Přejít na výpis diskuzí
Cryptic ztratili vydavatele, ale Champions Online to neovlivní
19.5.2011 | levis
10 příspěvků
-
Prosím vás chtěl bych poradit hraju nejnovější verzi ale zdarma a chtěl bych vědět jaktože některé postavy mají tzv. Pets prostě ruzne sondy, vlky, roboty, atd.... tak se mtam kde je seznat ja nasel jen jednoho mizerneho vojaka v Intems v whiteout (to byla nejaka akce)
Dekuji předem za radu -
Nechtějí radši dát NWN někomu, kdo s tím má zkušenosti? Bioware nebo Obsidian by byli fajn. Nemožné, vím. Ale fajn.
-
Tak CO snad ještě pojedou nějakou dobu, přeci jen útok na lvl 40 se silver účtem by bylo škoda, kdyby mi to utípli. *5* .
Ale psalo se, že najetím na microtransakce jim stoupl počet aktivních účtů o 1000%, to pak časem někdo z těch lidí přeci jen nějaké peníze do projektu vloží. Musím i sám říci, že jsem si nějaké ty atari body pořídil, protože ta hra si je zaslouží. Jen škoda té mizivé české komunity. -
-
Já jsem to hrál dva dny a stal jsem se Gold uživatelem, takže tomu rozhodně věřím. A moc se mi líbí velká vstřícnost ze strany vývojářů / vydavatele, kdy si můžes zdarma opravdu plnohodnotně zahrát 95% hry - kupovat jednorázové body mi ale přišlo jako ztráta peněz, raději jsem si hru adekvátně předplatil. Jaký máš nick ve hře? :)
-
-
Tak já zatím přistoupil jen na možnost vyzkoušet si jiné přednastavené archetypy jako Savage nebo Void a alespoň nějaký ten slot pro inventář. Je pravda, že v silver bez možnosti si třeba udělat i power armor je poměrně dost ochuzen o flexibilitu postav. Nemluvě o dalších skillech, které hojně používají mobové (řetěz kolem hlavy apod.). O goldu jsem přemýšlel, ale zatím jsem ucukl *4*
Ve hře jsem buď jako Milop nebo Gunnerka. Savage a Soldier. -
-
Vzhledem k těm pouhým dvěma dnům ve hře - jak tě můžu kontaktovat, když jsi offline? Nebo najít, když jsi online? :)
-
-
Kdyžtak si tě najdu přes ten vyhledávač ve hře - u mapky taková ta ikonka postaviček, tuším, že se tomu říká social. S tím se dá najít skoro cokoliv a kdekoliv *4*
-
Dnes se tam tak po 18. hodině objevím. Taky jsem měl pauzičku, takže je na čase trochu oprášit kostým.
-
-
Moje postava se jmenuje Swift Justice, nick MishKonn.
-
-
-
-
-
-
To jsem rád, CO jsem ti tento měsíc poprvé zaplatil, protože jsou opravdu úžasní!