Přejít na výpis diskuzí
Counter-Strike: Global Offensive přinese nové zbraně
15.8.2011 | Aleš Smutný
13 příspěvků
-
stare renderovane video k CSku ktore nevyslo a zostrihane do fejku jasna vec :D
-
No hlavně se mi na trileru líbí jak ty nábojnice skoro zůstávají viset ve vzduchu... přál bych těm blbcům co to dělaly aby viděly jak daleko a jakou neuvěřitelnou rychlostí ta nábojnice opustí zbraň. Tohle totiž vypadá hrozně směšně... *2*
-
Aleši hlavně že na minulym topicu řikáš že to video je fake (což je) a sám ho sem teďka dáš *1* *1*
-
Líbí se mi že nezaváději nějaký extra změny...snad starý dobrý csko s Faceliftem a par novych gunu k tomu :D...těším se !!!!
-
Trailer pro CS:promod lol
-
lol tohle video je stary tak 3 roky :D
-
Na trailer vám prdim ať je tam co chce mě spíš uchvátili ty 2 nový granáty to by mohla být sranda a s těma zbraněma maj výbornej nápad proč mít ve hře 20 zbraní když se používá jeden druh primárky AK 47 / MP5 + jedna sekundarka deagle..
-
Je to fake...tohle je trailer na CS:Online mam za to...Nevím jak na to games.cz mohli skočit *7*
-
"I have my fair share of concerns about how what apparently seems to be a console game built on the Source engine will port over to the PC." .. no hmmmm uvidíme čo z toho zíde..a ešte k tomu tam nezavolali najlepších hráčov CS 1.6, čo veľa ľudí slušne povedané nahnevalo.. ale som prekvapený a to milo, že zavolali hráčov aj zo Slovenska
-
sry but F.A.I.L. *3*