Přejít na výpis diskuzí
Chytrý editor v The Sims 4 staví domky už se správně rozmístěným nábytkem
30.5.2014 | Adam Homola
32 příspěvků
-
Jsem na to zvědav, dvojku jsem hrál se všema datadiskama a problém byl u modů, když se potom hra spouštěla 20 - 30 min. a najít konkrétní stůl nebo židli bylo na proklikání několik stránek katalogu. Ale zase ta spousta možností za to stála. Bohužel očekávám, že tady zase vydají 3 židle a zbytek postupně nadávkují v alespoň 8 datadiscích. 3 mě minula.
-
Není ta hra o tom postavit si SVŮJ dům (a žít v něm) a to zahrnuje i svoje rozestavení nábytku...nebo ta generace co do toho právě dorostla má v hlavě nasr*no tak, že nemá žádnou představivost ?
-
-
Ne neni to o tom. Je to jen jedna z mnoha moznosti,stejne jako ma hrac moznost se nastehovat do stovek jiz hotovych domu/cinzaku.....
-
A je to zas tady, že?
"Mně se líbí funkce X. V novém díle bude funkce X stále, ale taky bude možnost se funkci X vyhnout, pokud některého hráče nebaví. JSEM POBOUŘEN, ŽE LIDI NEBUDOU DONUCENI DĚLAT PŘESNĚ TO, CO JÁ!!!"
Nevím, kdo tu má "v hlavě nasr*no", kamaráde. -
-
Taky bych nehrál hru s autama, když by je hra řídila sama....a kamarádi s velkou pravděpodobností nejsme o tom bych věděl. PS. Pokud to někdo bude hrát s touhle d*bilní funkci je celkem jeho věc a je mi to celkem jedno a jedinej pobouřenej jak se tak dívám si tu ty :)
-
-
Koho zajímá, co bys hrál a nehrál? Pokud by dost lidí řeklo, že chtějí závodní hru, která se řídí sama, tak do příští hry dají možnost, že se může řídit sama. Jak to přesně tobě zabrání tuto možnost vypnout a hrát tu hru, jakkoli se ti zlíbí, to je mi záhadou.
-
-
Nezajímá to nikoho kromě tebe asi jako ty nezajímáš nikoho a dokonce ani mě :)
-
-
Od samého začátku jsi to ty, kdo je tady nasraný. Vypadá to, že jsi nevěděl, že lze domy stavět i normálně, pokud jsi to věděl a i tak jsi nasraný, tak si s prominutím d*bil. Tvoje další příspěvky mi přijdou jako zamotávání se do toho, co jsi řekl, ale navíc nemožnost přiznat, že jsi možná neměl od začátku tak uplně pravdu.
-
Občas se můžeš bavit s lidma kteří tě nezajímají. Žádné pravidlo pokud vím to nezakazuje. *2*
-
Jasne. Tebe nezajima jeho nazor ale porad na nej reagujes. *2*
-
To máš asi blbý, být pobouřen od první vteřiny co se ráno probudíš...ne promiň necháme toho už to není ani vtipný...
-
Máš recht, je to moje chyba, že mě lidská blbost pobuřuje :-)
-
-
-
-
-
-
Kdy vyjde 4. DLC s mazlíčkama? *1*
-
-
Po DLC se spodním prádlem a před DLC s plavkami *15*
-
-