Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reeki

    Hry od Paradoxu mají jednu zvláštnost, aby jste si  všechno  vychutnali  do sytosti , tak musíte ta všechny dlc zaplatit 10 000 EUR.

    • Marines

      Ano, ale kupovat je nemusíš, hry v základu jsou dost kvalitní (teda až po aktualizacích)....😉

  • Tenurri

    Včera jsem hru po dlouhé době zapnula a legitimitu a epidemie přidali i do základní hry free updatem? V DLC je to tedy akorát více rozvedené + jsou k tomu legendy? 

    Jsem z toho trochu zmatená. Vím, že předtím tam epidemie ani legitimita určitě nebyly. Z DLC mám jen tours and tournaments.

    • Hidden

      Ano, nektere veci prisly jako volny obsah, taky jsem na to chvili koukal trochu zmatene, jak nemam ono rozsireni. :)

      (patch notes, kde maji vypsany i free content jsou treba tady)

  • Chybí mi Vašek na CK3. Ale oceňuji, že si Aleš našel čas a chuť na napsání recenze datadisku - díky moc

  • Inquisitor

    Nebylo to ve dvojce v základu?

    • Nebylo, ačkoliv pochopitelně určitá forma nemocí byla v základu, ale to i ve trojce. Legendy jsou nejvíc podobné Bloodlines a ty přišli s Holy Fury tedy úplně posledním datadiskem. Zatímco mor a všechny možné epidemie přišli zpracované s The Reaper's Due dlcčkem (podle mne asi to nejlepší co paradox kdy udělal).

      Za mne se tady ty nemoce a epidemie povedli a jsou na tom podobně jako ve dvojce. Nejlepší je nechat černou smrt být historickou, protože to šokujícně dost snižuje endgame lag haha.

      Za to legendy se tady vůbec nepovedli a připadají mi, že nejsou dobře udělané, je očividné která místa na světě dostali práci zatímco jiná mají jen generické legendy a navíc je to v podstatě jen další zbytečný powercreep, který nakonec ani není moc zohledněný v tom jak je vnímám tvůj vladař.

      • danny_the_hound

        Doteraz pamätám, ako som hral tuším za Rurika (či nejakého jeho nasledovníka), podarilo sa mi získať korunu asi štyroch kráľovstiev, ale nemal som ešte dosť územia na vytvorenie impéria a tak kvôli "gavelkind" nástupníctvu hrozilo, že sa po smrti celá náročne nadobudnutá ríša roztriešti medzi synov.

        No a na to som dostal lepru a spustila sa reťaz eventov, v ktorej sa mi snívalo, ako hrajem šach so smrťou :D A tak začali šialené preteky o to, či stihnem dobiť dosť územia, aby som konsolidoval ríšu pod Severské impérium, než mi smrtka dá šach-mat. Pri volení možností v jednotlivých eventoch by sa mi vtedy človek krvi nedorezal... no nakoniec som to aj tak tesne nedal a zubatá si ma odniesla až príliš skoro :D

  • Znie to super, skoda ze ich tempo vydavania DLC na konzoly je slimacie, takze sa k tomu dostanem tak o 2 roky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit