Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím co všeci máte náhodou PRO EVOLUTION SOCCER JE NEJLEPŠÍ FOTBAL A SAMOZŘEJMÉ O GRAFIKU a hratelnost jde hlavně.
  • same engine, same shit, different year.
    • Ellendway
      Bohužel musím souhlasit. Posledních pár let to stojí na mrtvém bodě, jen přidávají blbosti. Je čas začít hrát Football Manager :)
  • K čemu je ve fotbale lepší grafika...myslím že tady rozhoduje hratelnost?nebo se pletu?
    • co sa tyka hratelnosti mali to v konami rozohrane dokonale. pes 3 pes 4 pes 5 pes 6... cim novsie tym lepsie. no potom z nepochopitelneho dovodu vsetko hodili do hajzla a vyrobili sracku s nazvom pes 2008. a od tohto momentu isla cela hra doboha. je to ako formovat kopu hovien. nech s tym tobia co chcu stale to bude srajda.
      • michaliuz18
        ale prd to bude srajda, vzdy je dobre :) len treba mat pre tu hru pochopenie :) aj ked neni to co byvalo a nebavi uz tak ako pri pes 6 , ale hudba v menu je stale super a pohyby hracov tiez a ako sa tesim ked dam konecne gol, lebo brankar chyta jak delo ... :)a to mi staci
    • Přesně na to jsem myslel. Fotbal si zahraju sice jen příležitostně proti švagrovi a pochvíli stejně věechny opakovaný záběry aj. přeskakujem (až na opravdu pěkný góly samozřejmě). O tu hratelnost jde především a ohledně grafiky mě kdyžtak spíš zajímá, jak to hezky vypadá z perspektivy při herní kameře.....připomínám, že to je můj pocit, jako fotbalového analfabeta:)
      • vasekveselej
        Já jako fotbalista můžu říct že z mého pohledu to vydím úplně stejně, nemám potřebu se ukájet u opakovaných záběrů nebo záznamů kde bych si detailně prohlížel jednotlivé obličeje, hra musí dobře vypadat a hýbat se jako celek, ta grafika už je jen takový pozlátko...

        EDIT: Jenže si musíme uvědomit že v dnešní době se pod nátlakem nejširší masy konzumentů upřednostňuje právě ta grafika nad hratelností, bohužel je to tak. Čest výjimkám :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit