Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • conflig
    Sakra já chci nové Castaway!!
  • Colby.Sawyer
    No úplná novinka s těma místnostma to není takhle jdou přeci stavět hotely v DLC Tropický ráj. Také bych hlavně optimalizoval loading, cenu a místo co to zabírá na disku.
    • Walldstein
      Hlavně mám pocit že ve trojce v nějakém tom DLC přibyla možnost blueprintů které fungovali úplně stejně, jen to bylo: 1. zcela k hov*u (protože vybavování ručně je nejlepší), 2. dost nemotorné ovládání..
  • The Sims je celkom fajn oddychovka ale vždy to pochová tých 30 datadiskov...
  • Kdy vyjde 4. DLC s mazlíčkama? *1*
    • Keyz
      Po DLC se spodním prádlem a před DLC s plavkami *15*
  • ROZJEĎTE SI SVOU VLASTNÍ FIRMU V TÉTO ONLINE HŘE ZCELA ZDARMA A ZAČNĚTE VYDĚLÁVAT! NEJLEPŠÍ SIMULÁTOR PODNIKÁNÍ S MOŽNOSTÍ PŘEVÉST VIRTUÁLNÍ PENÍZE NA SKUTEČNÉ Návody, rady, registrace zde: http://marketglory.michalaniol.cz/ - V ČR a SR zatím neměl tzv.boom - ideální doba se zaregistrovat - Nemusíte investovat!!! Registrace zdarma! POZOR: V TÉTO HŘE SE MEZE NEKLADOU, MŮŽETE ZDE pracovat, obchodovat, zakládat společnosti (letecká nebo automobilová doprava atd.), stát se členem vlády, získávat refferály, můžete se angažovat v politice a měnit zákony, vést války, kupovat majetek, vlastnit auta a letadla a mnohem mnohem víc. - HRA VÁM ZABERE JEN PÁR MINUT DENNĚ!,,,,
  • Z herně-designerského a programátorského hlediska fakt slušná práce.
  • Měli by to trochu optimalizovat. The Sims 3 a tři datáče a načítá se to půl hodiny. Nemluvě o tom, že to pak má na některých mapách 20fps...
    • A vůbec by měli sáhnout po nějaké vhodné kompresi souborů, protože základní hra + pár datadisků, se dokáže nepěkně rozpliznout do opravdu několika desítek GB.
      • Spíš by měli zkomprimovat cenu všech datáčů, protože 20 dátáčů se nafoukne do nepěkné ceny.
        • Datadisku je tak 5-7,zbytek jsou nedulezite DLC,jez mnohdy sezenes v lepsi kvalite jako tvorbu od hracu a zdarma.
          Ale i tak je datadisku hodne a jsou predrazene.
  • Jsem na to zvědav, dvojku jsem hrál se všema datadiskama a problém byl u modů, když se potom hra spouštěla 20 - 30 min. a najít konkrétní stůl nebo židli bylo na proklikání několik stránek katalogu. Ale zase ta spousta možností za to stála. Bohužel očekávám, že tady zase vydají 3 židle a zbytek postupně nadávkují v alespoň 8 datadiscích. 3 mě minula.
  • Takže místo aby tyhle blbosti, který prezentujou už v X-tym videu, přidaly do The Sims 3 formou nějakýho patche, tak z toho udělaj uplně novej díl za plnou pálku a na to navážou s tunou DLCček?
    • *přidali
  • fizola
    Pre panikárov, Takto sa dajú stavať domy aj v Sims 3, proste narýchlo nahádzať predstavené izby, alebo sa klasicky piplať s každou kvetinkou a stoličkou. Jasné že ukazujú toto, je to rýchlejšie a tam urobil posun, že je možné ťahať steny (Ako v mobilnom Sims FreePlay) verím že sa nič nebude meniť a ostane aj klasické stavanie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit