Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Uz se nato tesim a to jsem nekoukal na zadne video, tak snad se vydari a bude to paradni horor ne jen akce, tak jak to fanousci radi nebo aspon od kazdeho trochu, drzme palce vice a snad nas nezklame. *3*
  • Docela malá místnost na boj s takovou velkou sviní.
    • Spis me fascinuje jak vzdy zmizi v betonovym strope.
    • partaci, ani hl. hrdina vobec nevyuziva priestor + ked si vsimnete..v cas cas ked ju neni vidiet len stoji a nic nerobi :) caka kym ho zozere..hruza :)
  • s kazdym novym videem me capcom chce presvedcit abych si hru nekoupil.na stupidni strileni tu mame tuny jinych her.resident by se mel vratit do starych koleji jako je neprekonany remake prvniho dilu na game cube.tahle serie jde opravdu NEmym smerem,skoda
  • sorry to bola reakcia na Lofas :)
  • to laserove zameriavanie tam bolo ale musel si hrat s gamepadom
  • Zvuky a hudba tvorici atmosku jsou paradni..kazdopadne jak se zde pise AI kolaps je zde u partaku ukazkovy.K tehle hre se asi nedostanu takze me nemrzi ze tohle videjko je monstrozni spoiler
  • Pete.palis
    "PC verze pak dorazí s blíže neurčeným zpožděním letos, nebo až příští rok."

Ano, vyzkoušejte si prodejnost a pak to předhoďte PC psům *7*
    • Vážně a bez trollení co máte proti konzolím? Já byl taky nějakou dobu velkým odpůrcem pak jsem si koupil novou TV a PS3 a jsem nad míru spokojen konečně si zahraju hry jako: Mortal Kombat 9, Killzone 2 a 3, Resistance 2 a 3, God Of War III, Uncharted, FF serii, Dark Souls atd. Na velký televizi se hraje skvěle nemám hromadu problémů jak na PC no prostě paráda. A že stačí zmáčnkout jedno tlačítko a konzole je zapnutá? No a co jednoduší může také znamenat lepší a samozřejmě pořád hraju i na PC ale od té doby co mám PS3 už mě kompl tolik nezajímá.
      • Pete.palis
        já jsem nenarážel na konzole..ba naopak jim fandim, mě jde spíš o to, že Pc je v dnešní době druhotný.)
    • ZvacA
      Capcom vždy měl ve zvyku blíže nespecifikovávat PC verze, jen suše poznamenal, že budou. Co by ale mělo člověka trápit bude jejich kvalita, protože pokud si někdo zaslouží známku za " prasíme PC verze už od původního Biohazardu jedna radost ", tak to je právě tohle japonský uskupení. Co Resi na PC, to vždy nějaký problém - v ovládání a to včetně gamepadu, horší vizuální stránce, nekompatibilitě, chybějících minihrách, absencemi možností oproti jiným platformám a ještě by se něco našlo. To je prostě specialitka a proto osobně říkám, že Resiho jedině na konzolích, jinak je to síla.
      • Čtyřka byla na PC prasárna, ale zrovna pátý díl mě připadal výborný, od optimalizace po ovládání .... jediný, co mě tam oproti konzolovým verzím chybělo, bylo laserové zaměřování...pokud by šestka dopadla na PC stejně tak budu velmi spokojen
  • ZvacA
    Musím souhlasit s kolegy níže, nápad není špatnej, ale provedení je dost chabý. Zachraňovat to na tom, že se symbolicky znovu Chris Redfield dává do křížku s virem infikovaným plazem, podobně jako tomu bylo v původním Biohazardu, je opravdu o ničem, když z toho souboje jde cítit hratelnostní nuda doprovázená spolubojovníky, kteří si dávají pauzu. Přitom je zajímavý, že ze starší ukázky alespoň občas vystřelili [ http://youtu.be/2dsLs0Y1uNw?t=2m38s ]. Tady maximálně občas zničeho nic vymění zásobník a na to, že jinak střílejí po všem možném, zde AI selhává ukázkově. Kdyby byl Redfield v tomhle souboji úplně sám, přičemž by do toho mohla klidně následovat menší dobrodružství jako zdrhačka napříč barákem s hadem za řití, mohlo by to být o něčem jiným a troufám si tvrdit, že atmosférou zajímavější. Takto to určitě nezaujme. A když už jsme u těch výtek, tak za ten inventář by si Capcom stále zasloužil nakopat.

Jinak, ačkoli se kolem BH6 spoileruje ze strany tvůrců už tak dostatečně, tak přesto ještě přihodím menší in-game scénku, která sice neukazuje nic z gameplaye, ale je zajímavá z menší retrospektivy na přechozí události kolem jedné postavy - http://youtu.be/HeeaxQuFZtM
    • Kolik už je Sherry? To už Claire, Leon a Chris musejí být důchodci, no ne ? *15*
      • ZvacA
        No rozhodně. Za dědu je momentálně Chris, tomu to dorazilo ke čtyřicítce, Claire s Leonem mají dávno po Kristových letech a třeba takovýmu Weskerovi bylo v době jeho rupnutí v palici a než skončil už tak tak padesát. Je to mazec, hráči si pamatují Sherry jako malou holku, které bylo něco kolem 12ti během incidentu v Raccoon city roku 1998 a teď ji táhne na třicet což samozřejmě dělá z tehdejších hlavních hrdinů, za který člověk hrál slušný seniory, jak říkáš. :D
        • Táhne na třicet ? *15* Tak to je mazec. No Leon byl zřejmě na pár plastických operacích, protože vypadá furt tak nějak stejně. *15* To aby ještě narychlo zplodili nějaké potomky, aby série mohla pokračovat. *1*
  • THIS ? *8*
  • Moje pocity z videa:
    *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit