Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Olé, jako milovník, zejména GMT, wargame titulů jsem tímhle přesně zasažen, nicméně jakmile jsem viděl ty žetonky, trochu jsem znejistěl. Koneckonců pinzetkování po herních plánech je dost nenahraditelné. Spíš to bude záležitost pro zoufalé wargamery bez spoluhráčů... kterých je nakonec stejně většina :)
  • a pokračování Sell Panthers se asi nedočkáme
    • XorxoxTalarius
      No ja bych taky nejakou akci "Sell Panthers" bral ... treba se slevou 25% a moznosti si vzit ten panter na leasing :D
    • Steel
  • Vojáci nemají páru, co je morálka - Ech ? No pár strategií s morálkou tu už taky bylo a většinou to nebyl problém . I když i při pouhém kalkulu - jednotka s třemi členy je na bojišti platná rozhodně méně než ta s deseti či více - se jedná o dostatečnou náhradu morálky .
    Co mne zajímá - Je to stejně dobré jako Panzer General či Commander - Europe at War ?
    Absence tažení a exportu jednotek z mise do mise je podstatné mínus .
    • Nelze říci, zda to je lepší než Panzer General nebo Commander. Je to jiné, systém hraní je jiný, je to styl deskovek, používáš karty, házíš virtuální kostkou a počítáš. Určitě je trochu třeba mít alespoň nějakou zkušenost z papírového wargamingu, vědět jak to v něm chodí. V každém případě, systém a pravidla hrani deskové předlohy jsou osvědčené a prověřené, což se odráží v PC verzi. Jsem nakonec rád, že se autoři nepokusili experimentovat a deskovku vlastně jen hodili do počítače a vkusně ji obohatili
  • Keyz
    Doufám,že se tam nemusím starat o každou drobnost.Jestli má tak namazané součástky,jestli vojáka neškrtí kalhoty na zadku apod. V mnoha podobných hrách hráč hrál,za generála,pěšáka,řidiče vozidla,pilota,a zásobovacího důstojníka.Protože,nemám zájem se opravdu starat a každou hovadinu o kterou se normálně stará mnoho lidí tak mně podobně často odradily.
    • Souhlasím s tebou - Válečná ekonomika do detailů jako odpočinek posádek konvojů po misi a čekání na nové rekruty pro zásobovací lodě už s lítými boji v Pacifiku v jedné z her kde se dali pomocníci deaktivovat docela ztrácela na tempu .
      Podle mne jeden z nejlepších systémů nadřízeného velení přinesl už původní Panzer General ...
  • Času je malo a človek si musi vybrať FPS, RTS, RPG, sučastnosť, minulosť, SCI-FI, fantasy, na toto mi čas neostava, ale fandim luďom čo to hraju a som rad, že aj taketo hry si najdu svojich fanušikov...GLHF.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit