Přejít na výpis diskuzí
Connor a jeho zbraňový arzenál na videu z Assassin's Creed III
11.10.2012 | Petr Poláček
73 příspěvků
-
3,14čovina. Dvojka se ještě dala, ale dál už je to hrozný.
-
Sa mi lubi tento novy tred kde kazdy musi hatovat daku hru inac je asi menej ceny. Ja nevim ale je to len hra alebo vam pripadalo ok ked daky fyzik postrilal trenovanych vojakov a este povrazdil celu emzacku invaziu(half-life) fakt realne:D Hra musi byt zabavna co by bolo zabavne keby vas hned 1vy nepriatel odstrelil zo 100m.
-
AC jsem žádný nehrál a jen sem se koukal na nějaké walkthrough. Takže tomu vůbec nerozumím. Ale na těch videích mě trochu mate to, že assasín kuchá část vojáků a vedle stojí jiný v pozoru s mušketou u těla. Nebo se mi to jen zdá?
-
-
kdyz kolem postavali s vytasenym mecem, tak to jeste slo, v dobe kdy ma kazdy pusku uz je to ponekud komicke, ale AC byla vzdycky hra vyzadujici nulovy skill, tak se asi miri na nejsirsi cilovou skupinu :)
-
Nebuď blázen! Jak by si chtěl asi tak provádět ty báječná smrtící comba, kterými zabiješ postupně jedním tahem 6-12 nepřátel, kdyby se ti všichni protivníci pohybovali, nedej bože kdyby na tebe náhodou ještě útočili! /sarc
-
-
Podle mě se autoři odklonili od své původní myšlenky pozměnění historie a potlačení realismu v zájmu hratelnosti (což mi naprosto vyhovovalo) a teď už jim zbyla jen směšná snaha za každou cenu šokovat. A stím, že z assassina (což si já ztotožňuju s tichým zabijákem) udělali supervojáka schopného pobít celou armádu absolutně nesouhlasím!
P.S. První i druhý díl a Brotherhood mě bavily, ale u Revelations jsem nějak ztratil o celou sérii zájem... -
-
On by to tichý zabiják měl být stále, ale všechny trailery ukazují jen otevřený boj.
-
-
Ano, "měl by být", jenže už v Brotherhood byla motivace k tichému postupu minimální. Kromě misí ve kterých se při odhalení hlavního hrdiny objevilo prostě GAME OVER (samozřejme ne doslova) bylo jednodušší a rychlejší pobít několik desítek nepřátel než se snažit o jiný postup. A k tomu přispěl především rozšiřující se Eziův arzenál, což je smutné. Například po získání kuše už nemusel hráč použít nikdy žádnou jinou zbraň, protože ta byla tichá, přesná a účinná (=přesílená/overpowered).
-
-
-
nezlobte se na me ale tahle hra uz me od 3 dilu Nezajima 1 a 2 pak uz to sou slataniny.A tech clanku je tady daky plnou hruza rozkliknu tiscali a clanek o assassinovi a druhej den rozkliknu tiscali a clanek o assassinovi DES.
-
-
Na to je prostá rada, tak je nečtěte. Každý den vychází cca 11-14 článků. AC je prostě jedna z nejoblíbenějších sérií a jak se blíží datum vydání, stupňuje se marketing a propagace skrze videa, můžete to vidět u každé větší hry. Navíc, jiné to prostě zajímá.
Je to prosté - nezajímá vás to, nečtěte ty články. Pokud vím, naše albánské bouchače, kteří drželi čtenáře u stolu a nutili je klikat na dané články už jsme odovolali. -
-
usilí vydané ke zvěřejnění x-tého AC3 videa s několika odstavci by si zasloužily i jiné události z herního světa. Nejde tu o to, že se to "musí" číst, ale že by někteří rádi viděli informace, na které se, kvůli času stráveném s AC3, prostě nedostává...
-
-
Ale dostává, my nepíšeme na počet článků, ale prostě to, co nám přijde zajímavé či co lidi zajímá. A věřte mi, že i dle čtenosti, to AC3 pořád je...i s miliontým videem.
-
-
zavání to fylozofií CoD, ale chápu, že ste web, který je na počtu čtenářů závislí. Nicméně i tak by si i jiné události zasloužily prostor, které se tu neobjeví ani v bleskovce.
-
-
*závislý
-
-
-
-
Mám je otázku proč jste zvolili " albánské bouchače" ? To by mě opravdu zajímalo, je to originální, ale na starou klasiku prostě nění. Jako např: ukrajinské, ruské, možná i čečenské :D
-
přesně, já poslechl pana Smutného a chodím ke konkurenci (a občas se sem pobavit do diskuzí)
-
-
Souhlasim, napr. za dva dny vychazi RoR k Lotru a nic, ticho po pesine. Predelana Baldur`s Gate zase zadna informace... Terra - ma tu vubec recenzi? Ale tak treba se za chvili docteme pro zmenu zase neco o pandach... anebo o rizeni lode v AC3
-
-
Tak jsem si toho nevšiml jen já? To jsem rád *1*
-
neni tech zpráv z ac trochu moc? *8*
-
-
Tady je moc věcí - například někteří..... no, ale nic...
-
Pravda! Už mám té mediální masáže taky dost. Proč se takto nevěnují i jiným hrám, které by si to na rozdíl od této nesmyslnosti zasloužily!? Proč se nepíše o jiných hrách 2x denně kupa nesmyslů a nastavované kaše? Proč asi ...
-
-
Protoze hypovat se musi, jinak by ty blafy nikdo nejedl. *5*
-
-
-
Co to je za toho pána v čase 00:53, co má na sobě zelenej mundúr? Že by se Rusové zapojili do americké války za nezávislost? *15* http://i422.photobucket.com/albums/pp302/lerussesatan/Russian%20Uniforms/rus_uni_pic2.jpg
-
-
V té době nosila zelené uniformy americká námořní pěchota, údajně proto, že zrovna v dané době nebylo jiné sukno k dostání. Alespoň tak jsem to četl v Cornwellovo Pevnosti (mimochodem můžu jen doporučit).
-
-
A doplnění: Právě ty nouzové zelené uniformy se nakonec ukázaly v boji o pevnost Fort George jako dost vynikající nápad, protože mariňáci utočili z lesů a v terénu byli těžko rozeznatelní. A to je vlastně zrod polních uniforem.
-
-
Nj, máš pravdu. http://warandgame.files.wordpress.com/2010/09/xusmart.jpg To jsem netušil. Díky. *3*
-
-
-
-
No proč se mi nechcce věřit, že když vidím šaška v kápi s tomahawkem, jak mi zabijí desíky přátel, známýchm, spolubojovníků, že na něj nebude střílet tolik pušek, že bude jak cedník. Takový Assasin by byl do měsíce mrtvý, protože úřady by na něj vypsaly takovou odměnu, že by ho nejspíš práskl nějaký "vlastní" za prachy na ohnivou vodu. U původních dílů, to se ještě dalo, i prostředí tomu nahrávalo. Ale toto? To už je přeháňka.
-
-
riešiš nepodstatné blbosti...
-
Nesmíš to brát tak vážně. Série AC je taková už od samého začátku, vis: http://www.youtube.com/watch?v=1VaTBklX408 *3* Skoky z 50 a víc metrů do kupek sena, fronty na bitku a tajný asásin, kterého by poznal každý blbec, patří už tak trochu ke koloritu této série. *15*
-
Protože když jim to nenaskriptuješ, tak tě neprásknou. Páni..ono je to asi hra, že? :3
-
-
Ano, je to hra, a proto muze byt klidne hloupa. Asi si o nas autori hry nemysli nic dobreho.
-
Nepovídej.... A hra musí postrádat naprostou jakoukoliv logiku, obzvlášť když do nás neustále hustí, jak je to historická hra?:) Kdyby byla historická a ty by jsi znal historii, tak by jsi třeba veděl, že Angličané měli jedny z nejlepších odstřelovačů (už v té době) a střelců ve známém světě. A ty mi ceš tvrdit, že nesundají jednoho šaška, poskakujícího po domech?
-
-
Já nevím, těžko se mi nad tím přemýšlí po těch stovkách arabů, křížáků, italů, byzantců a nevím koho všeho, který sem zabil. Určitě mě to začně hlodat duši až teď. Nebo se jen cítíš připosranej protože zabijí Brity na straně Američanů? Fantastické, že předtím si historii znát nepotřeboval a teď, když to chceš hrát jako ostatní díly, musíš znát historii aby byl Vesko se svýma znalostma z Total Waru spokojenej. *15*
A taky to máš obráceně, věhlasní ostřelovači byli na straně Američanů, ne Britů, proto si třeba Britští důstojníci sundávali z uniforem insignie protože je odestřelovači revolucionářů přímo vyhledávali a sundávali, rádobyhistoriku. *15* -
-
Ne tak ono na tom neco je. Videl sem nakej gameplay kde se na Connora vrhlo asi 15 rudokabatniku a on je vsechny behem minuty pozabijel takze sem si taky rikal ze je toho uz trochu moc zvlast kdyz vsichni souperi maj ted pusky. To je proste nemilej trend ze kazdej dalsi dil je lehci zabiji se v nem na vic zpusobu rychlesj a efektnejs.
-
-
To si piš, že jo, neříkíkám, že ne, ale táhne se tohle už od prvních dílu, kde sem vraždil patnáct tajtrdlíků, co kolem mě jen poskakovali a nechali se sundávat, teď to kritizovat je jako chodit jenom s křížkem po funuse. A začít to kritizovat jen kvůli tomu, že začal na straně revolucionářů likvidovat Brity mi příjde omezený. Vdyť pušky už měli Janičáři
-
-
-
-
-
-
Už mi to nedá, ale musím se vyjádřit k neustálé AC3 masáži. Na herní scéně se toho určitě děje víc a neustále vidět ob den něco o AC3 je hodně unavující. To je jako součást reklamy nebo co?!
-
-
Můžou za to, že ubi vydává ta videa? Se podívej na gametrailers,ign atd a taky to tam mají tak nevím proč zrovna největší česky herní portál by to mít neměl...
-
-
Kdyby Ubi vydal co hodinu nový trailer, musely by tu být všechny? Je to řečnická otázka.
-
-
Kdyby Ubi nebo jakákoliv herní společnost vydávala takto frekventovaně trailery a jiná videa, tak se herní weby podle toho zařídí a budou psát souhrný článek v určitém období (každý den/obden)
-
-
-