Crusader Kings III: Khans of the Steppe – recenze vynikajícího rozšíření
-
Zdravím, po par letech jsem zapl CKIII a potřeboval bych poradit jaké DLC se vyplatí pořídit. Chápu že Khans ano 🙂
Předem díky za odpovědi.
-
-
Me se libili Northern Lords (pokud chces hrat za severske narody), spokojeny jsem byl i s Royal Court (i kdyz nazory se mohou lisit) a velmi dobry mi pripada Roads to Power. Celkem zajimavy je i Tours & Tournaments, ale nemusi to byt pro kazdeho.
-
-
Přidat pořádné nomády do CKII jim tehdy trvalo 3,5 roku. No a to samé pro CKIII jim trvalo 4,5 roku.
Když jsem po hraní dvojky zapl poprvé trojku chvilku po vydání, tak jsem koukal - na to, jak je trojka extrémně omezená, prázdná hra bez možností. Už tehdy bylo vidět, že je pro hru nachystáno vlastně hromada DLC, které po dobu mnoha let budou postupně vycházet a tahat z lidí desítky ba stovky euro navíc.
Bohužel už to tak asi u Paradoxu bude, že si člověk musí počkat 5+ let, než se nový díl série dostane na aspoň určitou úroveň předchozího dílu, a ještě si to pořádně zaplatit kvůli agresivní DLC politice. Je tomu tak u HoIIV, u VICIII, u CKIII, no a na propadák Imperator: Rome si už nikdo ani nevzpomene a další díl to nedostane.