Přejít na výpis diskuzí
Co se všechno událo před Dead Space 2
23.12.2010 | Petr Poláček
17 příspěvků
-
jediná hra.... plus ješte metal gear solid na ps1, ktreou sem dohrál 7krát. Nejvíc game
-
-
Musím říc že mám podobnej nazor metal gear sem na ps1 dohral ted už snad po 10.
A tadle hra se povedla ,jeden z nejlepších horru ve sci.fi žanru ,silně mi to přopomíná první díly resident evil atmosferou a napady a tak trochu se jim povedl i přiběh.Od dvojky si rači mos neslibuju ale uvidíme -
-
Dead Space se atmosférou a nápady HODNĚ podobá posledním dílům Resident Evil - kompletně okopírovaná hratelnost... Bohužel je hra nehynoucí nudou, která si hraje na horor, kterým není ani náhodou.
-
-
-
Ta hra by hlavne potrebovala lepsi pribeh, ten trailer presne ukazuje jak je to vlastne o nicem - artefakt co dela zombiky, tim to hasne a navic se primo nabizi srovnani s "vyuzitim" mimozemskeho artefaktu napriklad v mass effectu 1, skoda, blbe se hraje neco kdyz clovek dopredu vi ze se vlastne nic nedozvi
-
-
SPOILER ALERT !!! Mně vadilo, že obelisk na té planetě byl pozemského původu (byť teda kopie toho původního). Hra masivně vykrádá System shock 2, ale v tomhle bodě se mohli vydat jinou cestou (v SS2 to taky napřed vypadalo na mimozemšťany, a pak se z toho vyklubala práce Shodan). Ono to asi boří klišé "zlých vetřelců z vesmíru", ale zrovna tady bych radši ty, než "vládní konspiraci".
-
-
Zas tak o ničem to není a navíc vyšla i knížka která vysvětluje, jak to včechno začalo jmenuje se Dead Space: Martyr.
-
-
-
Me tam blbla mys - ovladala se jak packa na xboxu (mela setrvacnost a cim dale jsem myskou zajel tim rychlejsi byla), tak sem to nehral, ale mozna si to sezenu na xbox
-
-
jojo vetsina portu ma problem s vsynchem
-
stacilo myslim vypnout synchronizaci a uz to jelo normal v poho
-
zkus vypnout akceleraci mysi ve winu
-
-
Jednička byla epická, doufám že dvojka bude ještě maličko lepší. :)
-
-
Taky doufám, že dvojka bude lepší. Jednička byla totiž dost nuda, alespoň pro mě. Chvíli dobrý, ale pak už jen stereotyp.
-
-
Doom 3 byl nuda ! todle je suprová hra hlavně o tom všechno prežít než pozabíjet :D Když se do toho vžiješ tak u toho vydržíš až dokonoce a pak si to dáš znova.
-
Zhruba v sedmy kapitole to mohlo prestat bavit, ale stacilo se do toho jeste trochu zakousnout a od urcityho momentu ta hra zase chytla a do konce uz nepustila.. Hollywoodskej finish -> jedna z nejlepsich her, co jsem kdy hral :)..
-
jo byl to stereotyp, v pulce hry uz se proste dalo ocekavat vodkud na me vybafnou :) Jinak me 1 strasne bavila :)
-
Mně se hra líbila do asi tří čvrtin, pak už mi to taky přišlo na jedno brdo, a úplný závěr mě moc nebavil.
-
Stereotyp jsou tvoje kecy...
-
-