Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je docela slušná nabídka... našl jsem ještě nějake xbox karty za docela dobrou cenu a chtěl sem se zeptat co si o tomto eshopu myslíte ? http://360xbox.cz/
  • Spotrebni zbozi na splatky je jen tahani penez z hlupaku.
  • At si strčí Microsoft tu svojí rachotinu podobnou francouzáku někam. Dobrá exkluzivka nejen že na to není, ale taky to dělá kravál jak vysavač... A ještě aby platil za net, csssssss, jděte někam. Pro mě existuje jako konzole Sony PS3 která toho umí 4x více než ten Xbox... Xbox šel tak s prodejem nahoru kvůli Kinectu na kterém stejně nejsou žádné akční hry *1* . Sice dělát e něco pro své tělo při sportovních hrách, ale to mohu v pohodě i na PS3(i když ne docela) a je to dokonce levnější. Například u takového Grand Slam Tennis 2 jsem se na PS Move celkem zapotil, když jsem hrál demo za Nadala pro Djokovicovi. PS3 má v sobě alespon Blue-Ray přehrávač což beru za velké plus. PS3 funguje jako multimediální centrum, což všichni víme. Xbox je čistě herní- velké mínus. Mě je to uplně fuk že to stojí 2000 stejně za hry vložíte pár desítek tisíc a je to zase zpět jaké to bylo *1* . Znám to. Vlastnil jsem PSX (PS1) a měl jsem na to kolem 200 her a bylo v tom cca 45000, což bylo na tu dobu velké číslo že jo ? *1* . Nevím, at si Microsoft zlevnuje co chce. Stejně nevím proč za 2000. To bude snad dělané z nekvalitních dílů nebo co ? Opravdu jedině bych si koupil Xbox kvůli jedné hře jménem RISE kterou dělá Crytek a je pouze na Xbox. Ta ještě nevyšla, ale trailer vypadá nadupaně. Jedná se hru ze středověku ve které můžete chodit a bojovat s mečem podle svých pohybů. Se mrkněte na Youtube, ale kvůli jedné hře kupovat Xbox- ani za boha. Na PS3 si zase můžete zahrát Killzone 3 která se hraje na PS Move celkem parádně. A když máte SharpShooter ani nemluvím. Taky Resistance se ovládá na Move celkem dobře. Je to pouze o zvyku. U nás v Česku je oblíbená PS3 a v US Xbox... Všechno má své pro a proti. Já prostě Xbox si nemám proč kupovat.... Byla tu poznámka že na PS3 nejsou dobré PS Move hry. Stačí jedno slovo: Na*rat !!! Na Xboxu nějaký podělaný Star Wars nemusím, jelikož je to pro malé děcka... Náhodou se SharpShootrem je Killzone 3 paráda, aleson si vyzkoušiš jaké to je držet v ruce 2 kila (nevím kolik to váží) v kuse 2 hodiny. Mě začala bolet ruka, když jsem u toho stál a ještě furt dával Melee kill a přebíjel házením ze strany na stranu. Ráno z toho bolí svaly, ale nezdá se to. Takže at mi tu nemluví nějaký Franta že Xbox má lepší pohybové hry. Je to můj osobní názor na tyto dva konkurenty. U mě vítězí PS3 a hotovo. Nikdo mi to nerozmluví. *3*
    • Sweetchuck
      Záleží na úhlu pohledu, já se snažím hledat určitá pozitiva na všech platformách, každá má zkrátka něco, co ta druhá ne. Já mám blíže k Xboxu, který kdysi vlastnil kamarád a na kterém jsme dokola smažili Halo v coopu. Jelikož se ale před několika lety odstěhoval, tak jsem si na to pořídil současnou generaci a zatím spokojenost. Protože jsem ale žádnou jinou konzoli kromě 360ky předtím nevlastnil, tak bohužel nemůžu srovnávat.
  • trolo
    toto: http://i48.tinypic.com/21msr6e.jpg
    • Trolo tak ty jsi to tedka dokonale s tím obrázkem zabil * *1* *1*
  • Xko jsem mel dva roky a uz nikdy podobnou plecku doma nechci, ale kdybych chtel, tak to koupim vsechno za hotove a vyjde to levneji.
  • tak že jsou v Americe inteligenti to víme.. a najde se jich určitě i spousta tady.. kteří ochotně za dva roky měsíčními poplatky včetně pořizovací ceny zaplatí skoro 10 000 za něco, co se nyní dá koupit za 6000 v bundlu. O tom, že za dva roky to bude už brutálně zastaralá konzole ani nemluvím. Takže směle do toho. *3*
  • Prosím Vás :D frajírci... len niečo také bude na českom a slovenskom trhu za takú cenu tak sa o to v obchode pojdete zabit:D a hlavne tí čo tu majú plnú hubu kecou o tom, že by za to nedali ani halier... prosím umínuskujte ma k smrti vy pokritci ...
    • jindra.veliky
      A jakej ma slysl si v dnesni dobe kupovat xbox nehlede na cenu!!!???

1). dobra exkluzivita se na to uz nenajde....mozna tak Gears of War 3 ale me osobne se nelibi. Vlastne pro me neni zadna hra co bych si chtel na xboxu zahrat.

2). za 2 roky co to splatit to bude naprosty krap a je to stejny jako mit dneska mobil Nokia 3310

3). hry co na to jsou si muzes koupit mnohem levneji na PC a jestli se jedna o starsi kousku tak treba i 5x levneji. Tahle akce je jen pro hlupaky. Kdyz si chce dneska nekdo koupit PS3 pak to docela chapu. Je na to par her ktery zni celkem lakave. Nemusite platit mesicni poplatky za internet coz je asi nejvetsi LULZ xboxu.

4). jeste nez bys to splatil by prisel natrh novej xbox
    • dajte mu ten minus a pak si vsichni pujdem koupit tu levnou konzoli
    • Urcite, vzdycky si kupuju veci co nepotrebuju jenom proto, ze jsou ve sleve. *5*
  • GeForcer
    Asi bych řekl: "Jděte někam, já jsem rád, že jsem ten krám prodal."

Nic proti konzolistům, mě prostě XBOX nesedí... *4*
    • Sweetchuck
      A co konkrétně se ti na něm nelíbilo? Mohl bys to trochu rozvést? Mně osobně na něm taky irituje pár věcí, ale celkově asi převažují pozitiva. Počítač používám také a sem tam si na něm něco nového zahraju taky, ale musíš systém průběžně udržovat, aby vše běželo jak má (defragmentace, čištění registrů apod.) Asi jsem moc líný, ale takhle hodím hru do mechaniky, vezmu ovladač a můžu se hned pustit do hraní a je mi celkem jedno, že výkonem se to dnešním PC rovnat nemůže. Navíc díky Kinectu člověk spálí i pár kalorií. Nechci nikomu nic vnucovat, je to jen můj osobní náhled na věc.
      • GeForcer
        Vís, PC jsem měl jako úplně první herní platformu a prostě jsem si na něj zvykl, takže když jsem koupil XBOX 360, tak jsem začal mít tendenci "srovnávat", no a to je právě ono. První co mě zarazilo byla grafika, jasně čekal jsem, že to nebude PC, ale nečekal jsem, že z toho budu napoprvé mít šok, a to jsem hrál Crysis 2 *15* . Ale to jsem i překousl, přeci jen vzhled není všechno, když vás něco baví, tak vás to baví. Jenže druhá věc bylo ovládání, neustále(i po půl roce) jsem si na ovladači pletl tlačítka a často jsem na to při hře doplácel.

Pak mi i docela vadilo, že skoro žádná hra nemá českou lokalizaci, sice mi nedělá žádný problém pokecat si s britem, ale když hraju něco jako Skyrim, Zaklínač, Mass Effect tak mi docela vadí když mi valná část textů jednoduše unikne(a nejsem ten typ co budu mít u hry otevřený slovník). Hlavně jde ale o možnosti, i PC si můžu připojit k televizi a hrát si a ještě k tomu hezky s klávesnicí a myší, na PC si můžu zahrát oblíbenou hru zatímco se mi stahují díly mého oblíbeného seriálu. Jinak mě teda vůbec nevadí, že si musím nastavit grafiku atd. právě naopak, všechno to udělám v control panelu nvidie a pak většinou není žádný problém. Kinect jsem neměl, ale přeci jenom raději budu kalorie spalovat dál při běhání na čerstvém vzduchu.

Pak tu je ještě jedna věc, možná trochu směšná, ale ten pocit skutečně mám. Je to rozdíl když sedím půl metru před obrazovkou PC a 3m před telkou. Ten pocit, že jsem od dění hry o něco dál tam pořád je a trošku občas vadí. Prostě, jak jsem řekl jinde každému co jeho jest, když chce někdo konzoli, tak ať jí má a užívá si sní, já jí měl a neužil si, tak raději zůstanu u svého milovaného PC, se kterým si užívám už 10 let, nejen ve hrách. *4*

Jednoduše řečeno, PC je pro mne mnohem pohodlnější, méně omezenější a taky mi zarostlo k srdci.
        • Sweetchuck
          S tou grafikou záleží, na jaké televizi hraješ. Čím větší úhlopříčka, tím více je obraz takový rozplizlý a obraz trhanější, protože konzole vše musí upscalovat. Ovladač je dobrý na určitý typ her (např. bojovky nebo arkády), ale pokud jde o střílečky, kde je třeba rychlé a přesné míření, vyhrává určitě myš s klávesnicí.

S lokalizací souhlasím, ale jelikož je angličtina hlavní náplní mých studií, tak to zas až tolik nepociťuji, ale je fakt, že při hraní her, kde je kladen velký důraz na porozumění příběhu, musím občas ten slovník do ruky vzít :). Nemálo her má cz lokalizaci, kde by vůbec potřeba nebyla (z mé sbírky třeba Halo Wars nebo PGR4).

Mimochodem, Kinect je dobrá věc ve více lidech s kvalitní hrou (spoustu srandy jsme si užili třeba s Kinect sports), ale i samotný člověk se aspoň na chvíli zabaví. Když jsem o tom slyšel poprvé, taky jsem si říkal, co to zase vymysleli, ale po vyzkoušení jsem změnil názor.

Celkově záleží asi na člověku, čemu dá přednost a k čemu víc přilne. U mě to bylo dříve taky PC, ale teď, ač se to někomu může zdát směšné, mám blíže asi k té konzoli. BTW díky za reakci ;).
          • GeForcer
            "S tou grafikou záleží, na jaké televizi hraješ."

Jo, to je pravda. U nás doma máme dvě, jednu LCD televizi, která má opravdu velkou úhlopříčku, už ani nevím kolik přesně a ten obraz je na ní dost rozmazaný, kdežto v ložnici máme starou teslu a tam se hraje docela pěkně.

"ač se to někomu může zdát směšné, mám blíže asi k té konzoli"

Ale vůbec né , směšné to není ani trochu. Jak jsem už také řekl jinde, říkat obecně jestli je lepší konzole nebo PC je jako říkat jestli lepší banán nebo švestka, obě mají něco do sebe a každý z nás má snad jinou chuť. Když vám to tak vyhovuje, tak proč ne, že? Jinak, tohle je po dlouhé době zase výměna "rozdílných" názorů, která ale pro mne byla příjemná. No, zítra ráno brzy vstávám, takže se mějte. *4*
      • DangerousDave
        - defragmentácia môže prebiehať aj na pozadí, človek jej nemusí venovať ani sekundu svojho času.
        - registry som nečistil už roky, stačí nesťahovať pochybný sw a človek nemôže mať s registrami problém.
        - no vidíš, ty musíš do škatule napchať placku s hrou, ja mám vyše 200 hier na harddisku, takže stačí mi vybrať a v momente som v hre ktorú si zvolím *3*
        • Sweetchuck
          Je pravda, že, pokud nestahuješ hry z live, se bez toho strkání dvd do mechaniky neobejdeš, ale každá platforma má holt svá pozitiva a negativa.
    • Mužeš byt rad žes ho prodal, ja měl xko v roce 2007, šlapalo pěkně a moc jsem si ho užíval. Jen co došla záruka tak naběhl prod, pak jsem co měsíc musel přepastovávat a vymejšlet lepší chlazení. Dnes mně leží ve skříni . Už bych si to nikdy nekoupil, těch peněz mně bylo líto, ale dalo mně to jednu velkou zkušenost. Už bych si to nikdy nekoupil.
      KOnzole jsou taková zábava na 2-3 roky, každej se pak stějně vráti pro notebook.
    • Podobne som si vyskúšal PS3 a bolo to podobné. Tiež sa u mňa dlho neohriala.
    • no_matter
      No aspoň jsi jeden z mála, kdo má k xboxu negativní vztah a zkusil ho mít doma. Za to thumbs up. Neskutečně mě iritují příspěvky lidí, co na to dokážou jen nadávat aniž by danou platformu vyzkoušeli.
      • Vlastnim XBOX a jsem s nim spokojeny ale vzhledem k tomu ze PS3 plati vyvojarum za bonusy na jejich konzole jako Mortal Kombat se svym God of War hrdinou..... tak si priste kupuji PS3 jen kvuli tomu... ono ma vubec PS3 lepsi hry nez XBOX. Ale nehanim ho. XBOX mam uz dva roky uz je urcite uvnitr zapraseny a popaleny a stale funguje. A porad si tu s klukama muzeme zahrat MK proti sobe takze pohodicka.
      • Pokud budou hry tak blbě rozházené, že je něco na PC něco na konzoli nezbývá mi než tu konzoli mít. Holt NHL a Fight Night Champion jsou u mě hry, který mi vydrží opravdu na celej rok. ... klidně mě ukamenujte ... počítačům se věnuji od dob C64 a u PC jsem vydržel do teď, ale nikdy stejně neřeknu, že je konzole úplně k hovnu když vím, že mě dokáže občas velmi dobře zabavit. Občasné večery s kámošema kde vezmem 4 Joypady do ruky a sedneme v obýváku do gauče, na konferenčním stolku nějaký ty pivka s panákama a všichni se dokážeme bavit u NHLka naráz tak to mi prostě PC nenahradí.
        • zdeeneek
          Jses jeden z mala PC uzivatelu, kteri nenadavaji na konzole - v CR temer rarita *3*
  • "Xboxy 360 a Kinecte, nechtěl bych Vás ani zadarmo."
    • vlastik.plaminek
      V tom případě těžce lituju tvé ekonomické myšlení. Když už mi někdo nabízí zadarmo něco, co nechci, tak to vezmu a prodám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit