Přejít na výpis diskuzí
Cities XXL pokračuje v sérii městských strategií od Focusu
11.12.2014 | Ladislav Loukota
9 příspěvků
-
Co Linux podpora?
-
já mám XL2011 a v tomhle vidím co se týče grafiky jen malý změny.možná je to jen můj pocit ale nevím *4*
-
Jsem zvědav v porovnání se skylines. Focus měl vždy problém jak u Cities tak u City XL s bugy, které měnili i to největší PC dělo v papírové draka.
-
Vypadá to stejně jako předešlý díl. Ale mně to vychází že pokud chce někdo stavět tak nemá kromě tohoto nebo Simcity 4 jinou alternativu. A Simcity má už dnes hodne nekoukatelnou grafiku.
-
-
Sim City 4 má v mnoha ohledech dodnes nepřekonanou grafiku. Ty super detailní rendery ani v dnešní době není schopný realtime 3D v takovém množství objektů a detailů nahradit.
-
-
Myslite ze uz konecne bude Cities XL/XXL fungovat jak ma nebo nam jenom zase pribalej par baraku na ten jeden velkej memory leak kterymu rikaj hotova hra a u kteryho ma clovek chut hodit s mysi o zed kdyz se snazi postavit silnici?
-
Pokud neudělají nic s tím, že se to po nějaký době začne sekat jako prase i na nejnadupanějším kompu protože ta jejich slavná simulace jede na jednom procesorovym jádru, tak si i tohle můžou strčit do sedinky.
-
-
no v oznámení psali že přidali podporu pro víc CPU a že bude stabilní FpS nezávisle na komplexitě města
-
-
To doufám. Hra to totiž byla dobrá. Včetně mechanismů, ale technologicky ten engine prostě nestíhal. Brutální memory leak a návrh jenom pro single CPU tu hru zabíjelo už u středně velkého města. Pokud tohle opravili, tak i původní Cities XL by byl dobrý.
-
-