Concord z mrtvých nevstane. Studio končí
-
No kdyby to byla tak skvělá hra, jako tvrdí studio, tak to neskončí propadákem.
Mě příjde, že dneska těm firmám, ne jenom herním, chybí jakákoliv dávka sebereflexe. Zkrátka budou si tvrdit stále to svoje i když realita je úplně jiná. Pro takové firmy je naprosto nezbytné, aby skončily jinak než krachem.
-
-
IMHO je to spíše tak, že tohle je vyjádření respektu lidem, kteří na té hře dřeli - a to se děje i když to s ní nedopadne nijak slavně, a zvláště v případě, kdy se hra prostě stane terčem generování hněvu, tohle je první uživatelská recenze, na kterou jsem narazil:
"Woke Marxism is the downfall of civilization. The end of times. The total destruction of culture."Pak se to těžko nějak objektivně hodnotí.
-
-
Tak pravda je, že to nic nového nenabídlo a ještě za to chtěli docela dost peněz. Většina osvedčených her tohoto žánru je freetoplay.
A s tím Woke. Vždyt tak 90% postav bylo z LGBT komunity. Ten hate je opravněný. Zkrátka to cpali i lidem, kteří o to nestáli. Chápu, když udělají jednu, dvě postavy. Ale tímhle úplně bodali do vosího hnízda. Tyhle postavy má i Rainbow Six: Siege a vůbec to tam není na sílu, jako tady.
Mě LGBT komunita vůbec nevadí. Jsem za práva homosexuálů atd. Ať se berou, adoptují děti apod. Nemám ani problém jít na ten jejich průvod, páč mezi nimi mám i pár přátel. Ale tohle se mi taky nelíbí. Ty postavy tam byli designovaný hodně na sílu. Myslím, že i většině LGBT lidem by to vadilo.
Já bych se chtěl dožít doby, kdy se toto přestane řešit a konečne si budu moc vytvořit postavu podle sebe v každé hře. Toto se mi hrozně líbilo v Cyberpunku. Připadně z předem vytvořených assetů, kdybych těch postav bylo více, jako tady. Tak aby se nemusela každá postava složitě tvořit.
-
-
> A s tím Woke. Vždyt tak 90% postav bylo z LGBT komunity. Ten hate je
opravněný. Zkrátka to cpali i lidem, kteří o to nestáli. Chápu, když
udělají jednu, dvě postavy. Ale tímhle úplně bodali do vosího hnízda.
Tyhle postavy má i Rainbow Six: Siege a vůbec to tam není na sílu, jako
tady.
Ok, možná jo, nehrál jsem, nevím. Jenom vnímám ten hate v poslední době všude, kde se LGBT téma nějak v kultuře řeší, a přijde mi to smutné.Se zbytkem souhlas.
-
-
-