Přejít na výpis diskuzí
Čištění dungeonu v Dragon’s Dogma vypadá atmosféricky
22.3.2012 | Aleš Smutný
18 příspěvků
-
Bylo potvrzeny ze bude demo nejspis 3 tydny pred vydanim takze nekdy mezi dubnem a kvetnem takze si to muze skusit kazdy kdo ma konzoli
-
Uz od oznameni v tuto hru doufam, puvodne jsem ocekaval monster huntra v otevrenem svete, ted si uplne nejsem jist, co to bude. Jsem zvedavy na gameplay. Porad sance na mou nejlepsi hru tohoto roku, coz by po demon's souls s dark souls bylo fajn. Ale taky se z toho muze vyklubat odpad.
-
-
Odpad nehrozi na youtube je asi 6 hodin gameplay zaberu az nich uz poznas jak dobry to bude u me jasna koupe
-
-
To se mi jen zdá, nebo se nepřátelé v tom videu téměř nebrání?
-
Heh, tak když vyjdou na PC Dark Souls, tak by mohlo aj toto.
-
-
Uz je to jistota?
-
-
Oficiálně ne, ale pro mě osobně už celkem ano, vzhledem k indiciím.
-
-
Osobně myslím že to na PC nakonec vyjde - je to přeci Capcom kterej na PC verzích začíná dělat až po dokončení tý konzolový. A zrovna nedávno ohlašovali který z hráči požadovaných her na PC vůbec nevyjdou(Asuras Wrath a UMvC) a DD tam nezmínili vůbec ,přestože nejvíc hlasitý jsou hráči právě u něj, takže šance je.
Jinak hra vypadá opravdu zajímavě - takovej mix Skyrimu, Dark Souls a Monster Huntera -
-
Já v to jen doufám.
A s tím mixem jsi to trefil dobře. -
-
jj já japonský hry mám rád :-) jen škoda že se jich do evropy a na PC moc nedostane. RPG neni nikdy dost a tohle vypadá dost slibně. Koukal jsem na Live-stream od vývojářů a moc se mi to líbí . Velká mapa (údajně 3h cesty z jednoho rohu do druhýho), zajímavej systém společníků a mýtický potvory :-) A na tom LiveStreamu bylo dost lidí co se ptali na PC a úplně je ignorovali, takže když už nic jinýho tak o tom aspoň přemejšlí. Capcom toho na PC poslední dobou vadává celkem dost , tak uvidíme :-)
-
-
Já hlavně doufám, že Dark Souls se na Pc prodá opravdu hodně - bylo by to dobré znamení pro další konzolové porty. Stejně tak i Binary Domain.
-
Nedostane, lebo podľa miestnych morálnych autorít sú pre úchylov.
-
-
-
-
-
dalsi konzolova srajda..
-
-
prd o tom vieš
-
-
A další kre***.
-
-
-
mne sa to celkom páči ..aj graficky je to podobné AoC ktoré hrám..a je to pre mna prijatelnejšie ako to kreslené pojatie wow a tomu podobných..."vecí" *4*
-
Nevím, mě naopak přijde, že s každým trailerem to vypadá bečkověji a méně zajímavěji... stejně se na to ale těším :)
-
-
No mě se to naopak celkem líbí :). Jen mám obyvy z toho kolik věcí tě dokáže chitit a odhodit někam, že se bude často stávat že tě chití a hodí někam kde když se postavíš se nebudeš moct pohnout :-D. Takové ty nepříjemne bugy :-D.
-