Chcete hrát Baldur's Gate III bez party? Pro sólisty je tu mod
-
Mám imho skoro dohráno (jsem u netherbrainu) a zatím jsem žádný bug nepotkal (kromě místama chaotické kamery)
edit: reakce na La_Furia-Roja
-
a bude někdo psát o množství bugů, problémech v třetím aktu? Nebo to se nehodí do hypetrainu?
-
-
Ja som na žiadne výrazne bugy v treťom akte nenarazil. Tak či to nebude tým, že ich tam proste nemá každý. Ale samozrejme treba hneď konšpirovať :D
-
-
nevěřím.
-
-
Zase to s těmi konspiračními teoriemi nepřeháněj. 😉
Není to ani a ani poslední osoba, co žádné bugy nepotkala. A jestli ano, tak si toho akurát nevšimnuli.
-
-
-
Jo to teda sakra doufám, ve hře mám 95 hodin, těšil jsem se do Baldur's Gate a místo toho crash a nemůžu načíst savy dokud Larian znovu nevrátí hotfix 4 a to zdaleka není jediný problém. Kde jsou ty lidi co nadávali na Cyberpunk 2077? Protože proti BG3 to byla při releasu víc hotová než tenhleten neustále opravovaný bugfest. Hra je potencionálně 10/10 ale v tomhle stavu si to nezaslouží ani s oběma přimhouřenýma očima, doufám, že se to zohlední v recenzi.
-
-
BG III není taková masovka jako byl Cyberpunk, takže je logický, že pokud tu na něj budou lidi nadávat, tak jich bude násobně míň. Navíc u Cyberpunku si to CP ještě hodně podělal tou hromadou lží, které vypouštěl.
-
tak u Cyberpunku se stalo to, že prostě bylo cool nadávat, ač ta hra samozřejmě nebyla, to co měla být(teprve teď bude), tak tady je zase cool tvářit, že je vše v pořádku. Za mě recenzenti naprosto klamou spotřebitele, protože hra obsahuje zásadní chyby, které by se měly odrazit v recenzích.
https://www.eurogamer.net/baldurs-gate-3-a-critical-success-with-critical-failures#comments
Jinak nejsem sami, stačí si přečíst tady vlákno pod touhle recenzí.
-
-
Je pravdepodobné, že sa tam ešte nedostali, predsa len niekomu to môže trvať aj 60 hodín.
Pre mňa je najväčším problémom kamera, ktorá ozaj skáče z poschodia na poschodie.
Samozrejme, Larian by mohol trošku zrýchliť prace na opravách, ale zatiaľ som ja tak kritické bug, ktoré by znemožnili dokončiť quest nemal.
-
-
Jo to se máš, já jich měl tolik, že na některé jsem se už vykašlal a
nereloadoval. Larian se měl především vykašlat na to vydat rozbitou hru,
kamera je otřesná ale je to ten nejmenší problém co s ní mám a teď se ani nemůžu dostat do města pokud nechci znovu hrát 5 hodin obsahu, viz můj příspěvek výše. -
no, ta hra je venku skoro 14 dnů, takže by ty tam recenzenti měli být. Mám pocit, že o hře se smí referovat jen pozitivně, nebo si jinak neumím vysvětlit, proč recenzenti zcela ignorují poměrně závážné problémy. Zatím jsem četl moje podobné zážitky jen v jedné recenzi.
-
-
Tak nejjednodušší vysvětlení je, že většina lidí tyhle problémy nezažije,..
-
-
Jo, tohle jsi trefil.
V diskuzích se můžou objevit stovky lidí, co si rozhořčeně stěžujou na "katastrofické" bugy. Ale pak jsou tady statisíce hráčů, kterým se ten bug neobjevil.
A i ten legendární bug na začátku TES:Skyrim, kdy hráčům zamrzla scéna s jízdou na voze, se objevil jenom 50% hráčů. Zbylých 50% vesele hrálo dál.
-
za mě je ještě jednodušší vysvětlení a to, že je to tak přehypované, že recenzenti dávají desítky na základě nedohrané hry, aby se svezli na hypu o nejlepší hře historie.
-
-
Hele, zase to nepřeháněj s tou negativitou. Kdyby se hráčům skutečně tak často objevovali bugy, tak by se to určitě projevilo v uživatelských recenzích. Stovky stěžujících si lidí v diskuzi není zrovna dokonalý reprezentativní vzorek, který by mohl objektivně zhodnotit četnost výskytů bugů.
i ten LEGENDÁRNÍ bug na začátku TES:Skyrim, kdy hráčům zamrzla scéna s jízdou na voze, postihl jenom 50% hráčů. Zbylých 50% hráčů vesele hrálo dál. A to byl fakt extrém.
-
-
Reakce na příspěvek:
je toho plný reddit.Tu hru hraje milion hráčů a víc, myslíš si, že pár hodnocení na Metacritic je nějaký vzorek a na Steamu bych palec dolů ani já nedal, protože hra je to kvalitní a nezaslouží si palec dolů.
-
-
Hrajou to stejně, jako hrají jiné srovnatelné hry. Konec konců tady dokonce recenze zatím ani není venku, jestli se nepletu.
-
-
Reakce na příspěvek:
ale prosím tě, nebuď naivní, u většiny her dostane recenzent hru dostatečně předčasně, Starfield by recenzenti měli mít už tento týden, tady recenzenti dostali hru +- stejně jako hráči a už pár dní po dohrání tam byly desítky a pak už nastává stádový efekt, což je u herních novinářů naprosto standardní jev. Už máš 50 recenzí venku, většina z nich má maximální hodnocení bez toho, aniž by upozornily na technické problémy, které rozhodně nejsou marginální.
-
-
Reakce na příspěvek:
ja nemel problemy ani s cp, ani s kcd a zatim nemam ani v bg3 (byt do tretiho aktu jsem se jeste nedostal)
ty zcela zasadni problemy muze mit treba zcela marginalni cast hracu
recenzenti tu hru casto hrajou tak jak bylo zamysleno, kdezto marginalni cast hracu zkousi vsechny moznosti a svete div se, obcas jedna z miliardy kombinaci nefunguje -
Reakce na příspěvek:
Protože dohrát BG3 je něco trochu jiného než dohrát třeba Metro... A není to zase až taková výjimka, vzpomínám si, jak Šárka recenzovala třeba Cyberpunk.
určitě si nemyslím, že by profesionální novináři byli imunní vůči hypu, ale taky si nemyslím, že by na něm ujížděli nějak více, než zbytek populace, to mi přijde naivní.
Furt mi přijde to, že se ty problémy nestávají většině lidí, jako jednodušší vysvětlení :-)
Navíc komplexní / otevřené hry prostě vždeycky mají technických problémů více, než uzavřenější žánry, to je prostě fakt.
-
-
Reakce na příspěvek:
ja mel teda vic problemu, vcetne padu, v ratchet a clank a to vyslo davno a jedna se pouze o port
-
-
-
-
-
-
-
-