Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč je v kartě hry platforma PS3? Opravte si to.
  • Umaroth
    Vypadá to hezky *3*
    Hlavně to zasazení hned po začátku invaze se mi líbí
  • BoB.2
    Zase jen xbox co maj proti PC?
    • Paulcz
      tak zrovna tohle mi na PC fakt nechybí :)
    • Myslím že je to rozhodnutí Microsoftu, kterej chce aspoň nějakou exkluzivitu pro X360. Ale štve mě to, nejdřív nám dá "ochutnat" GoW a Halo, a pak se rozhodne si je nechat jenom na tu svoji krabičku
      • a ted si vem kdyby Sony dalo uchutnat na PC God of War nebo Uncharted . To by bylo nastavnejch hracu *1*
    • Přesně tak. Proč investovat peníze do portu na PC, když už dopředu ví, že se to nevyplatí. Navíc takto alespoň má X360 nějakou exkluzivní hru, což pro X360 značku není špatné.
    • Ze se pc verze prodavala oproti Xboxovy mizerne v pomeru 1:30. Zato torrenty byly plny. Takze proc delat porty pro lidi co to stejne ukradnou, kdyz jim i balicek map vydela vic.
      • Ten nepomer je divny ze, kdyz vysla mesice po xboxove verzi pomalu v ilegalite a jeste mela nulovou propagaci?! A nemluve o otresnem GfWL . Ja si GoW koupil ciste nahodne ve vyprodeji.
        Jo, takze kdyz si lidi stahuji filmy tak zrusime kina a prestaneme je natacet, to dava smysl. *6*
    • Zeptej se Cliffa. Na druhou stranu Epic u UT3 ukázal, že portovat konzole-only hry na PC moc neumí a u první GoW na PC zase ukázal, jak bez prvních patchů nejde pořádně hrát a že paktovat se se službou Games for Windows je cesta do pekel. U GoW mi tedy zrovna moc absence na PC nevadí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit