-
Skvělá zpráva!
-
By me zajimalo, co maji vsichni s tou Jane Jensen. Na Gray Matter je zcela evidentni, ze za kvalitou Gabriel Knighta stoji asi nekdo uplne jiny (cely tym?), protoze kdejaka nemecka adventura tohle adventurni b-cko lehce trumfne. Jane Jensen je jen jmeno, ktery dobrou hru vubec nedela...
-
-
Připadá mi, že si Gray Matter ani nehrál. V dnešní době, kdy mainstream táhne je každá adventura skoro zázrak. Jasně, hrál jsem i lepší adventury ale Gray Matter má v sobě takovou příjemnou atmosféru. A to nové dílo vypadá taky zajímavě.
-
-
To ti připadá drobet blbě. Adventur je naopak v poslední době hafo (jako fanoušek žánru mohu potvrdit). A ještě více jich je v plánu, což může zase potvrdit mistr BigPeter. Stačí sledovat Games.cz a každotýdenní článek od Petra Ticháčka o nově oznámené adventuře...
-
-
-
Obávám se, že lidi z phoenixu (kteří asi deset let vyvíjeli pokračování king's questu) používají Jane jen jako marketingový trik :( Jsem její velký fanoušek, ale tenhle projekt mě nechává chladným.
-
-
Snad nemáš pravdu (ohledně toho marketingového triku). Jane snad nebude tak prodejná :)
-
-
Nechtěl jsem tím říct, že je prodejná, spíš že kolem toho phoenix dělá větší humbuk, než by se slušelo (jak je ostatně jejich zvykem). "Story consultant" nezní jako klíčová pozice v týmu. Ale chápu to, momentálně se pokoušejí vybrat 25k USD na kickstarteru, takže každá reklama je pro ně dobrá.
-
-
-
Hip hip hurá!
-
Sice jsem tajně doufal v Gray Matter 2, ale to je šumák, cokoliv z pera Jane seberu všemi deseti. *14*