Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dokud to budu mít za 5Eu tak jsem spokojen :-)
  • tahle hra nepotrebuje cheaty vsechno je uz ve hre, nuda.
  • Ja absolutne nechapem, čo bolo na starom koncepte GRAW zle, chybne a vadne mali spraviť novy graficky kabat, nove misie+- nejaku novu zbraň, či vychytavku, neviem prečo musia vymyšlať koleso gulatejšie, alebo konzolovejšie ??
  • Tohle už fakt nechápu...Rancor1223 jsi jako většina tady.Myslím to v ohledu na videa a jejich obtížnost.Proč by pořád ukazovali nové hry (gameplaye) na Hard nebo bůh ví jakou obtížnost?Co by jsi z toho videa měl?Jo ve videu,které by mělo cca 3minuty,tak by tam ten hráč zemřel 10x ale neukázali by žádné high-tech věci ze hry (maximálně UAV,neviditelnost atd.)Jde o pouhou předváděčku a kdyby v každém videu ze hry byla vždy hard ukázka jak můžeš 30x zemřít za 3minuty,tak by mě zajímalo co by lidi psali.Opravdu už tohle nechápu :D
    • Ano, eložit do úst extrém a extrém rezolutně odmítnout jako nesmyslný ^_^.

      Zde souhlasím s uživatelem Rancor1223. Opravdu si nemyslím, že chceme tři vidět úmrtí demonstrátora během tří minut traileru. Co bychom rádi viděli je úroveň výzvy, kterou hra nabízí. A tato hra zatím vypadá, prezentuje se a chubi se tím, že žádnou výzvu nenabízí, ale přitom neustále podsouvá cosi o reálném konfiktu, kritických okamžicích a nutnosti špičkového vybavení pro přežití. Z pohledu hráče proti zde předvedené A.I. opravdu nepotřebuji Wallhack a soft AimAssist, který mi ale hra víceméně vnutí, protože je na těchto prvcích postavená.
      • Tak s tím wallhackem ti moc nesouhladím.Jsou tam prostě technologie budoucnosti (některé lze vidět již dnes v nějaké té ranné fázy).A pokud jsi hrál například GR: Advanced Warfighter,tak na těší obtížnosti to bylo ceklem těžké dokončit.
        A podle toho co tu píšeš,tak skoro žádná hra na videích co ukazují není tedy nikdy výzvou protože snad v každém videu vždy projdou celý úsek bez úmrtí.Prostě to hrajou na easy.Nic víc v tom neni.Až hra vyjde,klidně si jí stáhněte a dejte na Veteran nebo na Extrem (nevim co tam půjde) a uvidíte,že takhle běhat po bojišti nebudete
        • rancor1223
          No jo, ale se sérií Ghost Recon se úzce váže nějaká míra realističnosti a ta tady zcela chybí. Už jen ta přesnost zbraní - kdejaká brokovnice je proti nim superpřesná... A že jsou to technologie budoucnosti? Ano, ale v rámci alespoň minimální výzvy by měli být enemáci alespoň trochu inteligentní, jinak je to prachsprostý masakr ne kterém nevidím nic převratně zábavného.
  • Mechwarrior_bw
    bude tam prítomný čisto first person pohľad alebo iba táko kombinácia ? a trochu sa obávam, že všetky možné featury od "zneviditelnovania sa", cez "magnetic view" po 3rdp. pohlad budú hru veľmi zľahčovať ... ale zase keď sa jedná o "Future soldier" tak sa to dá pochopiť. Ale aj tak by som radšej taktický hru zo súčasnot typu swat3, r6 ... ale o tom asi môžem iba snívať.
    • rancor1223
      Žádný FPS už nebude. Čistě TPS.
      • Mechwarrior_bw
        díky, škoda ... ale aspoň sa už nemusím o túto hru ďalej zaujímať :)
  • rancor1223
    Cože? Reakce na původní verzi byly mizerné? Jak? Proč? *8* Vždyť to vypadalo perfektně (i když trochu moc skriptovaně)
    No doufám, že teď jsou spokojeni. Udělali z toho 100% konzolovku bez špetky obtížnosti, taktiky a odebrali všechny zajímavé věci, které v původní verzi byly. *16*
    • No nevím jak jsi přišel z tohoto videa na to, že tam nebude ani špetka obtížnosti. Když pochopitelně na videu nedají nějaký hard. Tu konzolovku( nechápu proč) v tom taky nevidím :-) No a hlavně zrovna tohle video mi přijde, že na taktiku a zajímavé věci rozhodně chudé není *1* . Ale každý muže mít svuj názor, hrát tě to nikdo nenutí že ano :-)
      • rancor1223
        První gameplay taky nebyl zrovna mega HC, ale mělo to něco do sebe. Bylo to přinejmenším zajímavě zpracovaný. To co vytvořili teď už s realističností a HC hratelností nemá nic společného. Když vezmu jedno z prvních videí z "nové" verze, tak tam celá jednotka přebíhá pod palnou snad 20 chlapů a bitevního vrtulníku (!) jako by se nechumelilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit