Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj. Lidi, znáe někdo adresu, kde se dají stáhnout mody ? Díky za reakce.
  • C:S je velice dobrá hra, ale odehraným časem padá do určitého stereotypu, DLCčka jsou vždy vítanou vzpruhou pro hru a zatím mne, vždy kromě sněhu dokázaly na hezkou řádku hodin ke hře zpět přitáhnout. Ale to není rozhodující, hra samotná má pár chybek, které mne osobně vadí a nevím proč tvůrci hry do nich nejdou, asi hru samy nehrají. Škoda, že jim nedošlo, že hasiči, policie, nebo zdravotní budovy a čištěním splašků nic za ta leta neudělaly. Já rozumím, že chtěly ukázat, že město produkuje strašné množství odpadu, jak komunálního, tak tekutého, ale mít celé břehy zastavěny nedokonalými čistírnami vod je dost tristní a nejlepší je to v zátoce, kde stojí mořská voda.....
    • Upravili to ze farma je jen maly dvorek a ne velike pole (to same drevarsky prumysl)?
  • Co myslite, budete tam muset resit zakazy dodavek a podobny veci na ktery jsme se jeste pred 10 lety koukali akorat tak ve zpravach z afghanistanu?
    • To je základní vlastnost sociálního státu. *1* Asi to lidi tak chtějí, když volí socialistické strany v celé Evropě co ho zavedly a zavádějí. Chtějí sociální dávky pro lemply a menšiny s fanatickým nebo primitivním chováním, chtějí si platit policejní buzeraci, která se ovšem na menšiny nevztahuje, chtějí si nechat zakazovat vysavače, zbraně, svobodu slova. Jinak to nedává smysl. *1*
      • Anebo volby uz davnou nejsou demokraticky a soucty hlasu se upravujou vsude podle potreb tak jako se upravovali v Rakousku.

        Vsichni vedi tak maximalne jak hlasovalo par lidi v jejich okoli, jak mohli hlasovat ostatni nikdo netusi..
      • To už psal jeden starý řecký filosof: Od chvíle kdy člověk objevil svou mysl, přestaly jeho činy dávat smysl. *1*
  • Posleze vezme steci mesto hordy arabu a mesto bude krvave
  • jack
    Těším se na nějakou "definitivní" edici, kde budou všechny DLC
    • No a jak poznáš, že už další přídavyk nikdy nevydají? Ono koneckonců kompletní edice už jedna vyšla, ne? :-D
      • jack
        až přijde ohlášení Skylines 2 *14*
    • Já zatím čekám a odkládám koupi s dalším a dalším DLC.
  • dejte si do googlu future green cities. pak pochopíte proč tvurcum chybí invence
  • Asi první DLC které nekoupím. V podstatě nepřináší nic. Mass transit hru docela dost změnil, stejně tak After dark nebo Snowfall. Ale tohle? Nové assety si nastahuju zadara na Steamu. :)
    • snowfall pridal jednu zasnezenu mapu a to bolo vsetko :D green cities toho pridava ovela viac nez budovy
    • Jak Snowfall tu hru zmenil? Na ceskych i zahranicnich forech se teme vsichni shodnou, ze je to nejhorsi DLC:
      • Ja si Snowfall koupil jen a jen kvuli salinam.
        • Já taky.
    • Nejde o nove asety ale o zmenu hernich mechanik. Cti poradne.
  • Kdysi by me sprava o tomhle DLC potesila. Avsak 2 a pul roku po vydani a po 4 hlavnich DLC (ze kterych je alespon k necemu jen jedno) uz pochybuju, ze se ta hra vubec nekam posune. Vyvojari se sice chvastaji, ze chteji ultimatni simulator stavby mesta, ale takovymhle tempu se k tomu ani po 150 dalsich DLC ani nepriblizi.
    • Přesně tak. Navíc to beztak bude zase nedotažené s jen naoko funkčními mechanikami a povrchní simulací, jako skoro všechno ostatní v té hře.

      Do hry jsem vkládal po vydání vanilly mnoho nadějí, ale to co předvedli s následujícím vývojem byla a je fakt bída.

      Když k tomu připočtu jejich neschopnost hotfixovat klíčové featury jejich DLC (člověk musí čekat i rok, než je nějaká featura funkční tak, jak měla být po vydání - jinými slovy, to kvůli čemu jste si zaplatili DLC funguje až za rok...) tak všechno od tohoto studia už přeskakuju.

      Až představí regulérní pokračování a dobře to ohodnotí na Simtropolis nebo jiném seriózním budovatelském webu, pak mě to možná začne zase zajímat.

      Velké zklamání. Další peníze už jim jen tak nedám.
      • jamar28
        Neříkám, že je to dokonalá hra, ale lepší budovatelskou strategii neznám. Proč myslíš, že je v ní všechno nedotažené?
        • Skylines je nejlepsi budovatelska strategie, ve ktere stavite meste PROTOZE jina neni! SimCity 2013 zabila EA, protoze z toho chtela dalsi dul na penize typu The SIms. Serie Citis XL byla katastrofa kazdy dil. Skylines ma obrovsky potencial, ale vyvojari ho vubec nevyuzivaji. Uz 2 a pul roku...

          SimCity 4 je rozhodne mnohem propracovanejsi. V Skylines je jedinym problemem doprava a to jen kvuli spatne simulaci. Z ekonomického hlediska i v "hard modu" je Skylines neprohratelne.
        • Sim City 4 je z hlediska simulace lepší hra. C:S je lepší jen pro sandboxové budování.

          Proč je v ní "všechno" nedotažené? Já ani nevím, kde začít. Ta simulace má tolik chyb, ve hře je skoro nemožné selhat, člověk se po chvíli ležérního hraní topí v penězích i s hard mode. Skoro nic nemá ve hře dopad na fungování města. Lidi věčně spokojení. Do toho tuny polovičatě zpracovaných featur jako už zmíněný turismus a katastrofy, kde např. evakuační trasy nefungují, když jsou mimo rádius bunkrů (což je v rozporu s tím, co hra navrhuje). Je tam toho strašně moc špatně.
          • jamar28
            Rozumím. Já od toho nikdy nic moc jiného, než sandboxové budování nečekal, takže chápu zklamání někoho, kdo čekal simulátor a výzvu. A zdá se, že většina lidí si taky chce jen tak budovat, takže se asi zlepšení nedočkáš. Nejsi cílovka.
            • Osobne sem v tom zabil stovky hodin. Zkousel jsem hrat hard mode i sandbox, kde sem si stahl mody na doplnky (props) a stahl sem si jich nekolik set! z Workshopu a pak stavel kazdy metr podle sebe (na tramvajovem depu sem takhle zabil pul dne). Jenomze porad drive nebo pozdeji narazite na nejaky problem dany zlou simulaci nebo primo bugy.

              Neni problem udelat hru pro ty co chteji sandbox i pro ty co chteji nejakou vyzvu! Jenze vyvojari to posouvani nikam. Vydavaji dalsi a dalsi DLC a pritom polovina veci zustava rozbita uz z Vanilly. Herni cas - 1 den ma 10 vterin... proto potrebujete treba tolik hasicu nebo spaloven, ale uplne zbytecne, schvalne se zkuste podivat kolik lodi, nakladnich aut, vlaku nebo lidi na ulici hra spawnuje. Vubec to neodpovida realite a jeste to dost zatezuje procesor.

              Dodnes rozbite veci: Turizmus, rocni obdobi, evropske budovy, katastrofy (kdyz vam tornado zasahne cast dalnice na hranici vaseho mesta, tak ji znici, ale nemuzete ji opravit, protoze cast je mimo hranic, pokud prosvihnete autosave, tak musite stahnout mod...), spatny novy system stavby cest (proc se vztahuje i na struktury kolem niz nejsou zadne zony..) a tak bych mohl dlouho pokracovat. Dalsi hromada veci je jenom polovicate implementovana (napr. to, ze muzete upravovat krizovatky).

              Nemam problem zaplatit penize za jakekiv DLC, ale je mi na spatne z toho co predvadeji vyvojari!
            • JJ, máš pravdu. Nejsem cílovka. To jsem bohužel pochopil až po nákupu Natural Disasters.
            • Mne se zase zda, ze vic lidi chce nejakou vyzvu. Alespon podle poctu lidi co pouzivaji mody typu Traffic Manager.
      • Jo ještě jsem chtěl dodat, že některé featury jejich DLC nefungují správně dodnes (turismus z After Dark a některé další klíčové featury z Natural Disasters).

        Bohužel, zaslepení city-painteři, které simulace nezajímá koupí cokoliv, co byť jen trochu obohatí estetiku hry. Ti se pak postarají o velkou část pozitivního Steam hodnocení.
        • Ti co mě omínusovali, nechť se nebojí vyjádřit s argumenty, proč se mnou nesouhlasí. Mám za to, že uvádím fakta, ale pokud se pletu, nechám se rád opravit. Mínusy mi toho ale moc neřeknou.
  • Vegani nám jdou kazit už i hry? *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit