Chris Roberts míří vysoko: Squadron 42 má být nejzásadnější herní událost 2026 hned po GTA 6
-
Ten člověk je normální psychopat, a ti co na to čekají i blbci...neumim si představit zadotovat hru v roce 2012 nebo kdy to bylo, a pak čekat přes dekádu s tim, že možná to jednou vydaj...rozpočet malý země na Zemi a furt jen velkohubý prohlášení, už jen to prohlášení, že to bude po GTA6 největší 2026 věc, jen nebere v potaz, že krom těch, kdo to "koupili" to defakto už nikoho nezajmá...
-
Oprava titulku:
Chris Roberts mířil vysoko. Squadron 42 měla být nejzásadnější herní událost roku 2015. 😂
-
Já jen doufám, že za ty 13 let starý čtyři stovky dostanu i tu SP kampaň, která mě jako jediná zajímá 😁 Od nějaký první veřejný bety jsem to přestal zkoušet i sledovat, tak snad to nerozporcovali na nějaký moduly 🙏🏻
-
-
no taky jsem to poridil v te dobe hlavne kvuli SQ42. Ale kdyz ted ctu 30-40hodin, to mi prijde jako bida na tech 13 let vyvoje :D Z toho bude jeste 10 hodin filmu
-
To je jako vzpomínat na bejvalku před třinácti léty
-
-
Udalost to asi bude, ale hlavne proto, ze nikdo nebude moci uverit tomu, ze neco ze Star Citizen skutecne i vyslo. Mozna bude i zasadni, ale nevim jestli zrovna zpusobem, o ktery Roberts stoji. ;)