpada to opravdu pekne!
  • Spades
    Na té hře pracuje české studio ? O.o
    • Jj, tu u nás v Brně je to studio :D
    • ales.smutny
      Přesně tak, Vatra Games.
    • *1*
    • Pete.palis
      Konami?? *1*
  • Ale v karte hry je psano i PC tak doufejme, no...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit