Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spis vyuzijou odladene skriptovani herniho prostredi, tedy mene obecneho programovani a vice vyuziti jako frameworku na veci typu: udelej rychle toto asi takto.
  • Uplne jsem si predstavil vizualizace v televiznich novinach, jak dedek s fofrklackama utoci na cyklisty. Mozna by melo byt pouziti AAA hernich enginu v mediich povine.
  • Phillios191
    Tak to je velmi zajímavé, je pravda, že CryEngine 3 je poslední ''dokonalý'' engine, při kterém hra skutečně svítí životem :)
    • Jo, herní engine to je dobrej (i když lepší byla asi crysis 1) ale zajímalo by mě jak tyhle specificky herní nástroje můžou být tak přínosný i někde jinde než ve hrách. Připadá mi, že profesionálové budou mít na animace už svoje vyladěný nástroje.
      • škoda, že cryengine nebyl na crysis 2 využit na 100% zajmal by mne jeho potenciál.
        • hmm me ani ne jenom proto aby mel Seph o deset poleygonu vic tak si to zas pulka osazenstva nezahraje. Kazdopadne stacila nastvba dx11 ,ktera opet HW naroky posunula do nebeskejch vysin.
          • nejde o polygony myslel jsem třeba změnu prostředí aby to bylo různorodější... třeba ten les bych chtěl vidět, který byl v tech videu... Navíc proč tam nemít nastavení a prostě ten kdo to železo má si to může zkusím nevím. Ten přístup u Crysis 2 mě u cryteku zklamal...
            • tak nastaveni tam ted uz mas pridal to nejakej patch a ten balik s dx11 efektama jsem naopak rad ,ze byl dodanej dodatecne .Protoze byl cas ho poradne promakat a snad i optamilizovat. No i kdyz to by bylo asi na jinou debatu kdyz se clovek podiva na benchmarky. Dx11 je hudba budoucnosti budme radi ,ze nas vyvojari zatim jen skadlej . Vyrukovat stim na plnej kotel tak i s nejvykonejsim zelezem se pak clovek bude cejtit jako nejvetsi loser . *9*
          • jo, ale z velke casti umele kvuli neviditelne teselacni siti pritomne i v pripade, ze to nebylo potreba
            • stim souhlasim ,ja jen ze si tady nekdo stezoval na nevyuziti enginu na sto procent. Myslim ,ze i tahle ukazka v dx11 by mohla nastinit kam by pripadne HW naroky vzorstli pokud by se tak stalo. Osobne o nic takoveho nestojim nemyslim si ,ze kazdej je zvedavej na nakup toho nejmodernejsiho zeleza jenom proto aby mel na obrazovce o par cmoudiku vic. Koneckoncu ani prvni dil me na nejvyssi deaily nebezi na 60 snimkach a to nemam zadnou plecku . Takze snad uz treba uz pristi grafika co koupim mi tech sedesat snimku da . U strilecek pod sedesat snimku nehodlam jit . Chci aby ta hra mela okamzite reakce a u cikoliv pomalejsiho mi to neumozni. Popravde Crysis 2 i v dx9 ma na ULTRA na staveni opravdu uzasnou grafiku jen jsou ty HW naroky trosku mimo muj ramec a hold budu muset setrit na novou grafiku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit