Přejít na výpis diskuzí
Company of Heroes 2 brzy rozšíří placené DLC Victory at Stalingrad
7.11.2013 | Ladislav Loukota
12 příspěvků
-
Luxusní hra *14*
-
Nevite jak se ta dvojka vyvinula od bety? Protože beta mi přišla příšerná oproti jedničce.
-
-
Hra to je špatná, já osobně CoH beru fakt jako kvalitní hru a rád jí hraju.
Ale CoH2 bych raději přejmenoval a vyhodil do koše... Člověka to nebaví, nevypadá to ani tak dobře, dokonce to snad jede furt na stejnym enginu... ale nefunguje... -
-
Jsem podobného názoru a byl bych mnohem radši, kdyby šlo o pouhé DLC, než plnohodnotné pokračování. Mě se to prostě hraje hůře a hru jsem přestal hrát asi po dvou dnech. Pro mě tedy jednoznačně ohromné zklamání.
-
seš dost mimo *7*
-
-
Ne, není, má naprostou pravdu. Já jsem původního CoH nahrál dost, ale dvojka mě prostě nebaví, hru jsem po chvíli odinstaloval.
-
-
-
po vianocnych zlavach ti poviem *15*
-
-
No jó vlastně *1* Moskviči si zanadávali že jsou ve hrách pořad ty špatný ! Tak teď budou ti slavní hrdinové a vítězové,jak si přáli *3* Kluci jedni rudoušatí *4*
-
-
Největší ruský hrdina byl stejně generál mráz. Ten dokázal zastavit němce ze všech nejlépe, tak třeba se ho dočkáme.
-
-
no jasně! Jakmile si počasí všimlo, že nezuří nad německými liniemi, ale přešlo nad sovětské, tak se mrazivé zasněžené planiny měnil v prosluněné louky porostlé mlékem a strdím.
-
největší ruský hrdina byl Ilja Muromec *8*
-
-
Když jsem si přečetl jméno DLC, taky jsem si to hned vybavil :), asi už po letech překousli "prohru" v kampani Red Alert 2. Jinak, nemám nic proti vlastenectví, ale všichni víme, jak to potom ve filmech/hrách většinou dopadá.
-