Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, páni páni páni Mato se nám tady pěkně formuje wew. To už ani nšní nějaký trolling... vlastně můžu říct že nevím o co tady přesně jde. Tohle co tu předvádí je něco fakt neskutečného. Tleskám je mi líto slováků takovéhle dno si nezasloužily.
    • slováci zdravia na dne čechúrov, ktorí tam sú už nejaký ten piatok a ináč som ťa ohlásil internetovým žandárom za spamovanie diskusie.
      Prajem príjemne sviatky čechúrik.
      • Copak, ty máto už se z tebe stala podebraná malá děfka co práská a sama nadává na tenhle zhovadilý systém. Potřeboval bys sprchu, ledovou vodou... sám si spammer. Čoboláku už táhni nikdo na tvé výlevy není zvědavý nezapomen mne nahlásit. Přeji ti hezký aspon 350denní ban. Sebestředný trotle. *16* *10* Máto je nemocný duševně a v makovici trotl, co uráží ale sám si to nedokáže přiznat - tak at ti to vytmaví tady redakce.
        • Som rád, že si schopný tú frustráciu aspoň takouto formou dostať von a popísať nám svoje zážitky z detstva, šikanovaný si musel byť veľmi keď tu takto kypíš ako taký neštastný anonymný papiňák nad niečím komentárom. Neboj sa čechúrik neštastný, banánik ťa určite neobíde, keď o neho tak žobreš, určite sa ho dočkáš.
  • TheGGG
    LoL, tomudle se dnes říká hudba? Dobrý poslouchat tak leda při prošťouchávání ucpanýho haj*lu.
    • Přesně tak, a to ještě ten prošťuch bude znít nakonec líp. Tohle může fakt poslouchat někdo, kdo nemá absolutně smysl pro rytmiku.
      • Ho*no na druhou. To, že ty v tom ten rytmus neslyšíš, ještě neznamená, že tam žádný není. Tuhle muziku se prostě člověk musí naučit poslouchat (i otrlý metalista ti může říct, že mu zrovna tohle nemusí sednout). Nicméně i když to může někomu znít jako obyčejné "blití", tak paradoxně tahle hudba je daleko opravdovější a inteligentnější než všechny ty s prominutím ukvílené sra*ky, které dnes a denně lze slyšet v rádiu, televizi apod. Tohle se ale těžko vysvětluje lidem, kteří neví, co je to METAL ("můj čipešek")... *1*
      • Kluci máte naprostou pravdu, je na čase si pustit něco pěkně od podlahy.
        https://www.youtube.com/watch?v=-UKCqh1wE_o
        https://www.youtube.com/watch?v=ROyw4J6NrH0
        • TheGGG
          https://www.youtube.com/watch?v=5p2CbHG9O0s
          Tady něco pro tebe
          • Mnohokrát děkuji příteli, je to jako balzám na duši *4* .
  • Neviete preco mi to dava pri stiahnuti ako nechceny softwer alebo malver?
    • kubi-wan
      Ne.
  • Mart9
    Když je čas na dělání hudby, je čas i na videorecenze.
  • Jako potenciál to má, ale v čem to je proboha dělaný? Chtěl sem to hrát na noťáku, a mám slideshow. Vždyť veškerý větší efekty tam jsou čtyřvrstvý paralax. OTIMALIZACE!
  • s hudbou koho? *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6*
  • Je už nějaký Let´s play na You tube ? ....
  • Dobrý, akorát mě bolí prst z toho drcení controlu. *4*
  • maros.goc
    Grygar má na hudbu veľmi dobrý vkus :D
    • maros.goc
      prečo mínusky? však ja mám rád Behemoth :/
      • Představ si že já také, ale zároveň i hudbu Lukášovu. To je, co?
        Šťastné a veselé.
        https://www.youtube.com/watch?v=IcQoKIgcpBQ
  • Neviete čo je dobrá hudba, odporučam si vypočuť pesničku woman is the nigger of the world od lennona, nádherný song.
    • Martin takto klamat pekne ta dostali.Ja mam take pravidlo, ked mam ciste svedomie preco by som mal klamat ?nechcem ti nalozit este viac, ale radcsej si sa mohol ospravedlnit .Nerob nam Slovakom hanbu nech je to uz kdekolvek.
      • Kto je Martin a čím ho konkrétne dostali? akosi nepoberám ani tie ostatné žvásty, buď taký dobrý a ozrejmi mi to.
        • Ban tady milému Maťovi. Co si ani do ust nevidí. Hezký večer. *15*
          • Maj sa anonymný český cigoš :)
            • Ďakujem, určite pozdravím, ale neviem čo by v maďarsku robila, asi ju tam budem musieť niekedy zaviesť a neviem prečo by som mal niečo tiahnuť, jedine príves, keď pôjdem do maďarska, vďaka za tip.
            • čobolák pozdravuj svoju mamu v maďarsku a táhni
    • Trúfam si tvrdiť že tá normálnejšia časť Slovenska sa od toho paka dištancuje.
      • Mato1987
        O čo ide konkrétne robinson? Pripadáš mi byť mierne pomiatnutý a mierne pomýlený zároveň, nebudeš ty tak z polovičky český cigoš?
        • Radšej český cigoš ako ty.
          • S pánom bohom pomätaný cigoš :)
    • Ty tady o nic nepros cobole. Co si tady predvedl na Vanoce nam stacilo! *16*
      • Ale veď sa neokúňaj, ozrejmi mi situáciu, na vianoce som doma totižto nebol :)
        • Tak ulhaneho slovaka jsem nevidel http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/vesele-vanoce-a-stastny-novy-rok-preje-redakce-games_cz-1-246305/?page=4 *6*
          • A čo ťa to teda konkrétne ťaží na duši, vyspovedaj sa mi čechúr neštastný.
            • aspoň, že si to priznáš, ale záhadou mi stále zostáva prečo sem pridávaš fotku tvojho priateľa?
            • Pravdu díš, málem bych zapomenul!
              http://s12.postimg.org/oskeeitzx/v_15980015.jpg
            • ježiši kriste na nebesiach, myslím, že na niečo si zabudol.
            • Máš samozřejmě naprostou pravdu Maťo, a teď se prosím uklidni a jdi se zase věnovat něčemu produktivnímu.
            • Stále okolo toho chodíš ako začmudený čechúr okolo horúce kaše, tak nám prezraď čo ťa to teda konkrétne ťaží na duši, stále tu len do éteru púštaš prázdne inotaje a pokračuješ v nezmyselnom tlachaní akéhosi zhľuku slov, ktorým ani sám nerozumieš. Ono je pravda, že z 90 percent je to práve česká zberba čo tu píše a tára hovadiny, ale ty ako čistý cigoš český si to nedokážeš priznať, sa ti ani nedivím, že tu toho neistého voyeuristického sociopata berete :) veď to tej vašej skupinky podivných anonymných internetových hrdinov zapadá skvele, apropo mať na internete prezývku "N E J E B A T E L N Y 2" to chce notnú dávku stupidity a naivnej odvahy.
            • Mi tady Jezise Krista bereme.On si tady na nic nehraje na rozdil od tebe ty slovenske nevycvalane podsvince! Slovenske kopyta si musi porad neco dokazovat na ceskych webech. Ale co se namaham staci co jsi tady predvedl na Vanoce ty primitive!
            • Chim: práveže naopak, je to až priam neodškriepiteľný fakt, že problémy tu majú títo anonymní blázni na čele s ich vodcom, reinkárnáciou ježiša krista, ktorý si stále myslí, že keď sem bude pridávať fotku svojho priateľa/manžela, tak ho tu budeme viacej akceptovať.
            • http://s4.postimg.org/tf1v06ttp/15980015.jpg
            • Brno: Mňa keby si stretol tak kukáš do zeme, držíš hubu a krok a kráčaš ďalej :) Tie fantasmagorické kecy o masarykovy a maďaroch si môžeš maximálne tak do anusu napchať, mňa s týmito vysoko primitívnymi kecami neohúriš a ani neurazíš :)
              • Chim

Reakce na příspěvek:

Nevím sice jaké máš problémy, ale přeji ti, aby se ti je ve spolupráci s nějakým odborníkem podařilo co nejdříve vyřešit.
            • maros.goc
              bože ty si ale pako
            • si ty troška pomýlený, za prvé prezývku by si mal mať východný nemec a za druhé akcia vyvolával reakciu, nenazval som toho nedonoseného českého cigoša čechúrom len tak pre nič za nič :)
              Ale imponujú mi tvoje drsné internetové kecy o tom ako "in real" asi si mal na mysli v reale madrid by sme dostali po tlamach, asi to nebudem predsa len ja, kto si tu lieči nejaké tie komplexy :)
              • Reakce na příspěvek:

Chlapče, tebe potkat... Nebýt Masaryka, zůstali byste nevzdělaní maďarští pastevci. Na co si teď hraješ?
            • Proc si nechodite lecit komplexy na slovensky herni web ? Je ja zapomnel, on zadny neni. Asi se s tim druhym panicem hnisavcem citite jako velci chlapaci, kdyz chodite na nas web titulovat lidi cechuny, ale byt to in real, uz davno dostanete po tlamach a uz byste se nevratili. Jeste nejake kecy o svobode slova...to uz je moc. Muzete byt radi, ze uz davno nemate ban spinavci. 2 Slovacci tady budou online delat ramena, kde to jsme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit