Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čekám kdy se tu objeví Major Guma a zkritizuje jim špatný typ knoflíků *1*
    • bodejť by se nekritizovalo, když ty jednotky vypadají, jako by je designovaly děti ze školky s bůjnou fantazií
      • no a ty seš gramofón, si jim měl přispět svojí fantaziíí *11*
  • teším se na recenzi
  • Kristepane to je ale hrozna arkadova sra*ka, bez poradneho modu nehratelna, grafika stejna ne-li horsi jak v prvnim dile a ten zbytek mi prijde skorko totozny, pozor je tady zmena, je to prece vychodni fronta ... zajimalo by me, za co vlastne ti sasci, chteji tech 50 eur ?

P.S. Doufam ze na tiscali dostane recenze minimalne 10/10 je to preci CoH 2 !!!
    • Bohužel má pravdu, zkuste si obsah a kvalitu srovnat s jinýma RTS dnešní doby a vyjde vám, že CoH2 má hodnotu tak 30e maximálně a slušelo by jí spíše říkat datadisk, protože opravdu oproti CoH1 nepřináší nic převratnýho...
    • vzala sis už dneska prášek?
  • 50 euro na steamu za zakladni verzi a 80 za digitalni sberatelskou to si trochu fandi !!
    • On tu snad někdo na Steamu nakupuje novinky ? Je obecně známý že Steam je pro Evropu obvykle šeredně předraženej (s výjimkou akcí).
      Já to koupil na jinym online obchodě a nestálo mě to ani devět stovek.
  • V tejto hřje mi chybí mojžnost střílet vlastní soldáty, kteří neposlouchají
    • Škoda že ses v té době nenarodil ty a nebyl si jedním z těch vojáků, to by ses pak opravdu cítil suprově, když nabíháš na německej kulomet s doměním, že si jen kus materiálu a že když se otočíš, střelí tě ten, vedle koho si před pár měsíci bydlel ve vesnici...

Upřímě mě tam tohle fakt nechybí, navíc je to nelogickej prvek střílet vlastní jednotky nemyslíš ? *7*
    • Mně tam zase chybí kempení himlhergot!
  • Není to špatná hra, ovšem jednička s Blitzkrieg módem mě baví mnohem víc, zbraně tam totiž mají aspoň nějaký účinek
    • Má pravdu... i Blitzkrieg módem je to pořád arkáda (v porovnání s některými "realistickými"), ale tohle (beta) je opravdu... arkáda arkád...
      • Je to sice arkáda, ale aspoň to dává smysl = víš, že když střelíš HE do skupiny vojáků, tak že je to rozmete na cucky a taky že dělostřelectvo má drtivý účinek atd. Záběr ve videu z COH2, kdy letadlo shodí bombu mezi vojáky a ti si jen lehnou a zase vstávají mluví za vše. Mě takové hry nebaví
        • Asi tak... nebo pižlání puškama na 5 metrů...
    • A ty jsi to už hrál?
  • tak red star edition je doma mozme sa pustit do kampane....inak caka nas asi dlc mor..kedze na steame je kamuflaz po 2e *15* za to by si niekto zasluzil povolanie k tresnemu praporu. Kedy bude recenzie games?
    • robíš si srandu? hra za 50€ a k tomu ešte kamuflaž zvlast? *8*
      • http://store.steampowered.com/app/231430/ tak ale myslim že sa to bude dat unlockovat hranim....skor sa obavam tych veitelov ty budu urcite pribudat v dlc, staci sa pozriet na saršie relic hry ako DOW retribution a tam je tych DLC po...... Skor by sa mi pacilo ak by namiesto farebnych sknov dali realne predlohy podla jednotiek v ktorych služili alebo obdobia :/
  • Keyz
    Škoda, že grafika snad vůbec nepokročila. *10*
    • generalx
      No nevím já to hraji na maximální nastavení a grafika se mě teda líbí moc.
      • Jenže CoH1 měla na maximální nastavení taky grafiku, která se mi líbila moc... o to jde... tahle hra skoro vůbec nikam nepokročila za 50e...
  • Dovolená na celý týden, zásoba piva a cigaret nakoupena, žena obeznámena s mou tydenní indispozicí, na notebooku vedle mě beží kompletní Osvobození a Steam hlásí už jen 31 minut. Ale už teďka mě deprimuje ten pondělní návrat mezi lidi:(
  • 15k3
    Hrál jsem betu a byla to nuda... no snad to nějak zlepšili. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit