Přejít na výpis diskuzí
Claptrap slibuje neodfláknutou PC verzi Borderlands 2
9.7.2012 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
nova moda? opakovat stare clanky?
-
Jak jsem napsal uz o par mesicu drive - Nejlepsi milostne psanicko, jake jsem kdy dostal! :-) Fakt vtipne a navic plne pozitivnich infomaci, tak nechapu, proc vetsina z vas prska... Sami dobre vite, ze co gearbox slibuji, uz peknych par let standard zkratka neni a nadavky na zkazenost herniho prumyslu smerujete jejich smerem naprosto neopravnene. Miluju te Claptrape!!!
Borderlands 2 je jednou z mych nejocekavanejsich her a verte, ze jich moc neni. Jednicka byla paradni a doufam, ze se bude redakce tomuto opomijenemu dilku venovat trosku vice. Na E3 o tom zminka nebyla? -
FOV 110 only!
-
Chlubit se necim co v PC hrach neni diky zasranym konzolim je dost trapny
-
-
Šlo to napsat i slušně a méně "rasisticky" ale souhlasím.Kdyby nebylo konzolí ( a že jich je dost ), tak máme všechny funkce na PC, ale to by nebyly money. že?
-
-
Ano opakování matka moudrosti, pravda - i proto hraju Borderlands už po čtvrté a furt mě to baví:-) Mám sice objednanou Xbox verzi, ale na PC taky dojde, tak je fajn, že se snaží chlapi.
-
-
Muzu se prosim zeptat, proc kupovat dve verze stejne hry?
Jsem jen zvedavej.
Teda pokud to není tajný. Dík -
-
Je to jak píše Miroo, upřednostňuju konzolovou verzi , pak přijde steam sleva a je vymalováno:-)Zrovna Borderlands sem jel v coopu spíš na PC - mám tam víc kámošů.
-
-
Konzole nikdy nemůže konkurovat PC co se týče FPS žánru.A opravdu to není o cviku ani o zvyku, jelikož s analogem nikdy nedosáhnete takové přesnosti jako s laserovou myší.Mám vyzkoušeno, takže vím o čem mluvím.
-
-
Hrej si na čem chceš chlape:-) Mě vyhovuje gamepad, Tebe klávesnice a myš, nikde nevidím problém. Svoboda volby - krásná to věc...
Anebo jěště jinak, když se narodíš s gamepadem zašitým v podbřišku pro případ nouze tak není co řešit, stejně tak to platí opačně o těch, co tam nalezli combo klávesnice + myš:-) -
-
Jestli ti vyhovuje gamepad v FPS tak tě fakt nechápu, ale jo hraj si na čem chceš. *1* Snad jsem mým příspěvkem neutlačoval tvoji svobodu, nebo jo? Osobně používám gamepad na PC, když hraju závodní, sportovní hry, ale na FPS to je nepoužitelný stejně jako na strategie ( jestli teda na PS nějaká je ), to je prostě fakt. *5*
-
-
To možná ne (ale kdo potřebuje takovou bleskurychlou a milimetrovou přesnost) gamepad má zas několik jiných lepších vlastností. Třeba regulace rychlosti pohybu...
-
-
Já si také mohu nastavit citlivost na své laserové myši ("rozlišení dpi" a to nemluvím o nastavení citlivosti myši přímo ve hře, což také lze).Vibrace na myši opravdu nepotřebuji.Tlačítek mám na myši 7.A teď mi řekněte proč je gamepad na FPS lepší.S myší se dokáži rychleji otočit (180 stupňů atd. ), změnit směr atd. to na gamepadu nejde.
-
-
-
-
Já mám taky 2 verze jednu jsem si koupil při vydání na PS3 a druhou ve slevě na Steamu za 10 €.
-
-
-
Doufám že ve dvojce budou mít Claptrapové daleko více prostoru než tomu bylo v jedničce...
-
Tak co im este brani v spusteni predobjednavky na Steame? :)
-
No, tak tenhle článek už jsem někde jinde viděl a to už před nějakou dobou, ale pořád věřím, že Borderlands 2 bude pěknej nářez, mě by dokonce i stačilo, kdyby to bylo stejně dobrý jako jednička, ale s více exotickými oblastmi (jako jsou na obrázcích třeba zima, louka a džungle by taky neuškodila). *4*
-
Deja-vu
-
-
Dežo ví, kdyžtak ;)
-
-
Fero tuší
-
-
-
Očividně je to tak dobrá zpráva, že ji je nutné zopakovat *1*. Ale co, mě je to jedno, já už mám svou LootChest edici objednanou.