Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Supr hra! tohle oproti osdtatním hc klonům asi dopařím i. Navíc mě to i baví ty různé krevní mutace mení styl boje, radost si vyhrát bosové taky celkem ok. Ten Ai parták dost pomáhá nicméně jen škoda že se nedá nějak korigovat páč pak by nenabíhl vstříc jisté smrti!

    Hodnocení +- sedí no.

  • Derp_1337

    Líbí se mi typický japonský vizuál, od wannabe drsného brnění až po změnu barvy očí jako známku power-upu 😎

  • TheGGG

    škoda že to nevyšlo v létě v době herního sucha. Ale stejně asi koupím...

  • KamilZm

    Tomu říkám kvalitní a výživná recenze 👍 

    Když jsem po otevření viděl pidi velikost scrollbaru, tak jsem čekal tunu omáčky. Nic takového se ale nekonalo. Byť hra vůbec není můj žánr, tak jsem si recenzi s chutí celou přečetl. 

  • radim.zaty

    "Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby zapálený fanoušek soulsovek dokázal nad nedostatky benevolentně mávnout rukou a Code Vein si jaksepatří užít." 


    Přesně můj případ. Na Dark Souls serii jsem si užíval hlavně bojový systém a herní mechanismy. Lore a level design mě sice chladným nenechával, ale nejsou to ty hlavní věci, proč tu serii miluji. Možná proto považuji Dark Souls 2 za kvalitativně stejný s ostatními díly.

    Takže kdo jste na tom jako já, Code Vein doporučuju, na rozdíl od Surge 2, které je po stránce soubojáku prostě slabota, jakkoliv ta omáčka kolem tu hru tahá z bahna do průměrnosti.

    • U me je to presne naopak, soubojak u Surge 2 je nasobne kvalitnejsi nez u Code Vein.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit