Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mê by se líbilo, kdyby někdo udělal adventuru v grafice podle obrazů starých mistrů, olejů od Remrandta, Carravagia.. jenže to by byl masakr namalovat i s možnostmi dnešních programů
  • sabracon
    Mne se to nahodou libi, chtelo by to ale zamakat na animacich a dynamice ovladani a mohlo by to byt fajn hra :)
    • Ano, když se tam toho spousta vylepší, mohla by to být dobrá hra. Zatím to tak nevypadá. Pokud má demo nalákat k nákupu, tak rozhodně ne v této podobě, je to jenom jakýsi úvod, nic se tam neděje, i když je to krátké, tak je to prostě nuda s blbě ovladatelnou postavičkou.
      • Ahoj, díky za feedback! Problémů s controlorem jsme si vědomi. V současné době pracujeme nejvíc právě na dynamice pohybu, animacích a pocitu z odezvy po stisku kláves. Úvodní veřejnou alfu jsme nechtěli vytrhnout z děje první kapitoly. V pokračování plánujeme mnohem více využít potenciál soubojového systému, plížení a nelineárních úkolů. Náplň v alfě tedy slouží hlavně jako tutorial základních mechanik a úvod do příběhu. Přestože hra není hotová, rozhodli jsme se ArtFormer prezentovat a uvolnit co nejdříve k hraní proto, že si uvědomujeme, že nejdůležitější je pro nás právě odezva od hráčů samotných a jakékoliv změny se do hry mnohem lépe implementují v současné fázi vývoje, než na jeho konci. Jsme malý team který stále nabírá zkušenosti. Vnímáme jako zodpovědné představit hru investorům v jejím skutečném stavu, a věříme, že finální produkt bude nejenom co nejvíce zábavný, ale vzbudí také hlavně u mladších hráčů zájem o trochu historie a umění :)
        • OK, začal bych u vyřešení skákání na plošinky, tam se postavička chová úplně hloupě a podivně se odráží. A fakt by to chtělo ukázat něco víc z herní náplně, protože ten začátek je fakt nezáživný. Jinak grafický styl zajímavý a zajímaly by mě trochu delší ukázky z dalších částí, nejen ty krátké prostřihy ve videu.
  • Demo spíš odradí. Krátké, nudné a ukazuje, jaký je hra nedodělek. Ovládání postavičky je příšerné, resp. její reakce a skákání.
  • Obyč nudná plošinovka s přetaženym photoshop filtrem. "Umění" *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit