Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BTW, je řeč o PS3 verzi.
  • Ouh, POČKAT, POČKAT!!!! SAKRA!!!!
    Já sem v životě necheatoval ani v životě newarezil nebo co to je sakra!!!!!!!! Tyhle lidi bych mučil, zabíjel!!!!!!!
    Vy jste tupý teda, Boosting party - To znamená že najdeš 11 kámošů a máš match jen pro sebe, nikoho neotravujes, a proste je mas na headsetu a delate si co chcete, to nema s cheatovánim ani kapičinku společnýho, je to prostě sranda, pak samozřejmě hraju normálně ale to je hrozná nuda, všichni se snaží taktizovat a jsou v tom případě horší, já skočim doprostřed mapy se zbrojí a scarem a skoro vždy jsem první i o dost killů, to už je jiný případ.
    Samozřejmé je že jestli jsi myslíte že boosting je špatný a přirovnávatelný k cheatingu tak se teda mýlíte.. Řeknou vám to Progameři a dokonce i crytek.
    Ještě něco - Anglicky se tomu říká exploit, prostě využívání chyby, až to crytek zapatchne tak nikoho nezabanuje, jen ten exploit zmizí, nechci se povyšovat, ale věřte mi, v EA kontakty mám, a 120 dohraných her za 4 roky taky něco je. A jsem si !jist! že za tohle nebanujou, protože to je ůplně normální pro všechny přístupné, ruku do ohně za to.
  • Chápu, je to hrozně otravný a je dobře, že proti nim tvrdě jdou. Sám jsem nikdy Crysis online nehrál, ale mám rozsáhlé zkušenosti s Counter Strikem (a kdo asi nemá). Chci jen říct, že cheatování nemusí být vždy zlo. Vždy jsme s kamarádem hráli čestně, ale jednou se kamarád rozhodl, že se prostě nacheatuje "jako svině". Měl snad všechno. AB, WH, SH... Stal se z něj neporazitelný terminátor, který drtil všechny okolo. Dokonce i zbraň mu střílela automaticky. Okamžitě se proti němu sesypal celý server a všichni mu nadávali, klasika. Nejlepší na tom bylo, že jsem přesně věděl kdo to je a měl jsem společně s ním z toho srandu. Začal jsem mu nadávat taky a to na tom bylo to nejlepší. Samo sebou, dostal permament ban a druhý den ve škole jsme se tomu pěkně řezali.
    Jde mi o to, že všude se dá najít nějaká kladná stránka a cheating není automaticky zlo a i lidé co ho používají nejsou automaticky hovada. ;)
  • Slendrian
    Ja som sa zase nestretol az tak moc s cheatermi, ono neni tazke sa prestrielat na vrchol tabulky, mne sa to dari celkom casto len moja chyba je ta ze ma aj velakrat zabiju a to mi kazi vysledne skore. S cheaterom som sa stretol raz pri hrani team deatmatchu s nastavenymi fragmi na 50 a on mal fragov asi 30 a ze to bola velmi kratka hra!!! Ja som dal maximum nejakych 18-20 ked som sa fakt snazil, ale ked som videl zaznam umrtia ako zastrelil dvoch hracov, otocil sa o 180° a na tri strely ma zabil, pricom som bol v cloak mode a este k tomu za stromami. Tychto ludi by som nestrielal virtualnymi gulkami ale skutocnymi!
  • ty občasné pády a mazání postupu mě taky štvou :( ...naštěstí jich už není tolik
  • cheatři jsou fakt otřesní ale zatím jsem se na serverech setkal snad jen s jedním(aim, neomezená energie, zdraví ....), jinak s aim botama jsem se ještě snad ani nesetkal, a nebo pokud ano tak to musely být stejně lamy a nebylo to znát ... :)

každopádně nějaké zlepšení zabezpečení a omezení přístupu pirátů by tomu samozřejmě prospělo, a samozřejmě DX11 patch(ten jestli nevydaj tak mě fakt naštvou ....)
  • S těmi cheatery je tam fakt děs, v každé hře snad min. jeden, ale víc mě iritují ty lagy a vypadávání ze serveru - takhle jsem už přišel min. o 5 úrovní postupu, tak se s tím vším snad rychle v Cryteku popasují. Ty chudinku, co musí cheatovat, aby si zvedli sebevědomí či co, budou vždy, no co no, prostě jim člověk musí nakopat zadnici i tak anebo odejít na jiný server *3*
  • CO je na tom pravdy, ze DX11 patch byl pouze rumor a ze nic takoveho crytek neplanuji?
    viz.

http://www.bit-tech.net/news/gaming/2011/03/29/crytek-we-didn-t-confirm-crysis-2-dx11-patc/1
    • http://games.tiscali.cz/tema/directx-11-pro-crysis-2-zatim-nebude-55314
  • Ale tak nějak se to člověk naučit hrát musí a navíc je to sranda. A hra by měla být o zábavě, ne? Prostě cheat k hrám odjakživa patří.
    • Delas si srandu? Cvic pri klikani na ikonky na plose. Pokud se to nedokazes jinak naucit nez cheatem ci hackem, nemas co takovou hru vubec hrat. A pokud ti prijde zabavne hrat s aimbotem, tak to jsi skutecny vemeno.

Ok, cheaty v singleplayeru jsou kazdeho vec, ale multiplayer je o soutezeni a tezko asi muzes soutezit proti aimbotu. To je jako hrat poker proti hracum co znaji tve karty. *10*
    • Na jednu str .máš pravdu ale cheaty se používají jen do SP [Single Playeru] .
      A pokud jsi tuto svojí věcu tady myslel do MP Tak jsi hlupák a trouba ( Pokud v mp hrách cheatuješ doufám že budeš zabanovan )

Z Crysis 2 se díky lidem jako jsi ty stala fraška ta hra se vubec nedá hrát a jsem rád že vás cheatery CRYNET omezí či uplně zabanuje .

brianmike2
    • ucho
      to je možné, ale jen do té doby, než tím začneš ovlivňovat ostatní hráče, kterým tímto hru znehodnocuješ...
      • co znehodnocuješ totálně mě to vytáčí když se takový odpad na MP objevy Vzteky bych rozkousal klávesnici. Vyhodit ho nemůžeš tak ti zbývá se odhlásit a zapojit se na jiný serwer než se tyhle hovada znovu objeví. *10*
  • KU*DY VYJ*BANE, Je to jejich problém, jestli mi něco udělaj za boosting, lvl 46, tak jim utrhnu hlavy sakra, nemaj to s tim vůbec vydávat, když už to vydaj tak at to nechaj anebo se soustřšdí na ty z*urvený lagy... Crytektupci... *10*
    • Nechci rejpat, ale právě takovéto cheatovani zvyšuje lagy na serverech. Protože si se serverem posíláš neoprávněný požadavky a ty to celý lagujou, zvlášť když se to stává v takové míře.
    • Ty jsi zase určitě zas enějakej hloupej kindrák .
      A to co jsi tu napsal je ubohost největšího kalibru .
      Doufám že tě zabanují a budeš si muset koupit hru znovu ,pokud tě zabanují napiš to sem pls at se ti všichni zhluboka zasmějem .

brianmike2
      PS: Směju se ti již ted .
    • Ty zasr..ná srač..ko cheaterská. Tobě by měly tu hru měly kompletně zablokovat. Cheaterskej odpade *10* *12* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit