Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GreggMordyval

    Mno dodam k diskuzy názor hrace, co prijal ten fakt, ze jde o alfu, ze to nemusi vyjit,  ze je to zabugovane a někdy i nervy drasajici projekt ( kdo nedostal 30K (plne nalozeny cargem za miliony nevi), ze cpat do tohohle nema smysl a jsme magori. 

    Jiz jsem v tom za 1200 USD a hádejte. co? Stale nas to bavi! Lidi, co opravdu veri v napad a myslenku tohoto projektu. Lidi, co moc dobře vi ze to nemusí klapnout, ale stejně se svobodně rozhodli to podpořit. Lidi, co se bavi touhle nekompletní hrou a to uz ted. Proste a jednoduše jsou lidi, co veri a lidi co neveri a nadávají (důvodu je spousta, ale to nebudu rozebírat). My co verime mame i tak co dělat, jak se zabavit a co objevovat, když nam to daji nove do hry. Proste aktivní development s lidmi, co jsou ochotni jen nenadávat a něco dělat, hrát a užit si to i tak.

    Nelituju jediného dolaru, hra mi dava co potrebuji, skvelou komunitu, nove pratele, zabavu a smich a moznost podilet se na vyvoji. Takze splnuje mou definici Hry pro zabavu. O tom taky hry jsou, ze ano? Hru určitě nehrajte sam tady komunita lidi opravdu děla tu hru. 

    Zatim ahoj lidicky.

    (pardon za text mam jen anglickou klavesnici a MAC korekturu pravopisu co není 100%)

    • Derp_1337

      "Proste a jednoduše jsou lidi, co veri"

      Něco takového tady bylo a je. Říká se tomu náboženství. Věřící jsou pak sice možná sami s sebou spokojeni, ale občas provádějí věci na kterými zůstává rozum stát. Na ortel víry byly prováděny neskutečné hlouposti (a velká zvěrstva).


      A k tvému názoru o komunitě a online hraní s lidmi: Jakákoliv hra je mnohem lepší, když ji hraješ s dalšími lidmi. To není jenom výsada SC. I nějaká obyčejná průměrná hra může být najednou ohromně zábavná, když se sejde správna parta lidí 😎
    • Nevím, ale pokud jsi do toho nacpal 1200 USD, tak je to spíš na konzultaci s odborníkem.

      • GreggMordyval

        Uz jdu na to: "Jak sehnat odbornika na to, aby mi poradil, jak utracet sve vlastni penize, za sve konicky." .. Ha uz tu vidim odbornika qwe6.


        Ne nezlob se vazne nepotrebuju radu jak utracet sve penize. 

  • mousekrup

    Ten vývoj je fakt neskutečně dlouhý. Na rok vypustím sledování novinek o hře, a když se vrátím, přijde mi, že je pořád v tom samém stavu. Momentálně je to prostě zajímavý experiment megalomanského vývoje typu "narveme tam všechno co nás napadne" oproti tomu, že normálně se programy a hry vyvíjí postupně (a přijde mi, že tím neustálým předěláváním se jim stejně nepovedla ta myšlenka, že když to vyvinou všechno najednou, tak to bude jednodušší).

  • Veskoslav

    Mám "pouze" pokročilou Auroru  (tenkrát v akci za 25 dollarů) a i kdyby to nakonec nevyšlo, tak jsem si s hrou užil svoje, nalítal si svoje a nachodil si svoje. Jestli se to někdy dotáhne do konce, tak v té hře následně spousta lidí zestárne.

    • Spíš zestárne než to vůbec vyjde, ale na důchod to bude super hra.

    • iSpirit

      😂.

  • Carnage666

    Doporučuji dát si do závěti pro potomky přihlašovací údaje do hry aby si oni pak mohli zadarmo užít plnou verzi až to vyjde 😂

  • kulhy_parici_spici

    Temer na zacatku existence projektu jsem zafinancoval zakladni balicek. Po nekolika letech zkousim hratelnou verzi. Je to misty hezke az pusobive a obri, ale taky dost prazdne, umele nafouknute a bez charakteru. Designove rozhodnuti velmi zvlastni a neintuitivni. Příliš mnoho z toho, co je ted ve hre videt odpovida divne atmosfere okolo vyvoje. Netvrdim ze projekt nutne nemuzou dotahnout do nejake kompletnejsi verze, ale vsechno nasvedcuje, ze to nebude tak moc dobre a hrat to bude hrstka nadsencu. K dotazeni by potrebovali jeste jednu dekadu. Finance stejne generuje nekolik vasnivcu, kteri si kupuji nove lode za x tisic korun. Kez bych se pletl, ale tohle je imho uz delsi dobu prusvih. Aura projektu smrdi jak lacina prodejni pyramida s pochybnou kosmetikou.

    • Kamarád co na tom dělal mi třeba řekl, že problém byl i stím, že dost věcí se tam prostě předělalo. Někdy prakticky bez důvodu. A to i přesto, že se během vývoje daná věc připomínkovala. Dokončilo se to a za týden přišel Chris, že se to prostě předělá... Celkově ten vývoj mi přijde zmatečnej a nekoncepční a přesně jak řikáš, chtělo by to mít nějakou kostru a pak tam nabalovat další a další věci.

      • walltar

        Tak tohle je prostě Chris Roberts... Když dělal na Wing Commanderu, tak byl schopný předělávat věci, protože se mu nelíbila barva jednoho pixelu. Na druhou stranu byly Wing Commandery prostě výborné hry a jeden z důvodů bylo to že Roberts je perfekcionista. Freelancer zase kvůli tomu stejnému málem ani nevyšel... M$ prostě neunesl to jak Roberts chce další peníze a radši osekali co se dalo a hru vydali jak byla... A I tak to byla výborná hra.

        Otázka je co tohle bude za případ...

        Ale jinak myslím, že teď dělají kostru a nabalují na to věci. To co předváděli dřív mi prostě přišlo "Vydejme něco ať lidi mají co dělat i když to potom zrušíme" A tak to bylo s loděma, hangárama atd atd... Kdyby tohle neudělali tak ale myslím, že jim lidi prostě tolik peněz nedali.

  • Ok. To mi musí někdo vysvětlit. Takže oni mají 1 milion hráčů(téměř) a 300milionů USD tržeb? Tedy průměrně 300 USD utržených na jednoho hráče?

    Za co ti hráči takovou částku platí? Průměrná AAA hra stojí 60 usd a s nějakými dlc nebo tak se to na hráče vyšplhá třeba na dvojnásobek. A to jsou hotové produkty. 

    A tady po sedmi letech pořád nemají hotovo. Tak za co jim to ti lidé platí?

    • 13.10.2020

      Funds Raised - 314,932,195 $

      Star Citizens - 2,837,957

      Ještě žádná jiná hra mě tak nechytla jako SC (dřív GTAo) Je tam prostě absoltní volnost (a ano , dost bugů protože prostě alpha).

      Každopádně se hra pomalu začíná dost pěkně rýsovat do finální podoby.

      • Derp_1337

        "Ještě žádná jiná hra mě tak nechytla jako SC."

        ROFL

        Jestli tě ještě nikdy nic tak moc nechytlo, tak jsi asi moc (vesmírných) her nehrál.

        (např. Eve Online, Elite Dangerous, Starlancer nebo Star Conflict)

        • Proč tolik hejtu? To, že s tím nesouhlasíš neznamená, že se musíš hned vysmívat. 😐 

          Mě by zajímalo, kolik TY máš v tebou zmíněných hrách sám nahráno..  - protože dát vedle sebe na stejný řádek EVE a Star Confict může jen někdo, kdo tomu opravdu nerozumí.. 

          ( ty hry mají společné, že se odehrávají ve vesmíru 😉- to máš pravdu. Tím to tak končí.. Nemůžeš přece srovnávat např. Wowko s Warcraftem 1-3, nebo Gears Tactics a Gears of War - je to přece úplně jiný žánr )

          • Derp_1337

            Já nikdy netvrdil, že Eve a Star Conflict jsou podobné hry. Prostě se jedná o zábavné hry z vesmíru.


            To bylo mířeno na Laddys, který nespecifikoval žádný konkrétní žánr. Prostě řekl, že ho nikdy žádná jiná hra víc nebavila. Tak jsem mu nadhodil pár her k zamyšlení.

            • Ok. Tak to jsem to pochopil blbě. 

              Každopádně ale platí (podle mě), že SC (ať už je jakkoliv zábavný pro kohokoliv), poskytuje opravdu velkou míru svobody v tom co dělat, kam jít, s čím a kam letět a co tam dělat.. - což chtěl asi říci Laddys 

              (srovnávám s jinými open world MMO, 1st person shooter / trading / space sim hrama) 

              Podobných her pár je, ale málokterá 1st person.  

              Osobně projektu fandím a ať už to dopadne jakkoli, tak je to videoherní "titán", který se zapíše do historie tohoto odvětví.

              Jestli v dobrém nebo hořkém kontextu, ukáže čas.. 

        • Relativně ty hry znám, ale ta grafika je otřesná u všech

          • Derp_1337

            Tak jestli jsi pod pojmem "hra, co mě chytne" představíš jenom pěknou grafiku a všechno ostatní ti je ukradené, tak to máš opravdu velmi zvláštní vkus.

            • To neni ani o v kusu ale o tom, že SC nabízí to, co ostatní ne... volnost , žádnej loading a grafiku u který se PC zapotí.  A hlavně to nehrajou děti.

        • mousekrup

          Obvius trolling. Chápeme, hra se ti nelíbí. Jde to napsat i jednodušeji a nemusíš k tomu plýtvat tří příspěvky ;). Já jsem je na začátku podpořil a teď prostě doufám, že z nich vyleze něco zajímavého. Jo, dost možná to budou hrát až moje děti. Ale člověk tak nějak věděl, že podporuje myšlenku, ne hotovou hru :).

          • Derp_1337

            Víš vůbec, co to je trolling?? Z tvé reakce vyplývá, že ne.

            • mousekrup

              https://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)

              Rád tě poučím ;).

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                To jsi moc šikovný kluk, že jsi dokázal na internetu najít nějaký odkaz s definicí.

                Teď si tu definici zkus ještě přečíst a pak si znovu přečti můj příspěvek. Kdyby jsi to udělal, tak by jsi zjistil, že můj příspěvek nebyl záměrně provokativní, urážlivý nebo irelevantní . Prostě jsem vyjádřil úžas a nesouhlas s předchozím příspěvkem. Rozhodně to nebylo "obvious trolling".

                • mousekrup

                  Reakce na příspěvek:

                  ¯\_(ツ)_/¯ Věc názoru.

                  Ale jestli chceš, klidně ti to vysvětlím ;). Pravda, že neumím posoudit, jestli to bylo záměrné nebo ne, ale rozhodně jsi v krátké době v několika příspěvkách po sobě nepřidal žádnou vlastní myšlenku (kromě sdělení typu "hra se mi nelíbí") a obsahem byly akorát věci, které buď kritizovaly nebo urážely jiné lidi v diskuzi. To je definice trollingu jak vyšitá.

                  • Derp_1337

                    Reakce na příspěvek:

                    Z tohohle pohledu je i TVŮJ příspěvek trolling. Nepřidal jsi žádnou vlastní myšlenku a akurát jsi kritizoval a urážel jiné lidi v diskuzi.


                    Jo a "asi jsi nehrál moc vesmírných her" se nedá přímo považovat za kritizování (a urážku už vůbec ne). Prosté konstatování faktu.

                    • mousekrup

                      Reakce na příspěvek:

                      :-D Tohle nemá konce. Svůj názor jsem sdělil. Tak asi čau :).

    • Blue.Shark

      Maličko jinak, alespoň nakolik tomu rozumím:

      1 milion hráčů, z nichž velká část má pouze základní balíček hry a čeká na hratelnou verzi. A potom skupina hráčů, pro kterou je to vysněná záležitost, a tak si kupuje ingame content, čímž podporuje vývoj.

      • V komunitách co jsem, má investici cca (od oka co vím, nebo si to myslim)

        20% - do 60$

        20% - do 500$

        50% - do 1001$

        8% - 1000-2000$

        2% - 2000$ a víc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit