Přejít na výpis diskuzí
Co znamená příchod Valve pro DotA komunitu?
15.10.2010 | Petr Poláček
28 příspěvků
-
Neasi zkousel betu a uz tu hazi moudra. Ja radsi Honko nez grafiku jako prehistorik 2. Addony jsou, ale srovnavat to s cheatem? A o maphackerich na dote se nezminis? Dota pro me skoncila jak prislo honko. Sice to neni dokonala hratelnost jako v dote, ale je to nejlepsi nahrazka. Hlavne to konecne vypada jako hra a ne jako ctverce. Navic vymysleny system co se leaveru tyce, nebo kdyz ti to nedej bohu spadne. Btw jak tu nekdo psal, ze je honko narocne na hadware tak by me zajimalo co ma dotycny za pc, nj hold to neni dota co vam pojeden na Pentium I.
-
4 roky sme cez vysoku skolu drtili dotu.. aj ked bolo wowko a tak.. sme hrali dotu.. pred rokom prislo HoN- ko (Heroes of newerth) ... a kral padol nech zije kral.... (to myslim vazne)... Ak pride DOTA2 a bude dobra.. zase poviem ..kral padol nech zije kral..ale zatial HoN vsetko valcuje pre mna (aj ked priznavam ze ma skoro vsetko z doty len extra vylepsene)
-
-
Hrál jsem HoN betu a nemáš pravdu. Jediné v čem má HoN navrch je engine dělaný speciálně pro tento typ hry. Na druhou stranu grafika je daleko nepřehlednější než v Dote, z některých hrdinů se mi chce zvracet (The Chipper..., co to doháje hraju, teletubbies?), díky addonům na hranici cheatů je i ta největší lemra schopná hrát jakž takž, takže samotný efekt zkušenosti a zručnosti se tím do značné míry, alespoň na nižší úrovni, eliminuje.....
Až vyjde DotA s novým enginem, nebude žádný důvod HoN hrát. -
-
Engine neni zadny specialne udelany na tento typ hry. Je to upraveny engine co byl pouzit na Savage 2.
-
Mas pravdu nebude mozno dovod hrat hon ale zatial proste w3 engine uz nestiha...
-
-
Hral si betu, rikas? Chlapce od bety se toho hodne zmenilo. Mozna je na case zkusit znovu, hlavne ne NS. Ta zrucnost mozna trochu vymizela, ale urcite lepsi jak ctvereckovana grafika, protoze ta uz v teto dobe je pro me k zbliti. Zatim neni zadna lepsi kopie venku, takze volim HoN-ko.
-
-
-
Souhlas, HoN-ko je na tom dobre, hlavne co se leaveru nebo reconnectu tyce. Jenom me se*e proc ma ku*va pudge hnedka na prvnim lvl dlouhy hook.
-
-
HoN som teda nikdy, nehral ale príde mi dost prízemne prevziat cudziu hru spravit to také iste a tváriť sa ze toto je moje a este za to pýtať aj peniaze.
Leage of Leagend páni.. to je oprávnený nástupca, aspon mne tak pripadá nehovoriac o tom ze z doty neprevzal jediného hera a dnes ich je tam nieco cez 80
-
-
-
Po pravdě řečeno Ice Frog není ten kdo vymyslel DOTU, ještě před vydáním jeho hry se to jmenoval Sparta vs Greece nebo tak nějak, vypadalo to skoro stejně. Ice Frog přidal item build a hle máme nejlepší mod na světě :)
-
-
Ice frog to nevymyslel, este pred nim na dote robil Guinso a pred nim Eul preto sa podla nich volaju tie itemy, on bol len ten co to po nich neskor prebral a nepriniesol nic revolucné (v porovnaní s pracou tych co bol pred nim)
-
myslíš enfos? bolo ich plno AOS, neskôr po dote bol dokonca klon naruto alebo ninja atd atd... je ich hrozne vela nikto nevie od koho to vlastne pozerali... ale jedna vec je istá... footmen minihra a dota vyšli takmer naraz a stali sa hitmi lebo boli ešte na starom warcrafte a ľudia si ich rýchlo osvojili... jadro komunity ostalo a stále dookola hostovali tieto hry... tak sa prerobila na TFT a to ešte robili guinsoo a spol... icefrog to dostal pod ruku neskôr ale bol to práve on ktorý pretvoril item buildy... čumel som jak puk keď som zistil že perservance sa dal stvoriť z dvoch predmetov... a tak to začalo :)
-
-
Já si pamatuju pána času když ještě dokázal zastavit čas na celé mapě :)
nebo rikiho který měl past čarodějnice, to byla jiná dota :)
-
-
-
bez tak HF2E3 nevyjde, udělají rovnou HL3 na novým enginu :-)
-
-
To je jenom spekulace ;)
-
-
Hm, remake je potreba, ale nemyslim si ze zrovna u doty. Valve to bude mit urcite tezke kdyz je na trhu jedna veleuspesna kopie. Ano mluvim o HoN, tato hra je z techto tri vypsanych asi nejblize k dote. Zase na druhou stranu musim uznat, Valve dela dobre hry a honko je pomerne narocne na HW. Kdyz bude dobra optimalizece (hw, hry) tak nebude problem. Urcite vyzkousim.
-
counter-strike, team fortress, DotA, všechno důkazy že mody jsou podstatně lepší než komerční produkce(když odečtu STALKER CoP, Assassins Creed 2 a Interstellar Marines a Valve hry) a proto je Valve komercializuje druhými díly.
-
ver tomu že pokiaľ nedali dotu robiť tímu ktorý robí ep 3 čo podľa mňa nespravili tak to vývoj nepozastaví ani o minutu menej ako je v pláne EP3... už niekoľko krát bolo spomenuté že valve má pod rukou veľa talentovaných ľudí a je ich toľko že tvoria tímy... pokiaľ dorobili LfD2 tak teraz sa môžu venovať DOTA hre... a majú za vedenie steamu toľko peňazí že by dokázali prioritne vytvoriť ešte jeden tím... ale to už je iná...
-
-
Ve Valve jsou teď dokonce 4 vývojářské týmy. 1. tým je Portal 2, druhý je tým, který tvořil L4D2 (jejich projekt nebyl oznámen), 3. tým je DOTA a 4. je další Half-Life. A pak je mnoho dalších, malých týmů, pracujících na DLC a Steamu a dalších věcech. Takže Valve to má docela na háku :)
-
-
Kdyby udelali HL2E3, tak uspech maj zaručenej...
-
kéž by místo tohodle konečně dodělali episode three
-
-
Nene, jen ať dělají, jak uznaj za vhodný. Kdyby byla EP3 k vydání, už ji vydají. Ale ona není. Trpělivost, pokud nás neskolí infarkt nebo mor, dočkáme :se :-)
-
mluvis mi z duse, taky se nemuzu dockat na Hl2- ep3 ...
-
-
Uz aby bolo vonku nejake game-play video ... alebo aspon nejake screeny :)