Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednička je super, ale opravdu mi vadí dopravní řešení velkých měst, kde vícepruhové silnice jsou pomalu horší jak dvě základní vedle sebe. Všichni udělají frontu v jednom pruhu a vedle ty samé úplně volné... To samé kruhový objezd. Baráky vám shoří, protože hasiči i další záchranné složky jsou v té koloně taky, žádná alternativa, uhybání na majáky asi jako v Praze....

    II. todle má řešit, k tomu řada inovací, snaha co nejvíce vyrobit i utratit přímo ve městě a graficky je to o velký kus dál. (bohužel taky nároky na hw...)

    Už jen proto do toho jdu, navíc z těch lákadel nových změn uveřejněných na ofiko stránce jsem nadšený. Ale jedno mínus hra mít bude, bohužel ještě nevyšla a už má avizovaná DLC... pláž, mosty, moderní architekturu, San Francisco set... Chápu strategii, ale mít hru na max jako I. bude zase stát majlant a zas to bude směs přídavků, takže v tomdle změnu moc nečekám, no ale když to bude stát za to, rád zasponzoruju.

  • Jednička je fantastická. Ale co mě nejvíc vždy bavilo je řešení dopravních komplikací. Z hlavy nevím ten název fantastického módu, který umožňuje nastavovat křižovatky a značky.

    Jestli se jim povede udělat simulace dopravy, která je prokletím mnohých měst, tak, jak slibují, tak instantně kupuju!

  • Už se hodně těším. Jednička je super (aktuálně nejlepší city builder)Ale už má prostě jednak technická omezení a hlavně díky počtu DLC už je v mnoha ohledech taková rozbitá (nevyvážená obtížnost, zdvojené či ztrojené herní mechaniky,....). Takže tenhle restart, který z toho zase udělá smysluplný celek vítám.

  • Moje oblibena budovatelska hra! Bohuzel jsem nikdy nepronikl do tech modifikaci natolik, abych stavel tak megalomanske projekty, jako Youtuberi. Ti radi resi i pojmenovani silnic, prepisovani znacek na dalnici nebo aby jim navazovaly kosticky u chodniku. To me nikdy moc nebralo a uz vubec jsem nechtel travit desitky hodin vyberem tech spravnych modifikaci. 


    Takze jsem hral vicemene “vanilla” verzi a i tak me to neskutecne bavilo. 


    Ocenil bych, kdyby ve hre byla nejaka moznost si planovat rozvoj vice dopredu - napriklad si predvyznacit planovanou dalnici, najezdy, a pak to jen “zaplatit” az na to budu mit penize. Takova priprava “uzemniho planu”. Vsechny moje mesta totiz ze zacatku vypadaji jak chudy pribuzny toho, co se samozrejme da stavet pozdeji kdyz uz ma clovek rozjetou ekonomiku. 


    A pak do takovych mest(skych ctvrti) dotahnout dodatecne treba vlak nebo metro vyzaduje pomerne zasadni bourani a prestavby.

    • Marines

      No, nevím. Tahle hra není jen pasivní simulátor města, ale vyžaduje i hráče co hru aktivně hraje, proto se musíte potýkat s nedostatkem peněz ( i když jen v začátku hry) a uzamčenými možnostmi stavby. Mody hru značně vylepšují a umožnují postavit i stavby, auta, lodě, vlaky a další, co v samotné hře nejsou obsaženy. Hraji s mody už dlouho a těší mne třeba i katedrála z mého města a další možnosti..... A pak mody jsou velice přehledné a určitě najdete to, co Vás zajímá.

    • Vladimir

      Nemyslím si, že by to mělo být, jelikož v tom je ten pozdní hratelnost. Rychle si člověk odemkne jednotlivé milníky, ale s tím jak roste počet obyvatel nebo měst tím více se provoz stává hustým a je třeba předělávat nebo upravovat  stejně jako v realitě.  Je to jedna z mála věcí v případě, pokud už máte větší města a už není kam se posouvat dále. 


    • Taky by se mi libilo planovani autobusovych linek na par kliknuti nebo moznost budovat jakesi paterni linky s mega-autobusy ktere budou mit vetsi kapacity. 

      • vonTossis

        Ono prakticky funkci mega-autobusů mají tramvaje, respektive metra. V tom mě ta hra nadchla, a proto jsem v ní utopil stovky hodin - opravdu výborně to simuluje chod města. Je tedy důležité autobusy používat primárně jako svoz z lokálních, nejmenších, cest na "páteřnější" tramvajové linky. Ty zase svážejí pasažéry na metro, které propojuje větší celky, třeba městské ćásti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit