Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, pokud Vás hra zaujala, tak se přijďtě dnes podívat na můj livestream, kde budu hru Long Dark prezentovat: www.twitch.tv/gg_looney

Stream začíná 16.9.2014 v 19:00, další info se dozvíte během livestreamu.

Pro správce diskuzí: Tento příspěvek není reklamou sloužící k mému obohacení (viz. pravidla diskusí), jedná se o první český náhled na gameplay hry Long Dark. Děkuji za ponechání příspěvku v diskusi alespoň do 22. září (datum vydání hry).
  • Survival her jsou tucty, těch opravdu dobrých málo. držím palce...
  • Dalsia survival indie hra? To sme tu este nemali...
  • Už ať je to tu. Od prvního oznámení mě hra velice zaujala, těším se na hutnou atmosféru. A to jsem na survival hry nikdy moc nebyl.
  • Zdravím, měl bych dotaz: Na ofiko stránkách hry je kromě standardní edice za 20 éček taky THE LONG DARK - SURVIVOR’S EDITION, jen o pět euro dražší.. chápu správně, že ten CD key navíc znamená extra steamovou kopii sandbox módu PLUS extra steamovou kopii následující první série?
  • Dalsi kravina nad kterou redakcni hipster zajasa.
    • Dalsi chudak ktery pouziva nespravnou nalepku jen aby hejtoval nekoho, kdo ma proste jenom kulturni rozhled...
    • Váš erudovaný názor jsem vážně potřeboval slyšet. Hned vím, že hra, která by mě jinak jistě bavila (survival bez zombíků? Sem s ním!!!) je vlastně blbina pro hipstery...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit