Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co je to stím březnem.....skoro všechny nejočekávanější tituli v něm výjdou v rozmezí 5 dnů?
  • Urug
    "...totálně rozhodila design spousty map" ...No kdo by to byl řekl... Tydlencty výhovorky, no to sem dycky upé žasnoucí
  • Stale nikde nenachazim info jak je to se zvestmi ze hra bude provazana se Steamem a jaky anti- cheatovy program bude MP pouzivat? O MP prolezli cheaterama jako v pripade MW2 nestojim. *5*
  • Vypadá to podle Mp videí jako kopírka BC2 a CoD. Nevidím na tom nic úchvatného.
    • Pete.palis
      kopírka nekopírka....a není to jedno??....hlavně, aby to bylo zábavné;)
      • No právě a já na tom nevidím nic zábavného natolik, abych za to vyhodil 1000 korun, když to samé (a pravděpodobně lepší) mám už v jiných hrách.
        • tohle rozhodne neni to same. v cod tak nejak nemas zadnou tezkou techniku. jedina dnesni hra, s kterou to muzes porovnavat, je pouze bad company 2. tady bude vyspelejsi technika a zbrane - odlisna hra - odlisna hratelnost
          • Dnes je bohužel trend brát všechny hry, kde je amerika a střílení, že jsou inspirovány COD. Ale nikoho už nenapadne, že mohou být inspirovány americkou armádou. *5*
            • Máš pravdu. Taková hloupost by nikoho fakt nenapadla... jenom tebe *1*
  • na tohle se extremne tesim. po delsi dobe cistokrevna tymova multiplayerova fps akce predevsm pro pc. snad to bude dobre optimalizovane. o nic vic se nebojim...
  • Já Vám nevím, mne ta hra neoslovila tím, že se nám snaží namluvit že malý národ dokáže okupovat zemi kde žije miliardkrát více lidí. Vždyť kdyby každý občan USA vzal pistoli a zastřelil aspoň jednoho korejce.... tak rychle se lidé nerodí aby to korejci dotáhli do vítězného konce :-D
    • No jestli takhle reješ do všeho tak si moc her asi neužiješ. Řešíš kraviny vždyť je to úplně jedno je to jen hra. Jak už tu na tebe někdo reagoval němců taky nebylo moc a dobili velké území. A také je aspoň jasné že autoři využíjí toho co jsi napsal a na konec hry dají výtězství "hodných" američanů nad "zlými" korejci a na pozadí bude vlát americká vlajka tak jak to mají ve zvyku. To víš patrioti každým coulem.
      • Až udělaj jednou hru korejci, tak zase zvítězí oni... its simple *3*
    • němci taky nebyli nijak obrovský stamilionový národ a obsadili téměř celou evropu
      • Ale s pomocí dalších spřátelených evropských státu *1* .Navíc žádnej stát nebyl na válku připravenej.
        • nemci byli na valku min pripravy nez si myslis :D cesko,francie byli mnohem technicky vyspelejsi nez nemecko. No na konci vyspelosti byli polaci :D jejich KAMIKADZE kone vs tanky nic moc :D
          • technická vyspělost ti nepomůže, když se pak stejně vzdáš bez boje viz. česko
            kdybysme se nevzdali,tak ani 2. světová být nemusela, protože by se Hitler přes nás nedostal. Česko mělo velmi kvalitní pohraniční pevnosti a hodně dobrou celkovou připravenost na válku s německem. Posrala to celý ta dohoda, nebýt toho jezdil bych teďka v Mercedesu a němčouři ve škodovce.. *1*
            • Edit: Teď koukám, že těch generací tohle auto má víc. jakej ročník přesně máš? Já jsem původně myslel že máš W124E500 *1* proto mi to přišlo divný
            • tak ja sem taky student ;) W124 to je auto se srdcem.
            • tak taky bych si mohl dovolit mercedes ze svýho studentskýho platu kdybych chtěl, ale rozhodně bys na něm našel jen jedinou zaoblenou část a to by byly kola :D
            • technicka vyspelost je velice dulezity aspekt, teda pokud se neprebije kvantitou viz. pozdejsi doba valky a sovetsky svaz. 2/3 tanku co utocili na francii byli nase. :D njn benes zdrhnul se statni kasou aby se nedostalo nemcum ale vratit to pak zapomel :D

PS: nevim jak ty ja v mercedesu jezdim :D
  • Doufám že v singlu budou mise i za korejce jinak to bude nuda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit