Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marines
    No, Já se trefil akorát s GTAčkem a jinak nic. Ale nezazlívám nijak vyhlášení vítězů, beru to tak, že "lid to chce, lid to žádá!". Nadávat na to, že vítěz je ten nebo onen, nemá cenu, jen by jste si kazili víkend....
  • spoock

    Dneska je tolik anket, ze nakonec jedina, ktera dava smysl je ta Gameawards, ktera je fakt velka a nejhlasitejsi, ostatni me prakticky nezajimaji. Tohle obdobi nemam rad, protoze kdejaky web se tasi a omyla totez dokola. Steam awards jsou jeste divnejsi, dost to pripomina Ceskeho slavika.

  • dworkin

    Já bych KCD nenominoval na nejlepší hru roku, ale v těch krajinkách určitě jo. Některé výhledy jsou tam opravdu moc pěkné. Úplně nejkrásnější výhledy má God of War, ale je jich pár. Vítězem je pro mě proto RDR 2, ve které jen chodím a típu screenshoty nalevo napravo. Kdyby tam fungovalo HDR, už bych musel zvětšovat kapacitu disku na PS4. :)

  • SalemCZ

    Tak tady to je hodnocení popularity za rok 2018 a ne hodnocení her z roku 2018. Proto taky kategorie má Valve trochu jiný než klasický GOTY

  • bukrr

    "Best of 2018" a větší část her je starší tak o 4 roky ....😐

  • lito
    PUBG, Zaklínač. Prostě taková ta stádová klasika. Prostě Steamboys a síla nevkusu.
    • Majkl

      píše člověk, kterému se líbí pokémoní hry pro děti? 😉

      • lito
        jj, teď jsem dohrál Resi 2 na S-Rank hardcore, to by Zaklínač děti umřely. 
        • maros.goc

          na prvykrat si to spravil?

          • lito
            nn, napoprvé vždy hraji na užívaní hry.
    • Derp_1337

      Proč nevkus? To, že se ty hry nelíbí tobě, neznamená, že jsou špatné. Je potřeba se s tím už smířit, většině lidstva se nemusí líbit/nelíbit to samé co tobě.

      A za vítězství PUBG může převážně Asie. V západních zemích už nadšení pro PUBG postupně polevilo a lidi přecházejí na jiné hry, ale v Asii s tou hrou pořád doslova šílí. A bohužel Asiaté mají velký počet hlasů, která viditelně ovlivní výsledky světového hlasování, tak se není čemu divit.

      • dworkin

        Ať si každej hraje, co ho nejvíc baví, ale až odejde vlna battle royale, budu za to rád. Nejde o to, že bych kritizoval něčí herní vkus; jde o to, že za každou hrou battle royale ve stylu "protože to lidi kupujou, tak to by bylo, abychom na tom netrhli i my" vidím zdroje, které se mohly použít na hry, které se zase líbí mně.

        • patr

          Nesuhlasim.  Praveze co sa tyka velkych znaciek, tak battleroyale len praveze zacina.

          Ide o to ze ho mozu dalej vylepsovat a vychytat muchy ktore mnohych pri hrani frustruju.

          Napriklad zle dropy, ze ti pred nosom zoberu zbran a odprasknu ta a nasledne dlhe cakanie na dalsiu hru.  Alebo len jeden zivot, lootujes, snazis sa a odzadu ta niekto lahko odpraskne alebo si ta pocka zakempeny v dome lebo pocuje tvoje kroky. Apex to ma vyriesene zaujimavo.


          A prave o to ide. Ze sa este daju vymysliet zaujimave koncepty a napady.

          Vsak fps zaner bol absolutne onicom. Nic ine len counterstrike. Koho nebavili dokola milionkrat ohrane mapy , nemal sancu si zahrat podobne uspesnu hru s velkou komunitou kde to zije. Battleroyale je vyborny tymovy, a nuti hracov aj rozpravat ak chcu dobre zahrat.

          V cs maju vsetci naucene trapne anglicke frazy banan, long, short, connector, a, b a cela komunikacia je len o tom.  V br je to prirodzene. Videl som ho za stromom na tychto suradniciach, druhy sa nas pokusa obehnut

          • tomasrippl

            Koncepty se daji vymýšlet a rozvíjet, mě jen nebaví že vyjde kdejaká hra MP a jako její hlavní trhák je Battle royal. Já mám pubg a zahraji si ho rad. Nepotřebuji mít CoD ani Battlefield ani jakékoliv jiné hry ve stylu Battle royal.

            • patr

              CoD je vyborne, len ta komunita je zrejme velmi nizka na pc. Ww2, bo3 bolo cca 3000 hracov online.

              Kazdy hra ten prijbany tdm a to sa velmi rychlo ohra po dvoch mesiacoch.  Respawnuju sa snad meter za tvojim chrbtom, prilis rychle, prilis vela scorestreakov,  abilit atd.  A co ma najviac vytaca su tie skvene melee killy na 1 klik mysou.  Tak rychla hra, + slidy ze sa k tebe rychlo dostane a este do toho 1 hit melee kill.  Ci to bol IW a tie prijbane nunjaky alebo bo4.  Mna to neskutocne vytacalo ked magori behali len s tym.  Ved to mohli hrat kludne aj bez mysi na klavesnici.  Total nonsense. Clovek ked si chce zahrat trochu normalnejsi Pro league moshpit, snd, heist, control tak zas ani nenajde hracov.


              Preto je podla mna aj blackout pecka v cod ak si chce clovek zahrat trosku normalnejsiu hru.   Niekedy sa v multi jednoducho neda. 

              Skoda toho. Lebo mody ako snd, heist, control, hardpoint su ovela zabavnejsie.  Len vsetci zrejme beru mp v cod tak ze si idu narychlo zastrielat

              • Reakce na příspěvek:

                Ve všem s tebou absolutně souhlasím, a popsal jsi to moc hezky. Prostě BR je svěží vítr do fps multiplayer žánru a je to pravda. 


                Jen ten Blackout mi přijde jako "console feeling" sh*t. A to nemyslím, jako hejt na konzole - sám mám konzole dvě. Jen prostě to podle mě není dobra hra. Mám z ní takový "laciný" zážitek  🙂 

                • patr

                  Reakce na příspěvek:

                  Hej, su tam nejake veci co by mali zmenit.  Podla mna ta arkadovost je az prilis vysoka. Trosicku ubrat na sprinte a pridat na recoil na zbraniach.


                  Taka arkadovost sa skor hodi do apexu kde je vacsia vertikalita plus rozne ability postav.




          • dworkin

            V zásadě nemáš s čím nesouhlasit, maximálně můžeš mít jinej názor. Protože já jsem jen napsal svoje osobní přání.

            Mně třeba chybí nástupce Unreal Tournamentu. A ten se i v alphě hrál parádně, ale jeho vývoj zařízli právě kvůli novým herním formátům. Ale to je jen poznámka na okraj, když jsi zmínil ty FPS.

            • patr

              Ako to je pravda zas. Ze potom to dusi tie klasicke hry a mody. Lebo kompetitivne hranie na kola 5v5 napriklad ma tiez svoj naboj. Ak krasne zahras napr 1v3 kolo a dotiahnes skore pre tym, je to tiez uplne iny pocit z hry. Je to skoda, lebo ci to je ut, quake, cod. Proste ten klasicky mp upadal aj bez battleroyale.

              Pritom cod ma fajnovy heist, control, snd. Dobre to vyzera, dobre sa to hra. Uz len sledovat CWL a to napatie kde sa skore meni zo sekundy na sekundu je zabava. Len jednoducho to hra male percento. Pritom by to bola dobra zabava si zahrat v ranked matchoch 3v3 5v5.


              V tomto suhlasim. Velmi rad by som si zahral quake, ut alebo cod trosku kompetitivne.  Counterstrike nemusim moc.  Mam rad nove hry, nove napady a nie storocne klasiky. Aj quake champions bol celkom dobry s novymi mechanikami





Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit