Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hral jsem, zabil prvniho 'bosse' da-li se to tak zvat, a skoncil jsem... opravdu, tahle hra, ac je znacne umelecka, a ja pro umelce mam slabost(ziju s malirkou, a drtiva vetsina mych kamaradu jsou hudebnici), kazdopadne nulova hratelnost, spatne reagujici kinect na obe zvednuty ruce(nebo pri premene z jedny ruky do druhy tam vzdy bylo nedorozumeni, kdy hra nepoznala zdali ma snimat jednu nebo druhou ruku...) a nakonec vcelku nuda, kdy se vse neustale opakuje, jen s jinejma barvickama... no u me by to bylo 9/10 za umelecky dilo 2/10 za hru, vysledek 5/10
    • kubakoumi
      Konečně názor, který je kritický, ale oceňuje kvalitu a navíc je od někoho, kdo tu hru hrál. K recenzi to přidává zase jiný pohled. Příjemná změna kolem těch keců okolo :-)
  • vizualne je to pekny ale jak psal "mm " je to o eptileticky zachvat
  • Odulin
    CoE jsme dohrál a líbilo se mi to (ve čtenářský recenzi před víc jak měsícem jsem dal taky 8). Perfektní audiovizuální výlet. A vy mrmlové, místo těch keců raději zkuste taky jednou něco zajímavýho a neotřelýho, co rozšíří vaše obzory..resp. obzůrky *15*
  • Mato1987
    ty vole to čo je, to spravil nejaký týpek na piku?
    • Ach bože deti , kedy to konečne pochopíte, umenie sa vytvára len na LSD , maskaline , hubičkách, tráve poprípade ak ste Ital tak na červenom víne ( ak nepočítame hudobníkov ktorí si silu do hraniu dodávali pomocou kokainu alebo opiátov )
      • kubakoumi
        Metafetaminy jsou ale taky používané. Zejména podzemní vody nezávislé klubové rockové scény devadesátých let toho byly důkazem. Rockeři zběsile drhnucí kytary s jistou posedlostí :-) Ale na tvůrčí kreativitu to vliv nemá. To je fakt :)
      • Mato1987
        ale čo , pán je znalec alebo lepšie povedané fajnšmeker?
        • tak ty ses dobre mimo :)
  • ten prehravac stoji za HOVNO! *12* *11* A ze na novem se dela jo ale nak dlouho omg bych mel hotovej novej za den *6*
    • septicflesh
      Čeká se až bude mít Dan víc času. Udělá lepší a za míň peněz *5*
  • Teď už chápu, proč je u všech her varování před možností epileptického záchvatu. Po shlédnutí videa mám pocit, že bych ho za chvíli určitě dostal...
  • No je to skoro pravidlem, že úchylné hry , které obsahují nejasné umělecké vyjádření většinou u kritiky dostávají vysoké hodnocení - Něco jako bojíme se přiznat , že je to hloupost, když to u konkurence dostalo devět bodíků .

Mne tahle typická kinect hříčka tedy opravdu nezaujala .
    • sleepless
      Typicka..to by znamenalo, ze jich je na trhu vic, lec neni...pro Kinect uz vubec ne. Dokonce ani nic podobneho neni, az na Rez z PS2 do toho sameho autora. Ale ani jedinecnost v tomto pripade nehrala roli, proste je to vyborna hra ;)
      • :) Pro hráče pro kterého PS2 není mrtvou záležitostí to až taková pecka imho vážně nebude .
        Na Eye Toy taky vyšla jen jedna plnohodnotná hra -(Eye Toy Antigrav) . Pokud se kinect nemůže ani dnes pochlubit podporou v lepších AAA titulech , tak je to opravdu už dost na zamyšlení .
        • sleepless
          A ma to neco spolecneho s tim, jaka je to hra, cili puvodnim tematem, nebo jen uhybas konverzaci jinam? :)
          • Dávat osmičky za to že hra je ... pro menšinové publikum s menšinovou periferií . No mne se zdá že stále mluvíme o té stejné hře .
            • posila
              Ta hra se da hrat i normalne s gamepadem a myslim, ze kdyby Kinect vubec nepodporovala, byla by to porad dobra hra.
            • ales.smutny
              Ehm...ta osmička je tam proto, že je to kvalitní herní zážitek...což myslím na pár tisíc znaků rozebírám...:) A ta témata nám nějak skáčou, nezbedy...:)
      • ales.smutny
        Sakra, řekls to za mne...:)
        Já jen dodám, že Rez nesklízel úspěch nadarmo...a sotva bude někdo více nedůvěřivý ke Kinectu, než já, který ho měl doma s launchovými tituly a byl dosti zklamán.

Take jak řekl Petr, ta hra je prostě jen výborná :) (a unikátní, koncepčně i prožitkově...ale o tom tak trochu píšu v recenzi mám dojem)
  • chapu to dobře tak ze lita kulička v tunelu a stříli do jiných kuliček? *6*
    • Dosť zjednodušene sa takto dá popísať 90 % súčasnej hernej tvorby *3*
    • No spíš cosi uprostřed střílí do čehosi okolo .... za doprovodu psychedelické hudby ;) .
  • grinderman
    hry pro kincet dostavaji osmicku, co se to sakra deje?
    • ales.smutny
      Konečně se na ně dosávají zajímavé a kvalitní tituly?:) Doufejme...tohle je hodně specifický projekt a je to vlaštovka, co jaro dělat nemusí.
      • grinderman
        Dobrá, dobrá. :) Ona to ode mne byla tak trochu i reakce na facebookový titulek k té recenzi, než že bych tomu až tak nemohl uvěřit, ačkoliv překvapivé je to i tak dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit