Přejít na výpis diskuzí
Chystaný horor od autorů Amnesia předvádí další video
7.10.2013 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
Jsem rád, že se konečně trochu posunuli v žánru směrem dopředu. Nedávno jsem si konečně udělal čas na první Amnesii a bylo to vcelku zklamání. Tedy, byla to dobrá hra, ale nemohl jsem se prostě ubránit dojmu, že hraju jen další recyklovanou Penumbru v lepší grafice. Trilogie Penumbra byla skvělá série a hlavně na Black Plague a Overture nedám dopustit, ale hrát po čtvrté v podstatě to samé už je moc, takže částečný posun na sci-fi úroveň vítám.
-
Vypadá to fakt pěkně. Akorát měli nabrat skutečný herce.
-
-
Jak víš, že nejsou?
-
-
Jestli jsou, tak je to smutný...
-
-
heh..predstav si scenu ze sveho pracovniho prostredi..a pak si ji predstav, jak by vypadala ve filmu ;-) Me ta trocha surovosti a neopracovanosti sceny naopak pridala na realisticnosti/uveritelnosti
-
-
-
-
zaujimava pointa aj video, rovnako ako aj to prve , ne ze nuda a hento to si napise len dieta co nevi anglicky pretoci si cele video co najrychlejsie zbada ze sa tam nic nedeje tak povie nuda , z mojej strany docela tajomne a zaujimave som zvedavy co z toho bude
-
Computer ktory vie veci ktore mozte vediet len vy, alebo dokaze predvidat udalosti. To na com to stoji vzniklo ako teoria fyzikov, neskor tiez pouzita ako namet pre sci-fi knihy. Som rad ze to dostane aj herne spracovanie.
-
Hru sice zaručeně hrát nebudu, ale na takový videa bych mohl koukat celej den.
-
She's so pretty *14*
-
Ta zluta lampa vzadu... Neni to ta sama jako z Penumbry?
-
Jsem rozhodně VELMI zvědavý, co nového pro nás Frictional Games kutí! Držím pěsti, ať to vyjde!
-
Tak na toto jsem hodně zvědavý *4*
-
no mnohem lepší oproti tomu prvnímu videu...
-
-
jop tak lepsi nez ten prvni dil by byl i jen samotny napis bez videjka:) jsem rad ze se to nekam posunulo ten prvni dil byla strasna tragedie. tusim +-3 minuty absolutni nudy:D
-
-
o tu nujdu nejde, spíš ten hysterický křik na konci jsem nepobral...
-
-
jj bylo to divne:D jak jsem tu nekde psal fanda filmu jsem velikej a obcas i "podivnejch" dilek. ale to co jsem zhledl v tom prvnim dile bylo otresne snad po vsech strankach. skoda ze "reziser" nedokazal do 3 minut dat neco zajimaveho. pri nataceni asi vlahlo hrobove ticho:D
-
-
-