Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to tedy nechápu, nebylo snad deklarováno, že pro stávající majitele hry bude touto edicí vše zdarma? Mně se teda osobně nic zdarma kromě nové kampaně neodemklo. Tak teď nevím jestli se zase nejedná akorát o nějaký marketingový tah jak nalákat nové hráče do hry.
    • taky jsem to tak pochopil ze se otevre vse a pak jsem pekne cumel, Emperor kampan je supr a hraju za Antonia, spokojenost, ale i tak...Mohli Hannibala a treba i dalsi frakce otevrit for free.

      Dalsi dil - Sever proti Jihu ideal :) ale vydat rovnou kompletne hratelne, obe kampane, vse otevrene...
  • Těším se ale doufám že to nebude nějaký Empire total war 2 nebo mezi tím chci aby to bylo třeba z budoucnosti nebo z 1 nebo 2 světové války nebo třeba z dnešní doby
  • Uvidime co predstavi, expansion pro Rome2 nebo opravdu novy dil serie. To ze dalsi dil je Warhamer je jiste. Pred rokem nabirali lidi se znalosti Warhameru. Vydali oficialni tiskove prohlaseni ze koupili licenci od Workshopu. Jinak, historicky jadro studia Creative Assembly jsou lide co vyrobili legendarni Shadows of the Hornet Rat takze jde to spise navrat ke korenum :-) Pak je Mindscape chteli rozpustit, a tak milankove ukradli engine, udelali se pro sebe reskinovali jednotky vydali prvni Totalwar:Shogun.
  • Shogun, Rome, Medieval, Medieval 2, Empire - Napoleon, Shogun2, Rome 2. Logický mi do série zapadá Empire 2 *4*
    • Magister_Peditum
      Proti tomu bych nic neměl, jen bych byl rád, kdyby krom 18. století přidali alespoň to 17.
    • fallanga
      Taky si myslím, že se bude jednat o pokračování Empire nebo Napoleon.
    • A s warhammerom nech idú do riti. Miešať hrušky s jablkami. Paskvil jak hov*do. Doteraz sa všetky diely orientovali vyslovene na "realistickú" stránku hry. Dúfam, že to teraz nedodrbú. Inak taká 30ročná vojna by nebola absolútne o ničom.
  • palver
    Boha jeho, ať to není sci-fi nebo fantasy... (obojí mám rád, ale ne pro tuhle serii)

    Kéž to je cokoliv mezi Medieval a Napoleon (nápověda - Empire) *7*
    • Je otazka co predstavi expansion pro Rome2 nebo opravdu novy dil serie. To ze dalsi dil bude Warhamer je jiste. Pred rokem a neco nabirali lidi se znalosti Warhameru. Plus vydali oficialni tiskove prohlaseni ze koupili licenci. Jinak, jadro studia Creative Assembly jsou lide co udelali legendarni Shadows of the Hornet Rat takze jde to spise navrat ke korenum :-) Pak je Mindskape chteli rozpustit a tak ukradli engine, udelali se pro sebe a vydali prvni Totalwar:Shogun.
    • Prý má vyjít kniha "Attila" od týpka, co napsal pro Segu knihu ke staru Rome II. Takže je asi slušná šance, že nová hra bude prostě "Total War: Attila". Bylo by to v souladu s politikou segy (jedno velké DLC jako samostatná hra - Napoleon, Fall Of Samurai...) a byl by to nepříliš překvapivý nástupce Barbarian Invasion. Přijde mi to celkem logické a pravděpodobné. (Je mi trochu líto, že SEGA neždíme z TWR2 peníze prostřednictvím dalších "příběhových DLC" - dovedl bych si představit Spartakovo povstání, válku s Makedonií, válku s Mithridatem a samozřejmě první triumvirát - ne, že by druhý nebyl fajn, ale Juliova kampaň proti Pompeiovi je asi zajímavější, protože Julius bojoval prakticky pořád proti významné přesile. A půl roku, rok po vydání bych si tato DLC mohl ve slevě kupovat za tři Eura :)

      Druhá možnost je ten Warhammer. Dávala by asi smysl (ačkoliv tuším ve Warhammeru mají velkou roli hrdinové, ne?), ale byla by pro mne - a jistě mnoho fanoušků série - zcela nezajímavá.
    • wenceslaus
      Já zas doufám v další Medieval. Ale sázím na to, že to bude Rome II upravenej do Warhammer fantasy - ten setting je na takovou strategii jak dělanej.

      Každopádně to ale neznamená, že přestanou s historickou serií ne? Tak proč ten vzdor?
      • palver
        Asi jsem měl napsat "cokoliv mezi Medieval a Napoleon VČETNĚ". Cokoliv z téhle série s UI posledního Shoguna bez té stylizované grafiky (obličeje vojáků západních mocností) a jsem spokojen.

        Vzdor proto, že jestli vydají nějaké ultrastylizované fantasy (a la Warhammer), tak budu muset čekat další 2 roky, než to opatchují a vydají všechna DLC, a než se zas vrátí k nějaké historické sérii...
        • Stylizovaná grafika je podle mne vynikající. Kartičky jednotek z TWR2 považuju za nejlepší v celé sérii - jsou přehledné, pěkné a odkazují na klasický řecký styl zdobení amfor, který zbožňuju. Popravdě, vážně nechápu, proč se tolika lidem kartičky nelíbí a proč jsou (zdá se) obecně proti stylizaci, inspirované uměleckým stylem té které doby.

          UI případného Medievalu III by se imo mohlo inspirovat středověkou iluminací nebo třeba "tapiserií" z Bayeux. V případě druhého Empire zase empírovým a klasicistním uměním 18. století - koryntskými sloupy apod.
          • palver
            Stylizace mi nevadí u kartiček (pokud jsou aspoň trochu k věci), ale u jednotek. Ty kníry námořní pěchoty ve FOTS jsou vážně mimózní... *15*
        • TheGGG
          LoL "ultrastylizované fantazy" to je zas co za pyčovinu?
  • TheGGG
    *14* *14* *14* *14* To musí být ten warhammer na který tak dlouho čekám *14* *14* *14*
    Doufám, že se rozjedou s pořádně temnou gore RTS, která všem těm fanynkám omalovánek ukáže, jak má vypadat pořádná fantasy. O vyváženost se nebojím a věřím, že každý z národů se dá zpracovat zajímavě.
    • jestli mas nejakou uchylku na tmu a gore tak se zavri do skrine a rizni si do palce a neotravuj tady *7* koho zajima gore ve hre kterou hrajes s kilometrovým zoomem a navic vojaci bojují ve dne a to sviti slunce takže neni tma *7* *12*
      • TheGGG
        Mě a každého kdo si k TW nainstaloval toto DLC
        http://media.pcgamer.com/files/2013/10/Bloody-Rome-31.jpg

        Že jsou dnešní týnejdžři měkoty co 0nanujou při omalovánkách a trapných cutscénách s pandamy je bohužel smutné, ale stále se najdou lidi, co ocení pořádnou temnou atmošku.
        • *7*
          • TheGGG
            Šup šup, bež hrát Dotu, určitě zas přidali nějakou novou postavu s plastovým lukem.
    • wenceslaus
      Warhammer má, zvláště v poslední době, k těm omalovánkám taky dost blízko... :-( Ale stále bych si TW Warhammer rád zahrál.
      • TheGGG
        Tak to pak nevím o čem mluvíš, pokud nepočítám docela přeplácaný W40k space marine a warhammer online, tak jsem v tomto světě nezaznamenal žádné ústupky. Jistě, jsou aj drsnější sci-fi/fantasy, ale pořád je to husťárna.
        • wenceslaus
          Myslím nový modely od Games Workshop...

          http://www.games-workshop.com/resources/catalog/product/920x950/99020207007_ConclaveDeath01.jpg

          http://www.games-workshop.com/resources/catalog/product/920x950/99120202030_AmberWizardonGriffonNEW01.jpg

          http://www.games-workshop.com/resources/catalog/product/920x950/99120202031_CelestialHurricanumNEW01.jpg

          Hrooozně moc mi to připomíná WoW a Blizzard :-(
          • wenceslaus
            Ty dvě poslední jsou od the Empire. Vůz na ovládání počasí...
            • wenceslaus
              Ne, to je jen pro Empire. Hází se ale na efekt terénu, co do něj vejdeš (vesměs negativní). Takže třeba Wood Elves Waywatchers sežere les, jakmile do něj vejdou :-D To samé v 40k - pravidlově se ty hry už docela blíží.
            • slavek.skara
              Cože ? Mohl by si prosím být trošku konkrétnější k čemu je to dobré? To se hází už i na to jestli prší nebo sněží ? *8*
          • slavek.skara
            Už Warhammer dlouho nehraju co je proboha to poslední s těma planetama ? Vypadá to jako by to zdrhlo s cirkusu..
          • TheGGG
            Blizzard sice ještě ne, ale ty dva dolní jsou ble. Modely nijak nesleduju, ale ten poslední je nějaká jednotka z Bretonnie? To byly vždycky barevní šašci. Ten první ještě celkem de a ten prostřední je pak fakt divnej.
            Každopádně, do blizzardu to má fakt ještě daleko.
            http://collider.com/wp-content/uploads/world-of-warcraft-screenshot.jpg
  • slavek.skara
    Šlo by Vážení přestat s tím hate na Aleše co se týká recenze? Kriste pane já vím že je strašně módní na každého plivat a když se jede tak se jede ale je to trochu už unavné a docela se divím že vám těch pár sekund za to stojí (ač kdo by neudělal něco pro pár secund pomyslné slávy nebo se přidání k něčemu). Tak udělal Recenzi a dal ji 9/10 fajň neberete to? Ok měl a má na to právo. v TWR2 mám nahráno tolik hodin že mě žena regulerně může obvinit s nevěry a ne jen že toho nelituji ale dokonce to považuji za velice dobrý titul ( a ano pamatuji si prvni Rome a patřim k TWCZ komunitě). Pakliže se mu zdála ta hra na tolik dobrá že ji dal takové hodnocení tak nechť tak jest. Co se týče toho že Assembly se rozhodla předvést jinou hru nechápu kde je tady problém? Jasně řekla že to nebude ze stávajicích značek takže to bude asi nový titul...V tom případě nelhala a v tom případě většina tady Hate na firmů je zbytečná...pakliže předvede třeba Warhammer tak je vše naprosto v pořádku. Jako chápu že potřeba vyjádřit se je silná, ale potřeba vyjádřit se za každou cenu s myšlenkou, že se přidávám k něčemu nebo se svezu na vlně mě příjde ubohá. How
    • Llour
      Nerecenzoval Rome 2 Aleš Smutný?
      • slavek.skara
        Jop dík *3*
        • Llour
          No ale sám uznej, že Rome 2 (hlavně první měsíce po vydání) rozhodně nebyla hra na 9, zvlášť v porovnání se staršími díly *3*
          • Byla.
          • slavek.skara
            Koho chleba jíš tu píseň zpívej. Prostě tahle stránka dává čísilka ke hrám nemusí se nám líbit nemusíme souhlasit ale kriste pane hatovat někoho kvůli jeho rozhodnutí když na to má právo? Tak sem lidi nechoď te když se Vám nelibí jeho rozhodnutí ( nebo nečtěte jeho recenze) a je to. Já s TWR2 neměl čeče žádný problém dojel jsem to za většinu národů a nevím prostě zázrakem se mě grafické bugy vyhli. To že Ai je blbá jak tágo to bylo vždy a na to jsou mody. A mé ranaření že už to není jak v TWM2 třeba je bohužel zbytečné neboť je jiná doba vše se zjednodušuje a ač me to sejří nemohu nic dělat. Prostě někdomu se ta hra líbí tak že ji dává vysoko někomu že by nejraději autory podříznul ale prostě má každý právo na svůj názor...ještě nejsme porád v Rusku...ač..
            • slavek.skara
              Llour- že té slušnosti teda tady je..... *3*
            • Llour
              A ostatní mají právo hodnotit jeho hodnocení. A pokud píší kritiku slušně, neměl by s tím mít nikdo problém.
            • Hele já si z celé té situace dělám trošku pr*el. Tak nemusíš sakra hned být na mne ošklivý. Vnitřně to bolí... Fňuk... Aleš je samozřejmé kvalitní recenzent o tom žádná.
  • sugyn
    To uz je Rome 2 funkcni ze delaji dalsi hru? Kdyz jsem ji naposled hral na zacatku leta u kamarada, tak mne tam mizeli generalove i s armadou, musel jsem to resit restartem hry.
    • jj uz je to o moc lepci. Ted mizi jen vojaci v bitve. Slibuji ze to brzo spravi.
  • ne raději knihu
    • to nehrozi, svate GW zrusilo vydavanie knih v jazykovych mutaciach
      hail to the GW *16*
  • Doufám, že to nepodělaj jako ROME II, ale bohužel si myslím, že to bude ještě horší. Dnes už stačí narvat velký prachy do marketingu a všichni hned kupujou ...
    • Paulcz
      a herní média tomu ještě přitakávaj :)
      • Ale ani marketing ani herne media nenarobia taku paseku a nie su pre seriu Total War taka katastrofa ako tý nerdi a náctiletý blbeckovia co tie rozbite hry za burliveho potlesku hraju a este k tomu ich aj obhajuju rovnako ako obhajuju zjednodusovanie a klesajucu kvalitu tychto hernych titulov. vid zopar jedincov v tejto diskusii..
        • Red Eagle jestli si hrál nějaký Total War tak jsi podle toho co píšeš taky nerd a náctiletý blb.
        • Tahle pokroková dedukce mě zajímá, kossuthtský příteli. Jak takoví nerdi a náctiletí blbečkovíjaaiaa nadělá tu paseku? Že bez problémů hrají hru, která je baví a bez problému jim funguje? Že jim ony pravý inteligentní vkusy nějakých erudovaných šulínků nebrání v hraní toho, co je dobrý? Jak to vlastně chodí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit