Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oblek kterej ti zvyšuje přesnost,nejlepšího koně ve hře a zlatý
    zbraně který ti budou zvyšovat slávu... jo jinak na storu je pack , kterej obsahuje 2 dlc + undead nightmare za 500kc *1*
  • Teda.. To by nemuselo byt vubec spatny. Nejdriv me ta predstava jakozto "trapny przneni" vydesila ale kdyz o tom premyslim.. Celkem to i sedne..
    Mimochodem - co ten Mysterious Man ze zakladni hry? Mely ty setkani vlastne nejaky rozuzleni? Kdo to byl nebo tak.. Nebo do hry proste "jen" dodal ten tajemnej nadech?
    Ty nahodny setkani jsem vymetl snad vsechny (snazil jsem se) ale myslim ze posledni setkani s nim bylo u Marstonovic farmy kdy uz se John nasral a snazil se ho marne do zad proderavet (mimochodem fakt nejhorsi scena hry ktera me dost nasrala - a ne kvuli tomu nadprirozenu..)
    • Interpretace jsou tady http://reddead.wikia.com/wiki/Strange_Man
    • Mohl by jsi trochu vysvětlit o koho šlo nějak jsem si v té hře toho člověka nevšiml.
  • Pete.palis
    Luxus hra a zombie to pěkně opepří:)
  • Ja chci PC verzi, pos*anej vydavatel.
    • Leden-Unor 2011, dockej casu...
  • Ty zombie napříč téměř všemi hrami už začínají pěkně zavánět. Jediná hra, kde mi vadit nebudou, bude Diablo 3.
  • 22.10 vyjde speciál edice red dead redemption *5* . dlouho sem uvažoval nad koupí této hry, ale po zombálech sem se pevně rozhodl *1* Vanquish bude muset počkat
    • Specíalní edice ? nikde jsem neviděl o co jde můžete odpovědět ?? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit