Přejít na výpis diskuzí
Cirkulárkové kladivo a další finty z traileru Dead Rising 3
19.8.2013 | Aleš Smutný
20 příspěvků
-
Hrál a dohrál jsem dead rising 1 na xbox 360,to samé platí o o dvojce bohužel pouze na pc takže jsem neviděl dvě dlc (prequel a sequel dvojky) které byli excluzivně na xboxu 360 ale co chci říct.Tohle video je patrně intro viděl jsem gameplay a nevypadá to špatně ale xbox one si kvůli tomu nekoupím.Doufám že ta exclusivita pro xbox je jenom dočasná a vyjde to na pc nebo ps4.Capcom ve své tiskové zprávě řekl že hra bude jak pro fanoušky obou dílů to značí že ve hře bude zade ujetý humor,japonci budou zase dělat z američanů blbce(neříkám že to není úplně pravda) ale zárověn i pro hráče co by rádi vážnější zombie hru.Pokud bude hra mít vážnější příběh,a vykašlou se na ty kraviny kdy já jako hráč bojuju s nějakým šíleným psychopatem(bossem) jako např. ve dvojce pošťák,šerif atd. tak to beru.Prostě bych rád u třetího dílu příklon k realističnosti a trochu víc hororu by taky neškodilo.
-
"...irituje mě značně limitovaná slovní zásoba hlavního hrdiny..." pravil vystudovaný historik Aleš Smutný, t.č. pisálek bulvárních novinek na téměř nevýdělečném games.tiscali.cz. Je opravdu s podivem, že se Nick nevyjadřuje tak nějak květnatěji, nebo proč vůbec nemluví shakespearovskou angličtinou prastarých absolventů Cambridge nebo Durhamu? No není to ťunťa? Během útěku před naspeedovanými zombies by zjevně měl probrat pár akademických témat a to velmi elokventně. Zajímavý nápad, Aleši, snad by mu zbyl i dech na ten útěk a nechcípl by.
-
-
ASi tak :)
Mně navíc nějak hlava nebere tohle: "..vyblitý. Celková barevná stylizace by určitě obstála v seriozním zombie hororu, ale tady působí jako nedostatek."
Nejdřív, že je to "vyblité" - což je právěže parádní, ponurá tmavá postapo atmosféra - a pak, že by barevná stylizace obstála v seriozním hororu - ????? a ještě jako bonus pak dodá, že to působí jako nedostatek tady .... ?????????
-
-
Nevíte jak to je s tou časovou exluzivitou? Očekává se to i na PC a ps4 m
-
-
asdopfaiosdjfmimkop
-
-
Dead Rising 2 byl i na PC a PS3.
-
-
A Dead Rising byl zase pouze pro Xbox 360. Že by se historie opakovala?
-
A wiki to nebere v potaz :(
-
-
-
Rekl bych, ze to bude rocni exkluzivita.
-
-
Já radši Dying Light. Nejen proto, že ten aspoň vychází i na PC, ale i celkově vypadá zajímavěji.
-
Tahle hra vypadá tak.....zbytečně
-
jedina pekna exkluzivka pro xbox one a pro me osobne i prvni poradna zombie hra od Left 4 Dead 1 (aspon tak vypada)
vlastne jeste Dying Light -
Jak ji sejmul na tom přechodu *1*
-
Dalsi tupa zombie hra ... hrat skor kazdy mesic novou zombie hru musi byt opravdu zabava.
Ano ty lidi (hov.da) coto hraji asi mozek nemaji. -
-
Tak mě napadá, co dělá skilled player jako Ty v diskuzi o videu ke hře s tupejma zombies? Někde Ti unikaj super cool montage z COD.
Adios a ja já jdu zatím zkontrolovat perimetr, jestli se náhodou nějakej další tupej hráč nedostal přes mý barikády... -
Ty ho nemas urcite.
-
-
A ty si nám to dokázal už kolikrát.. tak být tebou tak se ani neozývám..
-
-
-
Vypadá to skvěle, dokud tam nejsou postavy. Ty jsou stále trochu umělé, ale jinak velice slušný render.
-
Nůďo. Nedává jim headshoty. Nebere brokovnice. *1*